- شروع کننده موضوع
bl0ker
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب شیراز
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- مدال المپیاد
- برنز المپیاد زیست سال 90
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- زیست شناسی
چرا مدیران جلوی پیشنهادات تا حدی [nb]فقط چون اسم تاپیک بزرگ می شد اینو توی اسم نیاوردم
[/nb]سختی نشون می دن؟
خب من این سوال رو مطرح کردم و شما می تونید فکر کنید به انگیزه بهتر شدن سایت (!) و بهتره که روش یه بحثی داشته باشم. همه نوع کاربری می تونه نظر خودش رو بگه.
و ضمنا ببینید صرفا جنبه منفی قضیه هم مد نظر نیست، ببینید مثلا یکی از جنبه های مثبتش اینه که مدیران این کار رو می کنن برای این که خود کاربر مجبور شه بیشتر از طرح و پیشنهادش دفاع کنه و تا جایی پیش بره که اون پیشنهاد از ایده ها و دیدگاه های مختلف بررسی شه و به عبارتی غنی شه! ( اصن خود مدیرا به یه همچین دلیلی فک کردن؟!
)
یه دیدگاه دیگش اینه که انجام بعضی از این پیشنهادات غیرممکنه. بخصوص از نظر فنی.
و البته یه سری هم دیدگاه منفی خودشون رو دارن. اینجا قراره در مورد این دیدگاه ها صحبت بشه. حتی می تونین مدیران در مورد های جزئی که سراغ دارید به نقد بگیرید .. یا دفاع کنید .. یا بحث کلی گویانه کنید .. یا پیشنهادات کاربردی بدید. همه کار می تونید بکنید کلا (!) ممنان
پ.ن: مثلا من یه بار یه چیزی یه جایی گفتم که دوباره می گم:
خب من این سوال رو مطرح کردم و شما می تونید فکر کنید به انگیزه بهتر شدن سایت (!) و بهتره که روش یه بحثی داشته باشم. همه نوع کاربری می تونه نظر خودش رو بگه.
و ضمنا ببینید صرفا جنبه منفی قضیه هم مد نظر نیست، ببینید مثلا یکی از جنبه های مثبتش اینه که مدیران این کار رو می کنن برای این که خود کاربر مجبور شه بیشتر از طرح و پیشنهادش دفاع کنه و تا جایی پیش بره که اون پیشنهاد از ایده ها و دیدگاه های مختلف بررسی شه و به عبارتی غنی شه! ( اصن خود مدیرا به یه همچین دلیلی فک کردن؟!
یه دیدگاه دیگش اینه که انجام بعضی از این پیشنهادات غیرممکنه. بخصوص از نظر فنی.
و البته یه سری هم دیدگاه منفی خودشون رو دارن. اینجا قراره در مورد این دیدگاه ها صحبت بشه. حتی می تونین مدیران در مورد های جزئی که سراغ دارید به نقد بگیرید .. یا دفاع کنید .. یا بحث کلی گویانه کنید .. یا پیشنهادات کاربردی بدید. همه کار می تونید بکنید کلا (!) ممنان
پ.ن: مثلا من یه بار یه چیزی یه جایی گفتم که دوباره می گم:
من یه بار یه پیشنهاد دادم که کلا ایده هایی که بچه ها زدن رو جمع بزنید ببینید چند درصدش اجرا شده. و ضمنا بگین که چند درصد اونایی که اجرا شده ایده های خود مدیرا بوده و چند درصدش ایده های کاربرا؟