به نقل از ALI.poor :یکی از دلایلی که کالاف دیوتی خیلی طرفدار داشت این بود که شبیه ساز جنگ واقعی بود
اما تو این نسخه بعضی جاهاش خیالیه شاید طرفداراشو از دست بده اما بازم فکر کنم بازی جالبی از اب در بیاد
البته امیدوارم
راست ميگه والا من 3-4 سالي ميشه كلا" cod بازي ميكنم تمام بازي هاش رو فول پرستيجم(پرستيج 1كاره سختيه تو multipla..) نميدونم چجوري ميتونين بقيه ي بازيارو بازي كنين...به نقل از zahra_y :یادش بخیر یه زانی همه عاشق cod بودن حالا همه فقط بلدن گیر بدن و بگن تکراری شده.ملت یکم وفادار باشید تا سری جدید بیاد.حداقل مطمئنم این سری تکراری نیست
پرستیج 1 سخته....؟ ..... .......به نقل از SIDIOUS :راست ميگه والا من 3-4 سالي ميشه كلا" cod بازي ميكنم تمام بازي هاش رو فول پرستيجم(پرستيج 1كاره سختيه تو multipla..) نميدونم چجوري ميتونين بقيه ي بازيارو بازي كنين...
اگه تونستی xbox رو هک کنی من 1دونه xbox برات میخرم (البته بن نشیا)....به نقل از Black Fire :پرستیج 1 سخته....؟ ..... .......
خدا پدر لول هک رو بیامرزه همه پرستیج 1 دارن!!! کسی که خودش بره بیشتر از 2 نمی ره که بقیه بدونن خودش رفته هرچند که برای اونم لول هک اومده
مگه منظورم از شبیه ساز جنگ وقعی چیه همینو میگم که دوتا ارتش قوی از ادم جلو هم قرار میگیرن حالا ربات اومده توش قشنگ نیستبه نقل از NEO :تا جایی که من میدونم cod به هیچ وجه شبیه ساز جنگ نیست :)
علت شهرت این بازی گیم پلی بسیار روان و سریعشه که هرکس بعد از بازی عاشقش میشه !
به اینا شبیه سازی نمی گن شاید بازی هایی مثل sniper elite بعضی از جنبه هاشون بیشتر به واقعیت نزدیک باشه یا تو کال آو ربات نیاد ولی بهش شبیه سازی جنگ نمی شه گفت بهتر که بگیم نزدیک به واقعیت یا عدم نا غیر تخیلی(همون غیر تخیلی)به نقل از ALI.poor :مگه منظورم از شبیه ساز جنگ وقعی چیه همینو میگم که دوتا ارتش قوی از ادم جلو هم قرار میگیرن حالا ربات اومده توش قشنگ نیست