• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا با جنس مخالف دوست میشیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع rahaaltra1717
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا با جنس مخالف دوست میشیم؟

به نقل از پوریا خلوت! :
خیر...معتقدم دو سر طیف هیچگاه ممکن نیست...خودآگاهت اینو میخواد...ناخودآگاه اسمش روشه...در اختیار تو نیست...
فقط قصد تو ِ ک مهمه..... در ناخودآگاهت هر چی میخواد بگذره......

مشکل اینجاس عادت کردیم تفاوتها و نقاط ضعف رو ببینیم

به نقل از ShapoorII :
مشکل اینجاس عادت کردیم تفاوتها و نقاط ضعف رو ببینیم
در واقع اگه نقاط اشتراک رو پررنگ تر میدیدیم، اینطور نمیشد وضعیت جامعه...

حالتهای مختلف:1. اکثر این روابط با جنس مخالف شدیدا عاطفی ست.ممکنه گاهی وقت ها فرد براثر کمبود محبت دست به این روابط بزنه.2. همون بحث پیروی از جمع که فکر میکنن داشتنش ضروریه.3. خب گاهی اوقات ادم برای دوستی ملاک های خاصی داره؛و این ملاک ها رو در یک فرد که جنس مخالفشه می بینه.خب این فرد براثر خود شخص باهاش دوست شده نه صرفاچون جنس مخالفشه.بنظرم اگر قراره همچین دوستی هایی باشه؛همین نوع سوم از همه معقول تر و بهتر میاد.

به نقل از raha.pg :
فقط قصد تو ِ ک مهمه..... در ناخودآگاهت هر چی میخواد بگذره......
توی فلسفه فقط"اختیار و خواست"مهمه...اما اینجا بحث فلسفی نیست...روانشناختی است...

به نقل از پوریا خلوت! :
توی فلسفه فقط"اختیار و خواست"مهمه...اما اینجا بحث فلسفی نیست...روانشناختی است...
در هر صورت اگه منطق محور باشه، باز هم ب حرف من میرسیم....
بیخیال بحث زیادی کش پیدا کرده... باز هم دموکراسی بهتر است............

به نقل از raha.pg :
در هر صورت اگه منطق محور باشه، باز هم ب حرف من میرسیم....
بیخیال بحث زیادی کش پیدا کرده... باز هم دموکراسی بهتر است............
اصلا بحث دموکراسی نیست...من دارم میگم اینجا تو میتونی مختار باشی...اما این اختیار اینجا از نوع آزادی نیست...از نوع سر در برف بردن کبک است...
اتفاقا دارم با منطق حرفت رو رد میکنم...منطق چیزی به نام اختیار رو رد یا تایید نمیکنه...بسیاری مواقع گستره ی اختیار از منطق بزرگتره...

به نقل از پوریا خلوت! :
اصلا بحث دموکراسی نیست...من دارم میگم اینجا تو میتونی مختار باشی...اما این اختیار اینجا از نوع آزادی نیست...از نوع سر در برف بردن کبک است...
اتفاقا دارم با منطق حرفت رو رد میکنم...منطق چیزی به نام اختیار رو رد یا تایید نمیکنه...بسیاری مواقع گستره ی اختیار از منطق بزرگتره...
بحث اصلا سر اینا نیست.........
دارم میگم منطقیش اینه ک آدم اختیارش رو با اصول عقلانی پیش ببره حالا بقیش هر چ شد، شد...........

به نقل از raha.pg :
بحث اصلا سر اینا نیست.........
دارم میگم منطقیش اینه ک آدم اختیارش رو با اصول عقلانی پیش ببره حالا بقیش هر چ شد، شد...........
منم عینا همینو میگم با این تفاوت که من علاوه بر چرایی رابطه به چگونگیش هم می اندیشم...و میگم توی هر رابطه ای اون بعد وجود داره و انکار ناپذیره...

به نقل از پوریا خلوت! :
منم عینا همینو میگم با این تفاوت که من علاوه بر چرایی رابطه به چگونگیش هم می اندیشم...و میگم توی هر رابطه ای اون بعد وجود داره و انکار ناپذیره...
وجود داره ولی نه در هر نوعش............ حداقل در خودآگاهت اینگونه است.......... در ضمن وجود این بعد اشکالی ب و وجود نمیاره.......

Back
بالا