جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

به نظر شما کدام تیم قهرمان میشود؟

• ایتالیا

رای‌ها: 26 37.1%
  • اسپانیا

رای‌ها: 44 62.9%

• رای‌دهندگان
    70
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

به نقل از Fateme - SampaD :
اصلا خوشم میاد دیشب تورس 2 تا زد تا دماغ یه عده ای :-" بسوزه :D حالا بازم از خنده ریسه برو :D
یه کارشناس جوگیر اومده میگه : اسپانیا 15 تا موقعیت داشت! این خیلی فوق العاده است.... من رو بگی : :O :-/ =)) :-?? آخه یکی نیست بگه : یارو چند تا بازی اروپایی دیدی؟ تو اروپا زیر 12 تا افت کلاس داره واس تیم های بزرگ! اونم در صورتی که جلوی هم بازی کنن نه اینکه یه تیم بزرگ با یکی مثل ایرلند بازی کنه.... خدا شفا بده اینا رو....
من دوست ندارم اسپانیا قهرمان شه! بابا یه تنوعی، چیزی.... مثلا آلمان خوبه به نظرم!
از دست این مردک :-& می شناسین که .... همون جناب م ی ر ز ا ی ی منظورمه.... چه قدر ازش بدم میاد!
در مورد کریس : با عرض معذرت باید بگم رونالدو به عنوان هافبک خوب بود ولی به عنوان مهاجم ر ی د! من مونده بودم تو کف اون دو تا موقعیت! در هر صورت باید کریس دست از این اخلاقش برداره! منظورم اینه که نباید چون چیپ دوست نداره، چیپ نزنه! ضمنا باید این استرس بیخودی که داره رو بذاره کنار! یعنی چی یه مهاجم با اون تجربه و مهارت رونالدو استرس داره؟ اینو قبلا هم تو رئال 200 بار خوزه بهش گفته! میگم جای موری خالیه که کنار زمین یه داد بزنه تا این بازیکنایی که شل بازی می کنن (مثلا کریس #-o :-" ~X() خودشون رو جمع و جور کنن! هــِـــی! من دیگه دارم نگران این کریس میشم! گرچه از اون جایی که عمری است دارم بازیشو نگاه می کنم، باید عرض کنم خدمتتون که کریس تو این تیپ مواقع خوب میشه ولی 5 تا بازی طول میکشه (تو منچستر و رئال هم همین بوده! سر 5 تا ok میشه) تا حالا 2 تاش رفته! گرچه سابقه داره قبل 5 تا خوب شه اما 5 تا حداکثرشه! امیدوارم زودتر به خودش بیاد! دیگه هم نبینم کسی بهش توهین کنه ها! انتقاد بکنین اما توهین نه! مگه مسی وقتی اون همه پنالتی خراب کرد، ما مسخره کردیم؟ بابا واس هر کی پیش میاد موقعیت خراب کنه! کریس هم از این قاعده مستثنا نیست!
والا من که هنوزم میرم =)) =)) =)) جلو ایرلند 2 بار گل زده انگار شق القمر کرده!!!
حداکثر 5 تاس دیگه؟ خداروشکر! نمیمیریم درخشش رونالدو تو تیم ملی رو هم میبینیم
توهین؟؟؟دوست عزیز من غلط بکنم توهین کنم! میشه بگی کی توهین شده به ایشون؟؟؟
بله ولی نه دیگه 3 تااااااااااااااااا اونم 300 درصد
مسخره هم نبود،تو روزنامه های اروپایی خیلی بدتراز اینا بهش تیکه انداختن،اگه کاری که ما کردیم مسخره کردنه پس کار اونا چی؟؟؟
به نقل از Spammer :
ایرلند اونطور هم که میگین دفاعش بد نیست که اسپانیا به راحتی برده باشه،تو مرحله مقدماتی نسبت به تیمهایی مثل آلمان و هلند کمتر گل خورده بوده!
فراموش نکنیم مربیشونم ایتالیایی هست.
دورگروهی با یه تیمایی سوراخ تر از خودش بازی کرده کم گل خورده
دفاع ایرلند اروپایی نیست به درد اینجور بازیا نمیخوره
تو این دوتا بازیم انقد افتضاح بوده دفاعش که واقعا به لقب سوراخ ترین تیم یورو برازندس واسش
خب ایتالیایی باشه! با یه همچین بازیکنایی که خودشون همینجوری زمین میخورن چیکار میخواد بکنه؟
به نقل از Fateme - SampaD :
منم موافقم! چه خبره طرفدارای اسپانیا دور برداشتن فکر کردن 4 تا به ایرلند زدن خبریه؟!
در مورد ایکر : نویر اگه دروازه بان بود، از دورتموند 5 تا نمی خورد! ضمنا هر جفت دروازه بان های فوق العاده ای هستن اما بازم کاسیاس هنوز سرتره! با پیر شدن ایکر کم کم نویر میاد جاش ولی هنوز زوده!
در مورد حرفای رونالدو : منم از حرفاش خوشم نیومد! نباید اونقدر صریح می گفت! گرچه حرفاش واقعیت است! مسی جلو آلمان که سهله، تو کوپا آمه ریکا هم واسه آرژانتین هیییییییییییییچ کاری نکرد! خود رونالدو هم گفت که از عملکردش ناراضی است! و باید هم حرص بخوره! حرص نخوره بعیده! بعدشم من تعجب می کنم از این که یه عده مثلا طرفدارای آلمان و دانمارک انقدر عقده ای هستن! واس گومز و اون که واس دانمارک هر دو تا گلا رو زد (اسمش یادم نمیاد) داد نمیزنن اونوقت عربده می شکن : "مسی مسی" انصافا من و تو هم باشیم ناراحت میشیم! ضمنا کریس فقط یادآوری کرد که شماهایی که انقدر مسی مسی می کنین، بابا همون مسی تون پارسال از کوپا آمه ریکا اوت شده بود! انقدر فقط به من گیر ندین! که تو این مورد حق داره!
همون!
با یه بازی؟؟؟ پس منم میگم: اگه ایکر دروازه بان بود از بارسا 5 تا نمیخورد :P
هرجفتشون فوق العاده هستن ولی نویر به شدت یه سروگردن بالاتره ها! اتفاقا همین الانشم جای کاسیاسو گرفته خود بوفون گفته نویر بهترین دروزاه بان دنیاس،بوفون قبلا هیچ وقت همچین حرفی درمورد کاسیاس نزده
تازه نویر هنوز خیلی جای پیشرفت داره این اولین حضورش تو یوروه
ای بابا! تو کوپا آمریکا که هم گل زد هم پاس گل داد! یادتون نمیاد قطعا که کل ورزشگاه چن دیقه ایستاده تشویقش کردن و با پنالتی که توز( X-()از دس داد نتونس بره فینال
تا حالا اسم "جنگ روانی" رو شنیدین؟ واسه تضعیف روحیه س وگرنه مسی چه دخلی به آلمان و دانمارک داره؟؟؟ چون میدونن صد بار گومز رو تشویق کنن انقد رو رونالدو اثر نداره که یه بار بگن مسی!
ببخشید چون مسی کاری نکرده رونالدو هم نباید کاری بکنه؟؟؟نه واقعا چه استدلالی! چون فلانی خودشو انداخته تو چاه منم اگه انداختم نگین چرا انداخ چون فلانی هم انداخته بود دیگه!
ثانیا مسی خیلی از اون موقع تا حالا عوض شده،تو انتخابی جام جهانی و بازیای دوستانه کاملا مشهوده،ثانیا آرژانتین تا قبل مربی درست حسابی نداش،یه سیستم کارآمد نداش،الان که به فرم ایده آل رسیده مسی توش هم پاس میده هم گل میزنه
به نقل از tezar :
اروپایی منظورت اتوبوسیه؟
نه! مگه دفاع آلمان اتوبوسی بود؟؟؟ولی اروپایی بود!
ینی مدافعای ایرلند خودشون بدون اینکه کسی بهشون بخوره زمین میخوردن! بعدم بلن نمیشدن که! همینجوری میشنسن تا اسپانیاییا گل بزنن!
رو گل داوید سیلوا دو تا مدافع پشت هم لایی خوردن! خب چه وضیه! :rolleyes:

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
با دیدنِ بازیه دیشب بازم دارید میگید آلمان قهرمان میشه؟خیلی باحالید.
اسپانیا قهرمان میشه. >:D<
=))
باو شما خیلی خجسته اید به مولا...آخه چه ربطی داره؟...آلمان مگه با ایرلند بازی داشته که بتونی مقایسه کنی؟؟...
بعد هم گلرشون با وجود شی گیون بودنش خود چلاق بود...موندم چجوری میشد اون گل سیلوا رو خورد واقعا :-?
به عینه حرفم رو دیروز دیدم...تمام بازی اسپانیا پشت محوطه است
دقیقا جایی که آلمان پرسش خداست >:D<
آلمان x:
والا تو ولایت ما بردن هلند و پرتغال خیلی بیشتر از تساوی با ایتالیا ارزش داره =))...اونم پرتغالی که کریس رونالدو رو داره =))

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از پوریا عابدی :
=))
باو شما خیلی خجسته اید به مولا...آخه چه ربطی داره؟...آلمان مگه با ایرلند بازی داشته که بتونی مقایسه کنی؟؟...
بعد هم گلرشون با وجود شی گیون بودنش خود چلاق بود...موندم چجوری میشد اون گل سیلوا رو خورد واقعا :-?
به عینه حرفم رو دیروز دیدم...تمام بازی اسپانیا پشت محوطه است
دقیقا جایی که آلمان پرسش خداست >:D<
آلمان x:
والا تو ولایت ما بردن هلند و پرتغال خیلی بیشتر از تساوی با ایتالیا ارزش داره =))...اونم پرتغالی که کریس رونالدو رو داره =))
آلمانِ امسال منُ یاد آرژانتینِ جام جهانی مینداره که تو مرحله ی گروهی تنها تیمی بود که 9 امتیازی شد اما تو مرحله های بعدی اصلا اون تیمی که تو گروهی دیدیم نبود ُ از آلمان 4 تا خورد.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Breeze :
آلمانِ امسال منُ یاد آرژانتینِ جام جهانی مینداره که تو مرحله ی گروهی تنها تیمی بود که 9 امتیازی شد اما تو مرحله های بعدی اصلا اون تیمی که تو گروهی دیدیم نبود ُ از آلمان 4 تا خورد.
یاد چه چیزایی میافتی باو...
راستشو بگم...اسپانیای امسال منو یاد پنیر سوییسی انداخت...تیمی پر از سوراخ که بازی ایتالیا از نصف اینها هم استفاده نشد...
ولی خودمونیم...چه حالی میده اسپانیا تو یک چهارم حذف بشه =))...اصلا هم امکانش کم نیست...
اسپانیا میخوره به فرانسه یا انگلیس دیگه...مطمئنم میزنن اسپانیاتون رو (;

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

طرفداران آلمان که از برد هلند میگن، استکلنبرگ رو ندیدن که بد گل خورد؟
ویلمس هفده ساله که تحت تاثیر جام بود رو ندیدن که چقدر بدکار کرد،هلند تو دفاع کی رو داره؟ یک نگاه به خط دفاعی تیم های اورتون و مخصوصا مالاگا فصل پیش بندازید!
گل های تورس و سیلوا درسته مدافعا اشتباه کردن،ولی مگه خود تورس و سیلوا بد کار کردن؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Spammer :
ویلمس هفده ساله که تحت تاثیر جام بود رو ندیدن که چقدر بدکار کرد،هلند تو دفاع کی رو داره؟ یک نگاه به خط دفاعی تیم های اورتون و مخصوصا مالاگا فصل پیش بندازید!
گل های تورس و سیلوا درسته مدافعا اشتباه کردن،ولی مگه خود تورس و سیلوا بد کار کردن؟
اولی رو که مفت نخورد...دومی رو مفت خورد...به جاش شوت های هوملز رو گرفت...دو بار پیاپی هم گرفت...
ضمنا آلمان نیازی به گل بیشتر نداشت...اصلا نیمه ی دوم آلمان واسه گل بیشتر نیومد...پس بدون تمام تیمش نبود...
خود سیلوا و تورس خوب بودن...اما نه عالی...اینو بپذیرین...
مدافع ها اشتباه نکردن...پاس گل دادن :|

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از Spammer :
کسایی که دیشب میگفتن تورس فقط ضربه ی آخرو بلده دیدن که گل اولو از یه موقعیت معمولی گل ساخت.به نظرم بحث غیر منطقی اصلا درست نیست.موافقم بردن اون هلند از بردن ایرلندم آسون تر بود.

• لایک
امتیازات: م.ز

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Breeze :
کسایی که دیشب میگفتن تورس فقط ضربه ی آخرو بلده دیدن که گل اولو از یه موقعیت معمولی گل ساخت.به نظرم بحث غیر منطقی اصلا درست نیست.موافقم بردن اون هلند از بردن ایرلندم آسون تر بود.
باو دیگه تو رو خدا کفر نگین X-( :-"
یعنی چی بردن هلند از بردن ایرلند راحتتر بود؟؟ :O
اگه واقعا حستون اینه که راحت باشین :|

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از Breeze :
در واقع ار هیچی گل ساخت!

brano

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

اگه یه ذره انصاف داشته باشیم
ایرلند قابل مقایسه با بقیه تیمای شرکت کننده نیست(بجز ه دو سه تا اوت:D)
ولی خوب دیشب اسپانیا خوب بازی کرد
اگه خوب بازی نمیکرد جای تعجب داشت با این همه ستاره
تورس هم خوب اون دو تا رو گل کرد
ولی از کجا معلوم اگه فابرگاس فیکس بازی میکرد گل های قشن تر و بیشتری نمیزد؟
تورس خوب بازی میکنه و انتخاب بین تورس و فابرگاس واقعا سخته!!!احتمالا تا ته جام هم جریان همینه که یه بازی اول فابرگاس میاد 10 دیقه آخر تورس و بازی بعد اول تورس 10 دیقه آخر فابرگاس!
من البته خودم دوس دارم آلمان قهرمان بشه!واسه تنوعی که دوستان هم اشاره کردن (;

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی

یکم واقع گرا باشین...من خودم طرفدار اسپانیام...ولی با این چیزا نمیشه مقایسه کرد تیما رو . آلمان حریفاش سخت ترن تو مرحله گروهی...ولی دلیل نمیشه که چون دو تا تیم بزرگُ برد حتما" قهرمان بشه... از اون طرفم 4-0 ما دلیل نمیشه که حتما" قهرمان بشیم... هر دو تیم شانس زیادی دارن. تا بازی رو در رو نشه این اما و اگر ها فایده نداره... 8->

ولی بازم یه حسّی بهم میگه آلــمان قهرمانه.. :-"
اصن آلمان باید قهرمان شه تا بقیه درس بگیرن که جوون گرایی و پرورش استعداد چقدر خوبه ;;)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

اسپانیا اگه فوتبال 12 نفره بود قهرمان میشد...
حرفی نیست که با حضور هر دوی فابرگاس و تورس(با وجود اینکه هنوز به توانایی های این مرد شک دارم)شکست ناپذیره...
ولی 11نفر بیشتر تو زمین نیست...
به عبارتی اگه سیستم 1-6-4 ممکن بود تو زمین پیاده بشه دل بوسکه خیلی خوشحال میشد...چون هم وسط رو داشت هم گلزن...
اما دیدیم تو بازی با ایتالیا تاکتیک ها اسپانیا...
واقعا نمیدونم...بردن ایرلند هم غره شدن داره؟؟ :O

• لایک
امتیازات: brano

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
ای بابا! گل اول رو که اصلا مفت نخورد اصلا!اون موقعیت هوملز رو گرف کم کاری کرد؟
ثانیا مگه دروزاه بان ایرلند خیلی عالی بود؟؟؟
نه ولی "عالی" نبودن و کار فوق العاده ای نکردن
به نقل از Breeze :
اتفاقا بلد نیس ضربه آخرو بزنه :D
اینی که شما گفتی بحث منطقیه مثلا؟؟؟ :-w بردن تیمی به سوراخی ایرلند که مدافعاش پاس گل میدن و خودشون زمین میخوردن از بردن تیمی که روبن و اسنایدر و فن پرسی داره سخت تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه انصاف داشته باشین؟ :-w

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از یلدا-ق :
ای بابا! گل اول رو که اصلا مفت نخورد اصلا!اون موقعیت هوملز رو گرف کم کاری کرد؟
ثانیا مگه دروزاه بان ایرلند خیلی عالی بود؟؟؟
نه ولی "عالی" نبودن و کار فوق العاده ای نکردن اتفاقا بلد نیس ضربه آخرو بزنه :D
اینی که شما گفتی بحث منطقیه مثلا؟؟؟ :-w بردن تیمی به سوراخی ایرلند که مدافعاش پاس گل میدن و خودشون زمین میخوردن از بردن تیمی که روبن و اسنایدر و فن پرسی داره سخت تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همیشه آلمان ها از متوسط شروع میکنن و به عالی میرسن!
مثل جام جهانی که بعد باخت از صربستان(فکر کنم) هر تیمی رو 4 تا زد! اسپانیا هم نمی خوام روش بحث کنم اون سال چطوری برد! ولی رد شد!
اسپانیا اگه با 1 گل می برد نشان ضعفش بود و باید به فکر مساویش با ایتالیا و تیم کرواسی هم می بود!

اگه بخوایم یه مقایسه کنیم!(نفر به نفر)
من تیم آلمانو میگم کی بیاد کامل اسپانیا رو بگه!

گلر: نویر
مدافعان: لام، بواتنگ، باداشتوبر،هوملز(پر مرته ساکر)
هافبک ها: شواینی، خدیرا، ازیل،مولر و پودولسکی
مهاجم: گومز(کلوزه)

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به چی میخندین واقعن؟
آقا جان میبینیم دیگه من نمیفهمم این چرتُ پرتا چیه میگید؟
اسپانیا قهرمان شد حالتونو میپرسم.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مرضیــــه :
به چی میخندین واقعن؟
آقا جان میبینیم دیگه من نمیفهمم این چرتُ پرتا چیه میگید؟
اسپانیا قهرمان شد حالتونو میپرسم.
بحث فنی چرت و پرته؟؟؟
منم حال شما رو بعداز قهرمانی آلمان میپرسم خب!
به نقل از no one :
همیشه آلمان ها از متوسط شروع میکنن و به عالی میرسن!
مثل جام جهانی که بعد باخت از صربستان(فکر کنم) هر تیمی رو 4 تا زد! اسپانیا هم نمی خوام روش بحث کنم اون سال چطوری برد! ولی رد شد!
اسپانیا اگه با 1 گل می برد نشان ضعفش بود و باید به فکر مساویش با ایتالیا و تیم کرواسی هم می بود!

اگه بخوایم یه مقایسه کنیم!(نفر به نفر)
من تیم آلمانو میگم کی بیاد کامل اسپانیا رو بگه!

گلر: نویر
مدافعان: لام، بواتنگ، باداشتوبر،هوملز(پر مرته ساکر)
هافبک ها: شواینی، خدیرا، ازیل،مولر و پودولسکی
مهاجم: گومز(کلوزه)
آره هر بازی بهتر از قبل میشه مثلا بازی با هلند که به مراتب بهتر از بازی با پرتغال بود

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

بحثه فنّی؟؟؟؟
این:
تورس =)) =)) =)) =)) =))
کجاش فنّیه؟
یاده سوسیسُ اینا می افتم کجاش فنّیه؟
واقعن بحثاتون مسخرست.

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
امیرکبیر (لیسانس) اکول پلی تکنیک پاریس(فوق لیسانس)
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

به نقل از مرضیــــه :
بحثه فنّی؟؟؟؟
این:
تورس =)) =)) =)) =)) =))
کجاش فنّیه؟
واقعن بحثاتون مسخرست.
بازيكني كه بتونه خوب تموم كنه هميشه ي بازيكن فنيه
تو همين جام كسايي مثل زلاتان،پاوليچنكو،تورس،گومز و بنزما همشون تموم كننده هاي خوبي ان كه خيليم فني ان

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مرضیــــه :
بحثه فنّی؟؟؟؟
این:
تورس =)) =)) =)) =)) =))
کجاش فنّیه؟
واقعن بحثاتون مسخرست.
ای بابا! خب اینا هم نمک بحث فنین! تو همه برنامه هایی که تفسیر فوتبال میکنن این چیزا هم هست
خب اگه مسخرس شما یه بحث غیر مسخره کنین ما هم یاد بگیریم

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از یلدا-ق :
ای بابا! خب اینا هم نمک بحث فنین! تو همه برنامه هایی که تفسیر فوتبال میکنن این چیزا هم هست
نمک؟!؟!
مگه واسه خنده داریم بحث میکنیم که نمک میپرونین؟!
به نقل از یلدا-ق :
:-w بردن تیمی به سوراخی ایرلند که مدافعاش پاس گل میدن و خودشون زمین میخوردن از بردن تیمی که روبن و اسنایدر و فن پرسی داره سخت تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما انصاف داشته باشین!تمام این ستاره ها که اسم بردی تو فرم اصلی خودشون نبودن و بهتره بگم تاکتیکی واسه بازی نداشتن.تو هر دو بازی که کردن کاملا مشخص بود.

• لایک
امتیازات: م.ز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا