big_bang
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـا(') امیــ(')
- شهر
- نجف آباد
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- اقتصاد
پاسخ : سمپادی ها نجف آباد
بابا این اژه ای ـا رو ول کنین !! خودمونو عشقه !!
من تو صحیح غلطا یکیشو اشتبــ زدم ینی اول دوتا بود بعد که خانوم گقت یکیش قبوله شد یکی!! این ـا ام خوددرگیری دارن با خودشونا اول میگن غلطه بعد میگن نه درس بود !! دبیره داریم عایا ؟؟ [-(
راستی بچه ها یه سوال کیا جزو ستارگان بودن ؟؟ جشنش چطوری بود ؟ کی برگزار شد ؟؟ خلاصه هرچی میدونین بگین راجه بهش !!
من کلا یه چن ماه از دنیا عقبم !! با تچکر
به نقل از جوجه سمپادی :چرادروغ میگین؟؟؟
من خودم یکیشونوپیداکردم یک دووونه پست گذاشته بود.خیلی خوبه دیگه البته اونم درموردالمپیادبود
کلااژه ای هایه ماگروه خونیشون به جایی نمیخوره که جمعه علمیه مگردوسه تاشون.اوناکلاولن توفیس بوکوپاساژشیخ بهایی وباغ ملی وپارک وسینماو...
یانشستن به این فک میکنن ازکدوم نوع ترقه بندازن زیره صندلی مراقب امتحانیوشرشوکم کنن.البته اوناشرکم نکرده کلاکاری بامراقب ندارن
درکل اژه ای های ماازنظرمغزی،اخلاقی،فعالیت ،خلاقیت وسایرموارددرحده اینم نمیشن :-&
راسی بچه های دوم کی همه صحیح غلطایه دینی رودرست نوشته؟اصن داریم؟اصن هست؟مردم....
بابا این اژه ای ـا رو ول کنین !! خودمونو عشقه !!
من تو صحیح غلطا یکیشو اشتبــ زدم ینی اول دوتا بود بعد که خانوم گقت یکیش قبوله شد یکی!! این ـا ام خوددرگیری دارن با خودشونا اول میگن غلطه بعد میگن نه درس بود !! دبیره داریم عایا ؟؟ [-(
راستی بچه ها یه سوال کیا جزو ستارگان بودن ؟؟ جشنش چطوری بود ؟ کی برگزار شد ؟؟ خلاصه هرچی میدونین بگین راجه بهش !!
من کلا یه چن ماه از دنیا عقبم !! با تچکر