من دقیقا اینجوریم وقتیم ساعت دو میخوابم ساعت س و نیم از خواب بیدار میشم دیگم خوابم نمیبره تو کل روز خوابم چهار ساعته واقعا باید چیکار کنیم؟؟پاسخ : بی خوابی!
سعی کنین برای شام کربوهیدرات زیاد مصرف نکنین و پروتئین هم اصلا مصرف نکنین . این چیزها رو در طول روز مصرف کنین کافی هست.
محرک های طبیعی و غیر طبیعی ( قهوه و ...) حداقل 6 ساعت قبل از خواب مصرف نکنین.
طوری برنامه ریزی کنین که شام رو خیلی سبک و حداقل 2-3 ساعت قبل از خواب میل کنین.
اگه این مسایل نتونه مشکل شما رو حل کنه احتمالا استرس و ... دارین که با مراجعه به روانپزشک میتونین خیلی راحت مشکلتون رو حل کنین
راستی شما وقتی میخوابین خوابتون آرومه ؟ تشنج و کابوس و از خواب پریدن و ... ندارین ؟
بیست دقیقه اول فیلم فایت کلاب جوابتو میدهخو علت این بی خوابی مخصوصن تو نصفه های شب چیه؟
فک کن...ساعت 12رفتی تخت خوابت ساعت 2هس هنو یک ذره خواب به چِشِت نیومده.
هی این ور..هی اون ور...
بعد حالا یک مدتی هست اینگونه شدی.
صُب ها هم کللن داغون بیدار میشی.
چی کار میشه کرد واسه این بی خوابی؟
مهم ترین دلیل بی خواب شدن اینه که قبل از خواب به اتفاقات روزانه امون فکر می کنیم...تا وقتی که ذهنمون درگیره خوابمون نمی بره...قبل از خواب سعی کنین افکارتون رو دور کنین و اصلا به چیزی فکر نکنین که اصلی ترین منشا بی خوابی و کابوس دیدن همین افکار هستشمن مشکل خیلی زیادی با خواب دارم.هم به سختی خوابم میبره هم به سختی از خواب بلند میشم.هرشب بلا استثنا خواب میبینم و خوابم خیلی عمیقه...
چکار باید کرد؟
+صدای زنگ ساعتو اصلا نمیشنوم
++ی مدت تمرین کردم صبحا به موقع بلند بشم به محض اینکه ول کردم دوباره شبا بیدار موندم تا صبح و صبحا میخوابیدم.جوری ک انگار طبیعت بدنم اینه
شبا کامل بخوابراهکار بدید ظهرا نخوابممم
خب خوابم نمیبرهشبا کامل بخواب![]()
شب ها ساعت چند می خوابین؟ صبح ساعت چند بلند می شین؟خب خوابم نمیبره
3شب گاها ۴ و روزا ۷شب ها ساعت چند می خوابین؟ صبح ساعت چند بلند می شین؟
ظهرا هم حداقل یکی دو ساعت میخوابی نه؟3شب گاها ۴ و روزا ۷
آهان...یعنی شما ساعت سه و یا چهار بامداد می خوابین و ساعت هفت صبح بلند می شین؟3شب گاها ۴ و روزا ۷
دلیل بی خوابی هم اون بالا خودم ذکر کردم می تونین از اون استفاده کنینخب خوابم نمیبره
مرسی از امشب درست میخوابمظهرا هم حداقل یکی دو ساعت میخوابی نه؟
خب بدن به حداقل ۶ ساعت خواب نیاز داره اگه شب این ۶ ساعتو نخوابی نمیتونی صبح تا شب خودتو بیدار نگه داری
یه روز اگه ظهر نخوابی و عصر بری پیاده روی یا فعالیت کنی که خسته شی احتمالا شب زودتر خوابت میبره
مرسی از راهنمایی هاتوندلیل بی خوابی هم اون بالا خودم ذکر کردم می تونین از اون استفاده کنین
دقیقا زیاد میخوابم ظهرا و بعدش عذاب وجدان زیاد و اعصاب خوردی که درس نخوندمظهرا هم حداقل یکی دو ساعت میخوابی نه؟
خب بدن به حداقل ۶ ساعت خواب نیاز داره اگه شب این ۶ ساعتو نخوابی نمیتونی صبح تا شب خودتو بیدار نگه داری
یه روز اگه ظهر نخوابی و عصر بری پیاده روی یا فعالیت کنی که خسته شی احتمالا شب زودتر خوابت میبره
مرسی از راهنمایی هاتون
وخوابو هیچ وقت جدیش نگرفتم و هیچ وقت فک نمیکردم دلیل درس خوندن زیاد و کم نیجه گرفتن این باشه و الانم خیلی اعتقاد ندارم ولی خب وقتی بقیه میگن تاثیر داره باید گوش بدم دیگه
مرسیخواهش می کنم گلم...درس خوندن هیچ وقت بی نتیجه نمی شه عزیز دل...بعد این که خواب خیلی توی سیستم بدن و حتی همین درس خوندن و سطح یادگیری تاثیر می ذاره... چه خوبه که از این به بعد جدی اش می گیری:*
این جمله تون که درس خوندن هیچ وقت بی نتیجه نمیشم یه جا مینویسمش وقتایی که کلا از زندگی ناامید میشم میخونمشخواهش می کنم گلم...درس خوندن هیچ وقت بی نتیجه نمی شه عزیز دل...بعد این که خواب خیلی توی سیستم بدن و حتی همین درس خوندن و سطح یادگیری تاثیر می ذاره... چه خوبه که از این به بعد جدی اش می گیری:*