اپلای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Backstreetboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اپلای

یه سری تبصره داره. اگر اشتباه نکنم اینجوریه که اگر با رتبه‌ی کشوری شما از منطقه‌ی ۱ رشته ی شمارو قبول شده باشن، دیگه مجبور نیستید ۲برابر پول بدید. ولی اگر نشده باشند(یعنی اگر شما منطقه۱ می‌بودید قبول نمی‌شدید)باید پول ۲ برابر بدید...

از آموزش دانشکده باید پرسید؟

آموزش دانشگاه یه نامه میزنه به سازمان سنجش و اونا باید جواب بدن . یه پروسه ۲ ماهه اینا طول میکشه که البته میشه خودت نامه رو بگیری بری سنجش دو سه روزه تاییدیه شو بگیری !

بین دانشگاه‌های دولتی شهرهای کوچک و دانشگاه‌های غیرانتفاعی و آزاد تهران و مشهد شانس پذیرش گرفتن از کدوم دانشگاه‌ها بیشتره؟

به نقل از مـهـدی :
بین دانشگاه‌های دولتی شهرهای کوچک و دانشگاه‌های غیرانتفاعی و آزاد تهران و مشهد شانس پذیرش گرفتن از کدوم دانشگاه‌ها بیشتره؟

فورومی هست با این ادرست : http://www.applyabroad.org/forum/

اینجا رو یه نگاهی بنداز و سوالتو بپرس.

به نقل از مـهـدی :

بستگي داره برای چه کشوری بخواي

چه کشوري?

@مازیمون پرسیدم اونجا، منتها هنوز جواب واضحی نگرفتم.
@کوزت به طور کلی می‌پرسم. امسال انتخاب رشته می‌کنم. نمی‌دونم بین علوم کامپیوتر دانشگاه‌هایی مثل گیلان، مهندسی کامپیوتر سیرجان، مهندسی کامپیوتر آزاد یا غیرانتفاعی تهران کدوم شانس گرفتنِ یه پذیرش خوب بیشتره ازشون

بچه ها کسی همایش امروز how to apply>>o>> که توی دانشگاه تهران برگزار شد رو رفت؟

اگه امکانش هست یه خلاصه ای بذارین واسه کسایی که نتونستن شرکت کنن :)

به نقل از مـهـدی :
@مازیمون پرسیدم اونجا، منتها هنوز جواب واضحی نگرفتم.
@کوزت به طور کلی می‌پرسم. امسال انتخاب رشته می‌کنم. نمی‌دونم بین علوم کامپیوتر دانشگاه‌هایی مثل گیلان، مهندسی کامپیوتر سیرجان، مهندسی کامپیوتر آزاد یا غیرانتفاعی تهران کدوم شانس گرفتنِ یه پذیرش خوب بیشتره ازشون

علوم کامپيوتر وقتي داري اپلاي ميکني خيلي خيلي نزديکه به رشته من !
من فکر کنم اگه میخوای 100% بري علوم کامپیوتر دولتي بري بهتره بعد ميري گرايش مسترت رو مهندسي ميخوني :-?
بازم ميگم کشورش فرق داره :-? الان به صورت مثال اگه ميخواي بري آلمان به نظر من اگه بري علوم دولتي خيلي بهتر از آزاد يا غیر انتفاعي مهندسيه

کسی درباره ی دانشگاهای کانادا به ویژه مک گیل چیزی می دونه؟

به نقل از persiancandy :
کسی درباره ی دانشگاهای کانادا به ویژه مک گیل چیزی می دونه؟
راجع به چیش میخوای بدونی؟

به نقل از کوزت :

ای بابا :/

یه سوال : این رنکینگ هایی که هر جایی یه دونه واسه خودش اعلام میکنه، کلا ارزش خاصی دارن؟ اگه نه چجوری باید دانشگاه انتخاب کرد؟ از روی اساتید؟ اساتید رو چجوری بیابیم؟

به نقل از H̶O̶S̶E̶I̶N̶ :
ای بابا :/

یه سوال : این رنکینگ هایی که هر جایی یه دونه واسه خودش اعلام میکنه، کلا ارزش خاصی دارن؟ اگه نه چجوری باید دانشگاه انتخاب کرد؟ از روی اساتید؟ اساتید رو چجوری بیابیم؟

برای کجا؟

رنکینگ های QS و USNEWS معتبرن. ولی خب برای اقامت و .. کانادا و آمریکا بهترن و به همین دلیل بیشتر میرن اونجاها ملت. پیدا کردن اساتید سادست برید سایت دانشکده مربوطه لیست اساتید و صفحه شخصی و ایمیل و .. هست.

به نقل از sina_oonline :
رنکینگ های QS و USNEWS معتبرن. ولی خب برای اقامت و .. کانادا و آمریکا بهترن و به همین دلیل بیشتر میرن اونجاها ملت. پیدا کردن اساتید سادست برید سایت دانشکده مربوطه لیست اساتید و صفحه شخصی و ایمیل و .. هست.

رنک توی رشته خاص خودش اگه سرچ کنه سایتای معتبر اونقدرم پایین بالا نمیزنن که خیلی فرق کنه :-؟

اره حسین آقا
توی سایتشون استادا هستن
فیلد کاری هرکدوم به تو نزدیکه ایمیل بده بهشون

عه من شمارو دیده بودم تو اپلای ابراد خیلی هم رزومه خوب و خفنی هم داشتین.

شکر میان کلامتون؛ یه سر به اینجا بزنید. به نظرم واقعا معتبر هستش.
http://www.topuniversities.com/university-rankings

به نقل از کوزت :
رنک توی رشته خاص خودش اگه سرچ کنه سایتای معتبر اونقدرم پایین بالا نمیزنن که خیلی فرق کنه :-؟

اره حسین آقا
توی سایتشون استادا هستن
فیلد کاری هرکدوم به تو نزدیکه ایمیل بده بهشون
به نقل از sina_oonline :

مچکر :D

ولی مسئله اینه که مثلا 200 تا دانشگاه، هر کدوم 3 4 تا استاد داشته باشن که به فیلد من نزدیک باشن، میشه 600 تا استاد، بعد من بخوام رزومه ی همشونو بررسی کنم احتمالا پیر میشم :D

Back
بالا