چرا مدیران جلوی پیشنهادات سختی نشون می دن؟

شما این عملکرد سخت گیرانه مدیران در برابر پیشنهادات را چطور ارزیابی می کنید؟

• رای‌دهندگان
    18
  • شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی
چرا مدیران جلوی پیشنهادات تا حدی [nb]فقط چون اسم تاپیک بزرگ می شد اینو توی اسم نیاوردم
smil4b45f0db7e235.gif
[/nb]سختی نشون می دن؟

خب من این سوال رو مطرح کردم و شما می تونید فکر کنید به انگیزه بهتر شدن سایت (!) و بهتره که روش یه بحثی داشته باشم. همه نوع کاربری می تونه نظر خودش رو بگه.

و ضمنا ببینید صرفا جنبه منفی قضیه هم مد نظر نیست، ببینید مثلا یکی از جنبه های مثبتش اینه که مدیران این کار رو می کنن برای این که خود کاربر مجبور شه بیشتر از طرح و پیشنهادش دفاع کنه و تا جایی پیش بره که اون پیشنهاد از ایده ها و دیدگاه های مختلف بررسی شه و به عبارتی غنی شه! ( اصن خود مدیرا به یه همچین دلیلی فک کردن؟!
smil4b45f0db7e235.gif
)

یه دیدگاه دیگش اینه که انجام بعضی از این پیشنهادات غیرممکنه. بخصوص از نظر فنی.

و البته یه سری هم دیدگاه منفی خودشون رو دارن. اینجا قراره در مورد این دیدگاه ها صحبت بشه. حتی می تونین مدیران در مورد های جزئی که سراغ دارید به نقد بگیرید .. یا دفاع کنید .. یا بحث کلی گویانه کنید .. یا پیشنهادات کاربردی بدید. همه کار می تونید بکنید کلا (!) ممنان

پ.ن: مثلا من یه بار یه چیزی یه جایی گفتم که دوباره می گم:
من یه بار یه پیشنهاد دادم که کلا ایده هایی که بچه ها زدن رو جمع بزنید ببینید چند درصدش اجرا شده. و ضمنا بگین که چند درصد اونایی که اجرا شده ایده های خود مدیرا بوده و چند درصدش ایده های کاربرا؟

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : چرا مدیران جلوی پیشنهادات سختی نشون می دن؟

مشکل اینه که شما هر نوع مخالفتی رو سختی نشون دادن تلقی می‌کنید! اگه کسی باهاتون موافقت نکنه می‌گید سختی دارید نشون می‌دید و تیم و تیمکشی کردید. نمونش هم بحث های امروز درباره‌ی اموتیکون‌های متحرکی بود که دربارش صحبت کن.
ما ( ینی خودم و کاربرا اعم از مدیر و غیرمدیر) هر چی گفتیم اقا اعصاب خورد کنه و ... شما گفتی نه مثلا اینا تو تیم شمان و ...

اخه برادر من، تو باید یه عده رو قانع کنی که نکردی، حالا هم انتظار اینکه پیشنهادت عملی بشه درست نیست. اقا اصلا مدیر سختی نشون بدن بالفرض. کاربرا هم سختی نشون می‌دن؟ نه برادر من.
در مواردی هم دیده شده که کاربر نسبتا رو یه چیزی موافق بودن و بهش عمل نشده. خب مدیر در اون مورد ممکنه دیده باشه که انجام شدن یا نشدن یه چیزی به صلاحه. اگه اینطوری باشه که شما می‌گی، پس فردا مدیرا برای کارهایی که می‌خوان بکنن باید تاپیک بزنن در قالب نظرسنجی.

پس دو حالت رخ می‌ده :

۱. یکی یه پیشنهاد می ده همه مخالفن
۲. یکی یه پیشنهادی می ده که تقریبا اکثرا موافقن

در مورد مورد ۱ خب انتظار انجام شدن این پیشنهاد درست نیست. شما باید یه عده رو قانع کنی که نکردی. اون افراد نباید شما رو قانع کنند که
در مورد مورد ۲ در اکثرا مواقع مطابق نظر کاربرا عمل می‌شه. در بعضی موارد مطابق ، ممکنه تشخیص مدیر حالا بخش، داخلی، .... ممکنه این باشه که کاری انجام بشه یا نشه.

مدیر که با کاربرا دشمنی نداره که! برا چی باید مخالفت بیجا نشون بده؟ مثلا برای مخالفت کردن حقوق می‌گیره؟ مدیر صرفا می‌خواد انجمنش رو بهتر کنه و برای همین هم اکثر مواقع تا حد امکان نظر کاربرا رو دخیل می‌کنه و مطابق با رضایت کاربرا یا پیشنهادشون یه سری کارا انجام میده. ولی موارد خاصی هم هست که این اتفاق نمیفته و به هر حال تشخیص دادن که به صلاح اتفاقی بیفته یا نیفته

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

آیا شما هنوز هم به این تجربه نرسیدید که در مورد یک پیشنهاد در هرجایی از سایت قبل از اینکه بقیه بیان نظر بدن، نباید شماها نظر بدین چون روی جو اثر منفی داره حتی اگه نظرتون مثبت باشه ؟؟؟ [nb]می خوای فقط چندجا رو مورد بیارم که دقیقا شما عکس این عمل کردید؟![/nb]

چطوره کلا وقتی یک نفر یه پیشنهادی می ده، مدیرا به جای اینکه سریع برن داد بزنن که مخالفیم، صبر بدن تا بقیه کاربرا نظراتشون رو بگن.

اینم به خدا فقط یه پیشنهاده ... اگه نخواید که باز بگید مخالفیم!!

پ.ن: تازه من برای اینکه شروع تاپیک با اعتراض نباشه که گفتم، اینم می تونه دلیل شماها باشه: مدیران این کار رو می کنن برای این که خود کاربر مجبور شه بیشتر از طرح و پیشنهادش دفاع کنه و تا جایی پیش بره که اون پیشنهاد از ایده ها و دیدگاه های مختلف بررسی شه و به عبارتی غنی شه!

پ.ن2: پویا جان ما هم خوب سایت رو می خوایم اگه می گیم! (; [nb] دروغ گفتم! حداقل من یکی که اصلا برام مهم نیست. صرفا به یه دلیل دیگه پیشنهاداتم رو مطرح می کنم. اما خب به هر حال در همون راستاست دیگه![/nb]

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﻣﻤﻮﺿﻮﻉ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻭﻇﯿﻔﻪ ﻣﻮﻧﻪ ﭘﺎﺳﺦ ﮔﻮ ﺑﺎﺷﯿﻢ.ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺩﻥ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﺪﻩ ﯼ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍ ﺍﺯ ﻋﻼ‌ﯾﻖ ﺷﺨﺼﯿﻤﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ.ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﻪ :D
ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ ﻓﺮﺽ ﮐﻦ ﺍﻻ‌ﻥ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﯾﺪﻩ ﯼ ﺍﻣﻮﺗﯿﮑﻦ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﺍﺩﯼ.ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﻫﺎ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻣﻮﺍﻓﻘﻪ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﯿﺴﺖ.بعد ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﺻﻔﺤﻪ ﻣﯿﺸﯿﻨﯿﺪ ﺑﺤﺚ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﻫﻤﺮ ﺧﻮﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﺪﻩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻦ ﺍﮔﻪ ﻣﺪﯾﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﻼ‌ﻥ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺣﺎﻻ‌ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﻭ ﺧﻼ‌ﺻﻪ ﺁﺧﺮﺵ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺁﻗﺎ ﮐﺠﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﯾﺮﺍ؟ﻣﮕﻪ ﺳﺎﯾﺖ ﺩﺭ ﻭ ﭘﯿﮑﺮ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟ﻣﺎ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺪﯾﻢ؟
ﮐﻤﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﻭﺿﻌﯽ ﭘﯿﺶ ﻫﻢ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻤﺒﻮﺩ ﻣﺪﯾﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍ ﻣﻌﺘﺮﺽ ﺷﺪﻥ.ﮐﻼ‌ ﮐﺎﺑﺮ ﺍﯾﺪﻩ ﻣﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺍﺟﺮﺍ ﺑﺸﻪ.ﺍﺟﺮﺍ ﻫﻢ ﺩﺳﺖ ﻣﺪﯾﺮﻩ.ﺣﺎﻻ‌ ﻣﺜﻼ‌ ﺍﮔﻪ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﻣﻮﺿﻮﻋﺎﺕ ﻓﻨﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻨﻢ ﺑﯿﺎﻡ ﻧﻈﺮ ﺑﺪﻡ ﻧﻈﺮﻡ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺟﺮﺍﯾﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ.ﺻﺮﻓﺎ ﯾﻪ ﻧﻈﺮﻩ.ﺗﺎ ﻣﺪﯾﺮ ﮐﻞ ﻧﻈﺮ ﻧﺪﻩ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻫﯿﭽﯽ ﺑﻪ ﻫﯿﭽﯽ!
ﺣﺎﻻ‌ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ.ﺑﻪ ﻗﻮﻝ ﺧﻮﺩﺕ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﯾﺎ ﺧﻮﺑﯽ ﺳﺎﯾﺖ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﺪ ﯾﺎ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯾﺪ.ﻭﻟﯽ ﻣﺎﻫﺎ ﻗﻄﻌﺎ ﺧﻮﺑﯽ ﺳﺎﯾﺖ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﻭﮔﺮ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﻭﻗﺖ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﺵ ﻧﻤﯿﮕﺬﺍﺷﺘﯿﻢ.ﺩﻟﯿﻞ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﯾﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﻫﺎ ﻋﻤﻠﯽ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺩﻭ ﭼﯿﺰﻩ.ﺍﻭﻝ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﻫﺎ ﯾﯽ ﮐﻪ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺗﺮﻥ ،ﻧﻪ ﻣﺜﻞ ﻣﻦ ﻣﺜﻼ‌ ﺣﺘﯽ ، ﺍﺯ ﻗﺪﯾﻢ ﺑﻮﺩﻥ.ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺯﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﺪﻩ ﻫﺎ ﺗﮑﺮﺍﺭﯾﻪ ﻭ ﺍﺯ ﻗﺪﯾﻢ ﻣﺸﺎﺑﻬﺶ ﺯﯾﺎﺩ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﯾﺎ ﺣﺘﯽ ﺍﺟﺮﺍ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻧﺪﺍﺩﻩ.ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﯾﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﺪﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻦ ﺭﯾﻊ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﻦ.ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻫﺪﻑ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﺑﺎﺷﻪ.ﭼﻮﻥ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺵ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﭼﯿﺰ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﺳﺮﯾﻊ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﺧﺐ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻗﺪﯾﻢ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﺪﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺳﺮﯾﻊ ﺭﺩ ﺷﺪ ﭘﺲ ﻣﺪﯾﺮﺍ ﭼﻘﺪﺭ ﻓﻼ‌ﻥ ﻫﺴﺘﻦ ﻭﮐﺎﺭﺑﺮ ﻗﺪﯾﻤﯿﺎ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻬﻤﺎﻥ ﻫﺴﺘﻦ ﻭ.... ﯾﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﻫﻢ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﺪﻩ ﻫﺎ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺧﺐ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﺳﺖ ﻣﺪﯾﺮﻩ.ﺷﻤﺎ ﺍﻻ‌ﻥ ﺍﯾﺪﻩ ﯼ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﯾﺪ ﯾﻪ ﻣﺪﯾﺮ ﮐﻠﯽ ﻣﺜﻼ‌ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺸﯿﻨﻪ ﻋﻤﻠﯿﺶ ﮐﻨﻪ.ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺯ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻋﻤﻠﯽ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻃﻼ‌ﻉ ﺩﺍﺭ.ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺍﯾﺪﻩ ﯼ ﺷﻤﺎ ﯾﻪ ﭼﯿﺰ ﺧﺎﻡ ﻫﺴﺖ.ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺍﯾﺪﻩ ﯼ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﻓﯽ ﺍﻟﻨﻔﺴﻪ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﻋﻤﻞ ﻣﻮﺍﻧﻊ ﻫﺴﺖ ، ﺍﺟﺰﺍﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﯼ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﺪﻩ ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ ﻫﻤﺎﻫﻨﮓ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﺧﻼ‌ﺻﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻫﺴﺖ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻ‌ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﺍﯾﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻩ ﺟﺰﯾﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﻭ ﮐﻠﯽ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ.
ﺧﻼ‌ﺻﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺍﺯ ﺍﯾﺪﻩ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﻫﺎﺳﺖ.ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺻﺪ ﺩﺭ ﺻﺪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺗﯽ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﺐ ﻣﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﮐﻢ ﺗﺮ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﺩ!
ﺩﻟﯿﻞ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﺻﻼ‌ ﻣﺪﯾﺮﺍ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺪﻥ ﺗﺎ ﯾﻪ ﺍﯾﺪﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﻢ ﮔفتم.

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

ﺩﻟﯿﻞ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﺻﻼ‌ ﻣﺪﯾﺮﺍ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺪﻥ ﺗﺎ ﯾﻪ ﺍﯾﺪﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﻢ ﮔفتم.

من که نگفتم مدیرا نظر ندن! من می گم تا کسی چیزی می گه، فقط ده تا پست بعدش مدیر نباشه (!) ... که هم دهن اون پیشنهاد دهنده سرویس بشه، هم بقیه کاربرا به خاطر خراب شدن جو دیگه ول کنن نظر خودشون رو نگن یا ناخودآگاه اونا هم به مخالفت برخیزند!!

خب صبر کنید همه بگم، بعد جمع بندی کنین. یا اولش از جناح (!) بی طرف وارد شین. امیدوارم گرفته باشین منظورمو!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از β ßlôкег :
من که نگفتم مدیرا نظر ندن! من می گم تا کسی چیزی می گه، فقط ده تا پست بعدش مدیر نباشه (!) ... که هم دهن اون پیشنهاد دهنده سرویس بشه، هم بقیه کاربرا به خاطر خراب شدن جو دیگه ول کنن نظر خودشون رو نگن یا ناخودآگاه اونا هم به مخالفت برخیزند!!

خب صبر کنید همه بگم، بعد جمع بندی کنین. یا اولش از جناح (!) بی طرف وارد شین. امیدوارم گرفته باشین منظورمو!
منظورت از جناح بی‌طرف چیه؟ خب یه نفر یا موافقه یا مخالف یا کلا نظری نداره. به هر حال یکی از این ۳ تا جناحه و به دوتای اول، "طرف" اطلاق می‌شه. منظورتون از جناح بی طرف گزینه‌ی سومه؟

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

منظورم اینه که تا یکی پیشنهاد میده شما نیاین فرت و فرت بگین مخالف مخالف. یا اصن بگین موافق. مدیر باید همیشه صبر کنه تا بقیه یکم بحث رو جلو ببرن بعد بیاد صحبت کنه و اینطوری مثلا چیزی مثل حرفای زیر رو بگه. این میشه جناح بی طرف:

مدیر خوب: خب تا اینجا بحث شده و فلانی و فلانی و فلانی به این دلیل و به این دلیل و به این دلیل موافقن و فلانی وفلانی و فلانی به اون دلیل و به اون دلیل و به اون دلیل مخالفن.

بعدش هم چهارتا سوال دیگه واسه ادامه دار شدن و شکافت بحث طرح کنه. در آخر هم نظر خودش رو بگه! در آخر

:|

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

یه کاری بکنیم. تو به من نشون بده که کاربرای سایت در این حد تاثیرپذیرن که اگه درباره‌ی یه چیزی موافق باشن و من مثلا همون اول بگم مخالفم، اونام می‌گن مخالفیم.
اینو به من نشون دادی یا ثابت کردی، من حرفت رو قبول می‌کنم.

راستی اگه دقت کرده باشی در اخر به این رسیدی که یه راهکار برای برخورد با پیشنهادات پیشنهاد دادی! به عبارتی به این نتیجه نرسیدیم که مدیران سرسختی نشون می‌دن یا سرسختی بی‌خود.

• لایک
امتیازات: TMNT

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

امین ... نمیدونم تو چت شده و چرا این روز ها اینقدر داری به جون مدیر ها و سایت غر میزنی !! :D

اما خب طبیعتا وقتی من مدیر میبینم یه ایده ای هرچقدر هم که خوب باشه من توانایی اجراش و یا وقت و انرژی لازم رو ندارم یا به نظرم از روی تجربه های گذشته ام پیشنهادی که مطرح میشه مفید نیست ؛ میام و نظرم رو بیان میکنم و دلایلم رو میگم !
بهتر از اینه که اول مخالفتم رو اعلام نکنم ! بعد از اینکه ملت 10 صفحه راجبش بحث کردن و تجزیه تحلیل کردن و ... بیام بگم مخالفم و اجرا نمیشود و تمام !!!! به شخصه جای کاربرانی بودم که اون ایده رو مطرح کردن خیلی خیلی بیشتر بهم برمیخورد که چرا از همون اول نگفتین مخالفین که ما بیخودی این همه راجبش بحث نکنیم و وقتمون رو نگیریم !!!! :D

× در ضمن ! اصولا ما تو ایران همه مون صاحب نظر هستیم و معمولا مشکل ایده نداریم !!! خود مدیران یه خروار ایده های ناب و درجه ی 1 تو انجمن های مخفی دنبال کردن و کلی ایده های مختلف داده شده و روشون بحث شده و کار شده و ... !
در اکثر موارد مشکل کمبود ایده نیست حقیقتا !!! مشکل کمبود وقت و انرژی و افراد ( و بعضی موارد دانش لازم ) واسه اجرای ایده هاست !!!!! در هر صورت بدون تعارف مدیران این سایت مدیریت شغلشون نیست والا !!! درس و کار و زندگی دارن ... :D

همه شون مثل من و تو این همه وقت آزاد ندارن رفیق !!!! :-" :D

× بیخیال پسر ... زیاد سخت نگیر ... باور کن مدیران با هیچکسی مشکل خاصی ندارن و در مقابل هیچ ایده ای جبهه گیری خاصی نمیکنن ... :D

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

نیما من نمی گم که وضع به این منوال باشه که همه بیان نظر بدن و بحث کنن آخرش مدیر بیاد بگه: اجرا نمی شه و قفل! من اصلا همچین چیزی نمی گم. من می گم مدیر هم منطقی بیاد از نظر خودش (یه کاربر) بحث کنه اما به خاطر جایگاه مدیریتی که داره، صبر کنه که اول بقیه نظراتشون رو بیان کنن. آخه مشکل این چیه؟! این صبر کردن که اونقدرا سخت نیست! هست؟!

فقط توی یک مورده که مدیر واجبه اولش حرف بزنه و اون وقتی پیشنهاد چیزیه که از نظر فنی قادر به اجراش نیستیم. خب پس وقتی بیاد اینو بگه، دیگه بحث بیهوده نمیشه. تازه هموجاش هم مدیر نباید قفلش کنه. باید بگه مثلا سعی کنید جوری این طرح یا پیشنهاد رو عوض کنید که بشه اجراش کرد! همین

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

اقا توی نظر سنجی
ی گزینه باید بینشون باش ک
مفید است،ولی مدیرا خیلی سخت گیری میکنن ک انگیزه ی بچه ها کم میشه
این اگه میبود بهتر بودش

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

جالبه کسی این تاپیک رو زده که خودش خدای انتقاد پذیریه(داستان انحمن نوروساینس واقعا جالب بود...انتقادات بنده رو خودشون تاپیک کردن بعد اون تاپیک رو قفل کردن ;)))...

• لایک
امتیازات: JB

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

مدیران جلوی پیشنهادات سختی نشون نمیدن. فقط اونها به واسطه تجربه و شناخت بیشتر که نسبت به سایت و کاربران دارند و با توجه به زمان و انرژی و توانایی محدودشون ، ایده هایی رو اجرا می کنند که تاثیر مثبت قابل توجهی داشته باشند، قابل اجرا باشند و اجرا کردنشون ارزشش رو داشته باشه. در ضمن با توجه به پیچیدگی سیستم سایت و دردسرهای خیلی زیاد تغییرات، معمولا پیشنهادهای اعمال تغییرات زیاد اجرا نمیشن.

بالا