• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا ایران توریست های زیادی را جذب نمی کند ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نسترنگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا ایران توریست ندارد؟

به دلایلی نتونستم نظرات دوستان رو بخونم...

اگر تکراریه ببخشید

اول از این ک من فک میکنم یکی از مهم ترین عوامل توی این مسئله تبلیغات سوء سایر کشوراس...

و موضوع خیلی مهم دیگه و شاید مهتر از بالایی عدم تبلیغات مناسب از جهت خود ایرانه...

ب نظرم اگه روی تبلیغات یه مقدار سرمایه گذاری بشه ، نتیجه ی مطلوبی داره ...

من خودم به ثانیه از خونه میرم بیرون اعصابم نابود میشه
رانندگی بد مردم
کثیفی خیابونا
بی فرهنگی

و کلآ شاید درصد خیلی بزرگی از مردم حداقل مشهد ژولیدن !البته اکثر جاهاش .

ولی خوب کسی واسه یه بارم نمیاد اینجا که بگیم دلایلش اینه
پس بیشتر همون ذهنیت مردم دنیاس

• لایک
امتیازات: raman

بنظر من مهمترين دليلش حجاب اجباري و كمبود امكانات تفريحيه!
ما هيچكاري نميتونيم بكنيم ;D

• لایک
امتیازات: hel@$

به دلیلِ اینکه سخت گیری تو کشور ما زیاده.
احساس میکنم باید ماها یک کم بیشتر روی رفتارای اجتماعیمون کار کنیم.نباید توی خیابون سرِ یه تصادف کوچیک دعوا بشه همه باید قوانینُ رعایت کنن.
بعدم مثلا وقتی ادم میره شمال یا کیش میخواد از ساحلُ افتابشُ دریا استفاده کنه که به دلیل حجاب نمیشه خب ترجیح میدن برن ترکیه یا مثلا تو کویر به اون گرمی باید حجاب داشته باشن واسه همین میرن دبی.
امکانات به شدت پایینِ ما خودمون رفتیم یزد کویر 4تا شتر داشتُ 4تا موتور که 2تاشم خراب بود خب نباید اینجوری باشه.
واقعن باید سطح فرهنگی و آداب اجتماعیِ مردم بالا بره.
البته دلایلِ سیاسی هم کم نیست،تبلیغات ضدّ کشور ما زیاده.

کشور ایران خیلی کشور شناخته شده ای نیست!
سا اگرم شناخته شده باشه زیاد خوب ازش یاد نمی شه!
یکی دیگه از دلایلشم همین رفتارای اجتماعیه!

بعد اینکه سازمان میراث فرهنگی واقا خیلی کم کاره!
کلی بنای با ارزش هست که واقا دارن می ریزن پایین و هیش کی به فکرشون نیست!

معمولا کنار جاهای دیدنی توی کشورای مختلف مکانهایی برای تفریحم هست!
ولی تو ایران باید صرفا بیای مکان تاریخیو ببینی و بری!

سطح اطلاعات دهیم تو کشورمون خیلی کمه!
مثلا شما می ری جاهای دیگه لیدرا به چنتا زبون مختلف می تونن حرف بزنن!
یا موقع ورود یه صدای ضبط شده به آدم می دن!
ولی من به شخصه خیلی جاها رفتم تو همین ایران با اینکه فارسیم می فهمم ولی کسی نبوده که یکم توضیح بده یا فوقش سوال می پرسیدیم خیلی مختصر و غیر مفید!

دلایلش خییییییلی زیادن
مهم تر از همه اینکه اکثرخارجیا یا ایرانو نمیشناسن یا ازش تصویر درستی ندارن(اطلاع رسانی و تبلیغات)
مثلا پسرخاله های من پارسال تابستون اومده بودن ایران میگفتن همکلاسیای ما فک میکنن ایران یه بیابونه که همش گردو خاکه و مردم با شتر میرن این ور اون ور و همه هم دارن بمب اتم میسازن
خب... :|،ایران اینه؟؟؟
این ینی چقد کوتاهی شده که همچین تصویری از ایران تو ذهنشون وجود داره(نمیگم همشون ولی خب اکثرشون یه همچین تصوراتی از ایران دارن)
...........
تورستایی که میان ایران اکثرا به خاطر جاذبه های تاریخیش میان و کسایی که میان یا متخصص این امورن یا علاقه مند،ینی عملا توریستایی که میان ایران واسه تفریح نمیان و این اماکنو هم فقط به خاطر ارزش تارخیش میبینن(چون علاقه مندن)وعملا کسی بدون اطلاعات قبلی درمورد تاریخ و تمدن ایرانی نمیاد ایران که مثلا بعدش هم بره ببینه چقد جاهای دیدنی داره
بعدشم اینکه ایران علاوه بر همون اماکن تاریخی،طبیعت خیلی زیبا و متنوعی داره،ولی متاسفانه نه افراد زیادی این جاهارو حتی تو خود ایران میشناسن که بعدا برن راهنمای توریستا شن و نه اصلا اطلاع رسانی میشه راجبشون
.............
ماباید خودمون اول این جاهارو خوب بشناسیم و بعد هم به کسایی که میشناسیم بگیم تا اونا هم بقیه رو آگاه کنن(این کمترین کاریه که برمیاد از دستمون)

چرا؟
چون کشوری ما مورد هجمه تبلیغات گسترده کشور هایی با خط مشی ضد اسلام و ضد ایران قرار گرفته و
همچنین سیاست های دولت مردان ما در این زمینه کمرنگ بوده است.
در این رابطه سرمایه گذاری خوبی انجام نشده است و ذهنیت بیگانگان در مورد ایران بسیار منحرف و اشتباه می باشد.
آن ها به چشم به چشم یک کشور جهان سوم به ما نگاه می کنند.
امید است که ما نسل جوان بتوانیم گامی بلند در عرصه صنعت گردشگری برداریم.

من مادرم لیدر توره
و توریست های خارجی که وارد بندر میشه رو ساپورت میکنه
و تو این مدت که بوده
-1حداقل سالی یک کشتی کروز میاد و 300 نفر داره
2- 90% افراد سنی بیش از 50 سال دارند
3-و در هر دفعه حداقل 2 جاسوس شناسایی شدند که با تلاش نیرو های انتظامی دستگیر میشوند
این اطلاعات مقدمه ای بود برای این مطلب
توریست وارد ایران نمیشه چون مسئله ای به نام اسلام جلوی این کار رو میگیره
همین طور که میدونیم توریست یا برای تفریح میاد یا برای گردش( دیدن آثار باستانی-مکان های طبیعی و...)
که داخل ایران قسمت اول اصلا نمیاد (این قسمت بیشترین حجم توریست را شامل میشود)
چون که این گروه اغلب از جوانان و بزرگسالان(20-40) تشکیل شده و این افراد وقتی برای تفریح به جایی میروند دوست دارند مشروب بخورند
برقصند و.... که داخل ایران نمیشه
2 مسئله امنیتی افراد توریست است
که متاسفانه بعد از یک سری اتفاقات ازجمله وقایع بعد از انتخاب باعث شد که توریست ها از آمدن به ایران حراس داشته باشند
واین دو عامل اصلی برای کم شدن آمار توریست باشه

ایران جاذبه های زیادی داره که البته اکثرشون بناهای تاریخی و ایناس... یعنی جا واسه ی تفریح کم داره! با این که این آثار باستانیامون خودش خیلی با ارزشن(امیدوارم باارزش بمونن و نابود نشن! :( ) شاید واسه ی همینه که مردم ترجیح میدن برن ترکیه تا بهشون خوش بگذره تا ایران.
محدودیت هایی هم واسه ی توریستا هس که اونا رو فراری میده! :-<
چرا راه دور بریم و دنبال توریست بگردیم؟! ما خودمونم(یعنی ایرانیا) خیلیامون واسه ی تفریح و گردش میریم ترکیه و دبی و اونورا! نمیریم؟! ;D

اولا : ایران با وجود محدودیتهاش نمیتونه جذب توریست زیادی داشته باشه چون مثلا ترکیه نصف جذب توریستش بخاطر ساحل های خوبیه که داره ! و تا زمانی که حجاب در ایران برپاست جذب توریست همینطور خواهد ماند ! :-w
ثانیا : ایران هیچگونه امکانات رفاهی کاملی نداره برای مثال شیراز تخت جمشید : هیچگونه امکاناتی نداره اعم از : جایگاهی برای نشستن و استراحت ، آبسردکن یا حتی مغازه یا فروشگاهی برای خرید و موادغذایی و.....! :-?? [-(

Back
بالا