ینی سوالم انقد عجیب بود؟به نقل از فهــــیم :مکانیک و عمران شهید بهشتی؟ عباسپورو میگین دیگه؟ فکر نمیکنم کسی از پردیس عباسپور اینجا عضو باشه.
از پارسال عباسپور با بهشتی ادغام شد.به نقل از Sana 96 :سلام. دوستان کسی نظری و اطلاعاتی راجع به مکانیک و عمران شهید بهشتی داره؟
رتبه ش؟ کیفیتش؟ خوابگاش؟ دانشکده ش؟
خیییییییلی ممنونبه نقل از آرتميس :از پارسال عباسپور با بهشتی ادغام شد.
عمران توی خود دانشگاه برگزار میشه کلاساش ولی مکانیک توی پردیس عباسپور.
سطح علمیش رو زیاد خبر ندارم چجوریاست اگه خواسته باشید می تونم آمارش رو واستون بگیرم
خوابگاشم که بچه های پسر مکانیک و عمران با ما هستن ( من خودم سخت افزارم)که مثل ما سال اول میرند خوابگاهای خارچ داتشگاه( مثل مطهری که خودم هستم) زیاد تعریفی نداره ولی بدم نیست :) از سال دوم میرند خوابگاهای کوی که خوبه واقعا.
البته دخترا سال اول هم میرن خوابگای کوی
اگه تونستم چشم حتما ولی عمران تا حدودای 1500 رو تقریبا مطمینم که ار منطقه ۲ میگیره...به نقل از Sana 96 :خیییییییلی ممنون
اینو میگن یه راهنمایی خوب
میشه آمار اینو بگیرین که مکانیک و مخصوصاً عمران آخرین نفر منطقه 2 رتبه ش چند بوده؟
سطح علمی کامپیوتر بهشتی از علم و صنعت بالاترهبه نقل از سعیـد :بچه ها در مورد کامپیوتر دانشگاهتون و علم و صنعت میتونید مقایسه کنید؟
جو بچها هاتون چطوره؟ ارتباط دانشکده با شرکت ها و بازار؟ استادا؟
مرسی!
به نقل از آرتميس :سطح علمی کامپیوتر بهشتی از علم و صنعت بالاتره
این رو به دلیل استادایی که تدریس می کنند و سطح علمی خود بچه های میگم.
از لحاظ ارتباط با بازار کار چون من سال اول رو تازه گذروندم زیاد با خبر نیستم...
نظر من رو اگه می خوای اول شهید بهشتی بعد فردوسی مشهد بعد صنعتی اصفهان بعدش اگه خواستی علم و صنعتبه نقل از atousa.a :یعنی برای انتخاب رشته اول شهیدبهشتی بعد علم و صنعت؟