سمپادی‌های دانشگاه شهید بهشتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr_mahdi2010
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
باید خودت رو برسونی پارک‌وی.
تو پایانه‌ی افشار، اتوبوس ولنجک-پایانه‌افشار سوار می‌شی و جلو در دندون پیاده می‌شی و میای پایین، دانشکده پزشکی بهشتی تو خیابون کودک‌یاره.
برای پارک‌وی اومدن هم، فکر می‌کنم باید تا میدون‌ ولی‌عصر باید بیای و BRTهای ولی‌عصر به سمت شمال رو سوار بشی.
دستت درد نکنه
پس اسنپ میگیرم :))

سلام
چجوری از هفت تیر تا دانشکده پزشکی باید بیام ؟ :))
من صمیمانه از مسولین تقاضا میکنم بهشتی رو هیچوقت حوزه نزارین ای بابا .
هفت تیر تا پایانه افشار ماشین داره
اونجام تا ولنجک

تازه الان فهمیدم که تو دفترچه انتخاب رشته برای مهندسی برق بهشتی ، دو تا کدرشته هست
پردیس اصلی و پردیس شهید عباسپور

و الان فقط یکو زدم - قضیه این عباسپور چیه
سطحش پایین تره؟

تازه الان فهمیدم که تو دفترچه انتخاب رشته برای مهندسی برق بهشتی ، دو تا کدرشته هست
پردیس اصلی و پردیس شهید عباسپور

و الان فقط یکو زدم - قضیه این عباسپور چیه
سطحش پایین تره؟
آره . عباسپور قبلا ی دانشگاه بودبرا خودش حدودا در سطح شهید رجایی بعد شد جزو بهشتی. همون پردیس اصلی رو بزن ...

سلام، من مهندسی برق بهشتی رو اوردم :) هیچ اطلاعاتی واسه ثبت نام توی سایت نیست، چی کار باید کنم؟

بچه ها دانشگاه شهید بهشتی کانال و سوپر گروه داره واسه اینکه بچه ها سوالاشونو بپرسن؟واسه دوستم ميخوام

داره الان حال ندارم بفرستم :سوت
رسیدم خونه میفرستم

رسانه بهشتی که توسط قدرت های استکباری اداره میشه!نه؟:-" توییتر بهشتی‌م که هیچی نداره! لااقل کانال خوابگاه‌و می دادی! نه اونم که هیچی نداره:)) آقا بیا خودت توضیح بده اصن:-"

شهید بهشتی مکانش مگه چجوریه که دوستم که شهید بهشتی علوم کامپیوتر آورده میگه میخواستم هر چی باشه علوم و مهندسی کامپیوتر ولی فقط شهید بهشتی نباشه چون جاش داغونه :-?
میگه رو کوه و ایناست و همه چی هم گرون

شهید بهشتی مکانش مگه چجوریه که دوستم که شهید بهشتی علوم کامپیوتر آورده میگه میخواستم هر چی باشه علوم و مهندسی کامپیوتر ولی فقط شهید بهشتی نباشه چون جاش داغونه :-?
تا جایی ک من میدونم بالا شهر تشریف داره بهشتی درکس:/

• لایک
امتیازات: coco
بالاشهره، آره قیمتا که بالا هست، من عمم کلا یه خیابون باهاش فاصله داره میگه فقط باید بری کتابات رو از میدون انقلاب بگیری، دیگه همه چی اینجا هست، خیلیم خوش آب و هواست، خیابوناش که من خودم دیدم همش سربالاییه

بازم منم یه سوال داشتم، میایم ثبت نام میکنیم معمولا چند روز بعد کلاسا شروع میشه؟خیلی سریع که نیست؟

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
بازم منم یه سوال داشتم، میایم ثبت نام میکنیم معمولا چند روز بعد کلاسا شروع میشه؟خیلی سریع که نیست؟
چرا هست ((:
بالاشهره، آره قیمتا که بالا هست، من عمم کلا یه خیابون باهاش فاصله داره میگه فقط باید بری کتابات رو از میدون انقلاب بگیری، دیگه همه چی اینجا هست، خیلیم خوش آب و هواست، خیابوناش که من خودم دیدم همش سربالاییه
ساختمون فناوری اطلاعات که نزدیک سلفه می تونه هر کتابی رو سفارش بده! فک نکنم گرون بگیره.

Back
بالا