- شروع کننده موضوع
ibtkm
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
-پدر دانش آموز: { مهندس، دکتر } فلانی هستم. اقا این نمرهی بچهی من چرا کم شده؟
-راننده ۱ : آقا چه خبرته، چرا اینطوری رانندگی میکننی؟!
-رانندهی ۲: خودت چرا اینطوری رانندگی میذکنی؟! به رانندگی من اعتراض میکنی؟ ناسلامتی من دکتر این مملکتم!
-پدر خانواده: داشتم میگفتم، من پسرم که شریف میره ،از سفر برگشته و ...
-دانشجوی پسر هنگام چت با یک دختر: سلام من فلانی هستم از دانشگاه شریف
---
دیالوگهای بالا دربارهی دو موضوع بودن :
۱. بعضیها چرا اینقدر به القابشون افتخار میکنند؟ با گفتنش به چه چیزی میرسن؟ وقتی اینا رو میگن در اون لحظه با خودشون چه فکری میکنند؟ آیا تاثیری داره؟
۲. کسی باید به چیزی افتخار کنه که خودش به دستش اورده باشه! پسر فلانی که شریف میره، خودش زحمت کشیده به اینجا رسیده. پدره واسه چی پیش این و اون میگه که پسرم شریف میره؟ مثلا چون پسر تربیت یافتهی تحت پدر و مادره؟ قبول ندارم. ارزش یک فرد، وقتی معنا پیدا میکنه که همه چیزش نظیر خانواده، شغل، تحصیل، ... ازش بگیریم و بعد ببینیم فرد چی داره! یکی یه حرف خوبی زد. یه رانندهی تاکسی میتونه از لحاظ ارزش فردی بالاتر از یک فرد خیلی تحصیل کرده تر باشه!
نظرتون رو دربارهی این اپیدمیهای جامعهی ما بگید
-راننده ۱ : آقا چه خبرته، چرا اینطوری رانندگی میکننی؟!
-رانندهی ۲: خودت چرا اینطوری رانندگی میذکنی؟! به رانندگی من اعتراض میکنی؟ ناسلامتی من دکتر این مملکتم!
-پدر خانواده: داشتم میگفتم، من پسرم که شریف میره ،از سفر برگشته و ...
-دانشجوی پسر هنگام چت با یک دختر: سلام من فلانی هستم از دانشگاه شریف
---
دیالوگهای بالا دربارهی دو موضوع بودن :
۱. بعضیها چرا اینقدر به القابشون افتخار میکنند؟ با گفتنش به چه چیزی میرسن؟ وقتی اینا رو میگن در اون لحظه با خودشون چه فکری میکنند؟ آیا تاثیری داره؟
۲. کسی باید به چیزی افتخار کنه که خودش به دستش اورده باشه! پسر فلانی که شریف میره، خودش زحمت کشیده به اینجا رسیده. پدره واسه چی پیش این و اون میگه که پسرم شریف میره؟ مثلا چون پسر تربیت یافتهی تحت پدر و مادره؟ قبول ندارم. ارزش یک فرد، وقتی معنا پیدا میکنه که همه چیزش نظیر خانواده، شغل، تحصیل، ... ازش بگیریم و بعد ببینیم فرد چی داره! یکی یه حرف خوبی زد. یه رانندهی تاکسی میتونه از لحاظ ارزش فردی بالاتر از یک فرد خیلی تحصیل کرده تر باشه!
نظرتون رو دربارهی این اپیدمیهای جامعهی ما بگید