سریال مورد علاقه‌تون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نسترنگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سریال مورد علاقتون

ایرانیا که نه سر داره نه ته
خارجیا:
فرار از زندان-لاست-24-مرلین-vampire diaries

من وضعیت سفید رو خیلی دوست داشتم و دنبالش می کردم واسه ی حس نوستالژیکش...! و کیفیت ساخت عالیش و پرهیز از اغراق در مورد زمان جنگ و اینا..
در چشم باد و مدار صفر درجه به نظرم کارهای واقعا حرفه ای بودن، از نظر کارگردانی و انتخاب بازیگر و ... کلا همه چی تموم بود...
ساختمان پزشکان هم به نظرم با انتخاب بازیگر فوق العاده و (غیرتکراری) و همچنین دوری از هجو و فکاهی و سخیف بودن واقعا طنز فاخری بود.
مختار نامه هم اوایل نگاه نمی کردم اما به توصیه ی دبیر ادبیاتمون نگاهش کردم... به نظرم کیفیت خوبی داشت، انتخاب بازیگرانش هم خوب بود، فقط دوبلش یه ذره... اما بیش تر جنبه ی مفهومش مدنظره که در اون واقعا یادآور شد که چرا باید تاریخ بخونیم و تاریخ همچنان تکرار می شه...

+در کل من زیاد سریال نگاه نمی کنم...علاقه ای ندارم، گاهی سریال های خاص، اگر خانواده بشینن و نگاه کنن، منم نگاه می کنم...حوصلم سر می ره...
حتی فرار از زندان هم تا آخر فصل 3 دیدمش، بعدش دیگه حوصلم سر رفت، قسمت آخرش رو دیدم ... ;D

به نقل از mysterious queen :
حتی فرار از زندان هم تا آخر فصل 3 دیدمش، بعدش دیگه حوصلم سر رفت، قسمت آخرش رو دیدم ... :o;D
مگه ممکنه :o من 8 قسمتو تو یک روز نگاه میکردم تازه تا الانم 5-6 باری کلشو دیدم ولی هنوزم حاضرم بازم نگاه کنم :)

به نقل از golthur :
مگه ممکنه :o من 8 قسمتو تو یک روز نگاه میکردم تازه تا الانم 5-6 باری کلشو دیدم ولی هنوزم حاضرم بازم نگاه کنم :)
نمی دونم!
اینم یه جورشه!
مدلمه دیگه!
واقعا حوصله ام سر رفت...
نمی دونم چرا این جوریم؟!
اولش که صبح تا شب، شب تا صبح نگاه می کردم هر چی می تونستم، بعدش دیگه کم شد، کم شد، هفته ای یه قسمت... تا این که دیگه حوصلم سر رفت، گفتم بذار ببینم آخرش چی می شه؟!
البته ماجراهایی مثل فرار از زندان ابتدا و انتهاش خیلی مهم نیست، مهم اتفاقاتی هستش که درجریانه....
اما خب...
:( :-??

The Vampire Diaries رو خیلی وقته دنبال میکنم ؛ به نظرم فیلمنامه و کارگردانی خوبی داره! ریتم ـش کند و تند نمیشه و اینا :د
Fringe ـم خوبه! البته برا کسایی که ترسناک دوست ندارن توصیه نمیشه :د
HIMYM که محشره 8-^ عالیـ اصن 8-^
Big Bang Theory رو هم خیلی وقته دنبال میکنم! طنزه مث هَو آی فیلان ؛ ولی بیشتر طنز کلامی ـه!

هوش سیاه
تولدی دیگر(یادمه کوچیک بودم خغلی دوسش داشتم)
ساختمان پزشکان
جومونگ1

الیسا ریومروسا
محششششششششششرههههه!

• لایک
امتیازات: aysan

پرستاران ...
خیلی دوستش دارم. (شایدم تلقینهای بابامه!)
آخه دید من رو نسبت ب پزشکی عوض کرد... .
لاست و فرار از زندان هم اگر سریال محسوب میشن؛ دوسشون دارم.

لاست بازم چون جالبه >:D<
والکینگ ددwalking dead یعنی خداست به خاطر اینکه زامبیاییه و اینا من عاشق این جور چیزام

بــــــــهترین سریالی که دیدم فرار از زندان بود :xچون موضوعش واقعا جالب بود!!و مایکل هم که ... :x
سریال هشدار برای کبرا 11 هم بدک نبود!(وا3 زمانی خوب بود که واقعا بیکار بودم)
الان فقط پرستارانو دنبال میکنم و خوبه نسبتا!!فعلا که تلویزیون هیچ چی نداره! :-<

قهوه تلخ سریال حساب میشه؟ خوب قبل از جریان توقیفُ اینا دوسش داشتم.
ساختمان پزشکانم بد نبود :-"
super natural رو الان دنبال میکنم فقد.

من کلا زیاد اهل سریال دیدن نیستم ولی عاشق supernatural و فرار از زندانم. B-)

به نظر من سریال های خوبی تو این چند سال ساخته شده مثل زیر تیغ،مدار صفر درجه یا شوق پرواز و ... خیلی عالی بودن ولی تو عرصه طنز فقط میشه سریالایی مثل شب های برره ساختمان پزشکان و تا حدودی هم مسافران رو قابل قبول دونست نه طنز هایی مثل خوشنشین ها که به معنای واقعی کلمه سخیف بودن :)

3 در 4 خیلی باحال بود
قلب یخی محشره

من با اشپز باشی خیلی حال کردم
هم موضوعش واسم جالب بود هم بازیگراش عالی بودن :x

تو ایرانیا نابرده رنج....موضوعش جالب بود تیتراژش هم که 8-^ 8-^خیلی قشنگ بود...در چشم باد هم خوب بود دوست داشتمش...

Supernatural :x عاشقشم :x

How I met your mother :x

The mentalist رو هم خيلي دوست دارم. پيشنهاد ميكنم ببينيد

Fringe هم خوبه. بعضي قسمتاشو اصلن دوست ندارم ولي در كل جالبه. از نظريه هاش هم خوشم مياد

ایرانی:3*4چون واقعا خندوندم.
خارجی:جومونگ1،2:چون خیلی جالب بود وانگیزه آدمو در هر کاری قوی تر میکرد.تازه صحنه های رزمی قشنگبم داشت.

ارمغان تاریکی!تهش خیلی با حال بود ادم میرفت تو شوک؟؟؟

Back
بالا