- نام مرکز سمپاد
- َ
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- ادبی
- دانشگاه
- تهران (هنرهای زیبا)
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
پاسخ : چرا با جنس مخالف دوست میشیم؟
من با این که یه پسر بخواد تو خیابون با یه دختر دوست بشه و...کاملا مخالفم...فکر میکنم نباید در نگاه افراد تفاوتی بین دختر و پسر باشه، یعنی دوستی تو این سن مثل دوستی با همجنس باشه، همونجوری که یه پسر تو خیابون به یه پسر شماره نمیده، به دختره هم نده...
اما خب دوستی اگه مرز خودشو بشناسه نه تنها بد نیست، خیلیم خوبه...
آره، بعضی دوستیا واقعا بخاطر شرایط نامناسب خانواده بوجود میاد...مثل این دخترای 13-14 ساله که تو لاین و وات و...دوست پسر دارن و معلوم نیست بعدا قراره چه بلایی سرشون بیاد...درسته که تو سن پایین این رفتار، رفتار مناسبی نیست، مخصوصا اگه دخترای تو این سن با پسرای بزرگتر از خودشون(مثلا دختر 16 ساله با پسر 20 ساله) دوست باشن...اما خب تو سن 16 تا 18-19 سالگی، این کشش یه چیز طبیعیه و از لحاظ روانی، افراد تو این سن با دوستی میتونن اعتماد به نفس بیشتر و آرامش بیشتری پیدا کنن(البته اگه عاقلانه باشه و در حد معقول و نه وابستگیای عاطفی که به هردو ضربه میزنه)...به نقل از ریحانه خانوم :آقای آرشام من قصد توهین ب هیشکیو نداشتم!
و روابط دختر و پسر در حد حرفای معمولی و آشنایی برای ازدواجو قبول دارم!
البته واس کسایی ک ب سن ازدواج و عقلانیت رسیده باشن!
ولی الان خودتون دارین می بینین دیگه دختر اول ابتدایی دوس پسر داره!آدم وقتی می شینه ی خرده فک می کنه وافعا می هنگه!!
اون دختر 7 ساله یا من ک 14 سالمه یا خواهرم ک 16 سالشه چ نیازی داریم ک بخوایم با جنس مخالف دوس بشیم؟
درسته میدونم آدم ب سمت جنس مخالفش کشش داره
ولی نباید قبل از رسیدن ب سنی ک بتونیم تصمیمای درست بگیریم ب این حسا اهمیت بدیم!
من دوستی هایی ک الان بین نوجوونا وجود داره رو حمافت محض میدونم! چون باعث میشه خیلی بچه ها ضربه ی روحی ببینن!
من با این که یه پسر بخواد تو خیابون با یه دختر دوست بشه و...کاملا مخالفم...فکر میکنم نباید در نگاه افراد تفاوتی بین دختر و پسر باشه، یعنی دوستی تو این سن مثل دوستی با همجنس باشه، همونجوری که یه پسر تو خیابون به یه پسر شماره نمیده، به دختره هم نده...
اما خب دوستی اگه مرز خودشو بشناسه نه تنها بد نیست، خیلیم خوبه...