جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

به نظر شما کدام تیم قهرمان میشود؟

• ایتالیا

رای‌ها: 26 37.1%
  • اسپانیا

رای‌ها: 44 62.9%

• رای‌دهندگان
    70
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

به نقل از LEGEND :
رفیقم اسپانیا بدون بردم میامد بالا! این کرواسی بود که حتما باید میبرد! پس اسپانیا خر نیست الکی حمله کنه! وای میسه خوده کرواسی مجبوره بکشه جلو بعدم با 2 تا بازیکن سرعتیش گل میزنه!

میدونم سخته درک این تاکتیکا واست اما گفتم شاید بفهمی!
اسپانیا اگه میباخت و اون ورم ایتالیا میبرد ک دیگه اسپانیا نمیومد بالا خوشگلم :))
آخه من نمیدونم شعور تو از فوتبال همینه ک"با دو بازیکن سرعتیش گل میزد"؟...بعدم ب این میگی تاکتیک...
اینجوری باشه ک هممون ی پا مربیم بچه :|

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از پوریا عابدی :
اسپانیا اگه میباخت و اون ورم ایتالیا میبرد ک دیگه اسپانیا نمیومد بالا خوشگلم :))
آخه من نمیدونم شعور تو از فوتبال همینه ک"با دو بازیکن سرعتیش گل میزد"؟...بعدم ب این میگی تاکتیک...
اینجوری باشه ک هممون ی پا مربیم بچه :|

با شعور(خیر سرت به خودت میگی) وقتی بازیکنی مثه ناواس و اینیستا داری و اونا میدونن که باید ببرن میکشن جلو و برای این 2 بازیکن چی از این بهتر که اندازه یک سوم زمین فضا برای ضد حمله داشته باشن! به اینم میگن تکنیک ضد حمله! جیگر این تاکتیک های ضد حمله توسط رئال 20 سال یا بیشتر داره اجرا میشه! گل هایی که به بارسا میزنن همین طوریه! میگن بازی دست اونا اما گل نخوریم بعد که توپ رو گرفتیم با رونالدو و اوزیل یه ضد حمله یک موقعیت گل! (;

من نمیگم مربی اما یکم بازی رو خوب نگاه کنی میفهمی چه تاکتیکی هست و چجوری میخوان حمله کنند! خیلی درکش سخت نیست! فقط یکم دیدنه با دقت لازمه!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از LEGEND :
میگم اسکلی همینه دیگه!

با شعور(خیر سرت به خودت میگی) وقتی بازیکنی مثه ناواس و اینیستا داری و اونا میدونن که باید ببرن میکشن جلو و برای این 2 بازیکن چی از این بهتر که اندازه یک سوم زمین فضا برای ضد حمله داشته باشن! به اینم میگن تکنیک ضد حمله! جیگر این تاکتیک های ضد حمله توسط رئال 20 سال یا بیشتر داره اجرا میشه! گل هایی که به بارسا میزنن همین طوریه! میگن بازی دست اونا اما گل نخوریم بعد که توپ رو گرفتیم با رونالدو و اوزیل یه ضد حمله یک موقعیت گل! (;

من نمیگم مربی اما یکم بازی رو خوب نگاه کنی میفهمی چه تاکتیکی هست و چجوری میخوان حمله کنند! خیلی درکش سخت نیست! فقط یکم دیدنه با دقت لازمه!
همینه میگم چرت میگی...
درسته ک بازی با کرواسی از سبک بارسا ب رئال تمایل پیدا کرد بازیشون...
ولی توی بازیای قبلی هم ک باسبک بارسا بازی میکرد همچین گلی ب سر هواداراش نزد...
بازی با ایرلند ک ایرلند خیلی ضعیف بود...بازی با ایتالیا هم ک انصافا ایتالیا خیلی بهتر بازی کرد...

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

نمیفهمم تو پست میخوای چی بگی! چیه حرف من غلطه؟

اتفاقا تنها نکته مثبتی که دلبوسکه داره تغییر سبکشه! یهو تو یه بازی بارسایی بازی میکنه تویه بازی ضد حمله! وگرنه خیلی خوب ارنج نمیکنه! مثلا به جا ناواس من نمیفهمم چرا پدرو رو بازی نمیگره یا به جا تورس یورنته رو که انقدر فصل خوبی تو بیلبائو داشت! :-??

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از LEGEND :
نمیفهمم تو پست میخوای چی بگی! چیه حرف من غلطه؟

اتفاقا تنها نکته مثبتی که دلبوسکه داره تغییر سبکشه! یهو تو یه بازی بارسایی بازی میکنه تویه بازی ضد حمله! وگرنه خیلی خوب ارنج نمیکنه! مثلا به جا ناواس من نمیفهمم چرا پدرو رو بازی نمیگره یا به جا تورس یورنته رو که انقدر فصل خوبی تو بیلبائو داشت! :-??
باو حرفت غلط نیست...
میگم اتفاقا بحثی ک امسال در مورد اسپانیا میگن همین خلاق نبودنشه...
خیلی خیلی بد بازی میکنه و دلیلش این ک تیمش اصلا اون طراوت همیشگی رو نداره...ژاوی اینیستا طبق معمول عالین...
ولی اولا تیمشون ی تمام کننده نداره...در نتیجه توپ ها بی هدف ب گردش در میان تا شاید هافبک ها فرصت نفوذ یا شوت زنی پیدا کنن(ک مثلا دیدیم تو بازی با ایتالیا چقدر شاخ عمق رو با دفاع 3تایی بست و شوت زنی هم نداشت اسپانیا ب اون شکل)این برای سبک کاتالانشون...
از طرفی سبک رئالشون هم ک میگی...
ببین...خسوس رسما تنهاست...یعنی با نرسیدن ویا...اسپانیا اصلا ابزار سرعت دادن ب بازی رو نداره...اصلا حرفت رو قبول ندارم ک اینیستا سرعتیه...هست ولی نه در حدی ک تکنیک تیم روی ضد حمله و هدف این باشه...اینم وا3 رئال ک میگی(خصوصا ک رئال یکی مثل اوزیل رو داره...ولی اسپانیا بازیکنی ک با توپ بیاد جلو و بازی بسازه نداره ک)
وا3 همین اگه بخوره ب تیمی مثل ایتالیا یا آلمان ک عمق رو میبندن و تنها راه بازی جلوشون فضای بین مدافعان و هافبک ها و یا کناره هاست...این روش اسپانیا جواب نمیده...

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

پوریا عزیزم! اینیستا برای بازی گل کوچیکیش و دید بالاش در فضای کوچیک معروفه! بعد میگی مث اوزیل نیست؟ من قبول دارم خیلی سریع نمیتونه حمله توپ کنه مث رونالدو مسی و... ولی میتونه بادیدش راحت پاس بده!

اون قضیه تمام کنند برا افت تورس نسبت به قبل و مصدومیت ویا درسته اما یورنته هم تمام کننده عالیه و پدرو رو فرمه نمیدونم چرا اینکارا رو نمیکنند!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از LEGEND :
پوریا عزیزم! اینیستا برای بازی گل کوچیکیش و دید بالاش در فضای کوچیک معروفه! بعد میگی مث اوزیل نیست؟ من قبول دارم خیلی سریع نمیتونه حمله توپ کنه مث رونالدو مسی و... ولی میتونه بادیدش راحت پاس بده!

اون قضیه تمام کنند برا افت تورس نسبت به قبل و مصدومیت ویا درسته اما یورنته هم تمام کننده عالیه و پدرو رو فرمه نمیدونم چرا اینکارا رو نمیکنند!
نگرفتی صدرا...
اینیستا خدای پاسه...سرعتش هم خوبه...
ولی درست گوش کن چی میگم....سیستم ضد حمله ی رئال ب بازیکنی احتیاج داره ک بعضا 50متر رو ی نفس بره جلو و بعد یا خودش تموم کنه یا پاس بده...
بیا و خودتو گول نزن...اینیستا همچین بازیکنی نیست...میتون پاس عمقی بندازه...ولی توی ضد حمله سرعت نداره...
دقیقا بر عکس اوزیل....اوزیل عالیه از این نظر...البته...منم مثل تو بارساییم و قبول هم دارم اینیستا در کل بهتر از اوزیله...مخصوصا ک یکی مثل ژاوی هم کنارشه تو بارسا...ولی سرعت اوزیل قابل قیاس با اینیستا نیست...
پدرو رو بپذیر در حد تیم ملی اسپانیا نیست...خیلی خوبه ولی تازه از مصدومیت رها شده و...
یورنته رو راستش درست نمیشناسم بخوام بنظرم در بارش :-"...ولی قبول دارم ک هر بازیکنی ب جای تورس میتونه موفق باشه تو اون پست :))

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

جفت گلا تقصیر این ریووله(همین بود اسمش؟ :|)بود...اولی رو ک آلبا از این گذشت...دومی هم پنالتی رو این داد...
نمیگم حق فرانسه بود...
ولی بتون قول میدم اسپانیا با این بازیش قهرمان نمیشه...
ریبری تک و تنها بود...بنزما رو نتونست خوب تغذیه کنه...
احمث چرا بن عرفا و نصری رو از اول بازی نداد؟ :|

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

آقا تبریک میگم به اسپانیانیا :-< ،بردن دیگه :-<

حالا ببینم آلمان و پرتغال چیکار میکنن :-<

پیش به سوی قهرمانی آلمان /m\

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عابدی :
جفت گلا تقصیر این ریووله(همین بود اسمش؟ :|)بود...اولی رو ک آلبا از این گذشت...دومی هم پنالتی رو این داد...
نمیگم حق فرانسه بود...
ولی بتون قول میدم اسپانیا با این بازیش قهرمان نمیشه...
ریبری تک و تنها بود...بنزما رو نتونست خوب تغذیه کنه...
احمث چرا بن عرفا و نصری رو از اول بازی نداد؟ :|
چرا همچین کردن این مدافعا؟؟؟ خب آخه آدم دیقه 89 پنالتی میده؟؟؟1-0 هم عقبه تازه! :|
من پشیزی امید نداشتم فرانسه دربرابر اسپانیا کاری کنه،حالا ایتالیا بود یه چیزی
ریبری همه کاری کرد ولی یه نفر کافی نیس :| کاسیاس گفته بود امیدواره بنزما خوب بازی نکنه،افتضاح بازی کرد :|
مگه آخر بازی داد؟ آخرش نصری و منز رو بازی داد
چه میدونم :-??

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اه اه اه اه!چقدر این بازی دیشب (اسپانیا - فرانسه) بیخود بود،2 تا تیم کلا 4 تا شوتم نکردن! X-(
فرانسه که 2 تا پاس کاری بلد نبود بکنه.به جز بنزما و ریبری بقیه بازیکنا تو حمله نقش هویج رو ایفا میکردن.کلا فرنسه یه بارم به محوطه جریمه نرسید.
اسپانیا هم که یه گل زد شروع کرد به پاس کاری کلا جلو نمیرفت!حالا خوبه تورس و پدرو اومدن تو که حداقل توپرو تا محوطه جلو ببرن!
فکر میکردم اسپانیا بازم قهرمان شه ولی واقعا المان قشنگ تر بازی میکنه!

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

اسپانیا /m\ :P
خوب بازی نکردن ولی :|
اون یورنته رو نگه داشته واسه چی دقیقا؟ :-?

ی موضوع خیلی جالبی هست این وسط دست رو هر کی میزارم و میگم بد بازی میکنه بازی بعدی متحول میشه اصن یه وضی :))
اولش به تورس گیر دادم بازی بعد 2 تا گل زد
بعد به سیلوا که بازی بعد 1 گل زد
بعدم به آلنسو که دیشب گل زد :))
الانم تصمیم دارم رو فابرگاس کار کنم ببینم چه کار میکنه بازی بعدیو :-"

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

X_X
واقعن خیلی بد بود خیلی.
اصن این چه وضع بازی کردن بود؟ :-??
البته تقصیر فرانسه هم هستا مثلا واسه چی منز و نصری رو از اول نیاورده بود تو بازی؟
بازی ای که یه تیم همش پاس بده تا به دروازه نزدیک شه و اون یکی تیم منتظر اشتباه تا ضد حمله بزنه همین میشه دیگه. [-(
+آلمان باید قهرمان شه. :D
+مزدک رفت جزو آدمایی که باید یه چَک از من بخورن. :|

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

بازي ديشب واقعا مزخرف بود 4 تا موقعيت گل درست حسابي نديديم! ~X(

ولي ژابي خيلي خوب بازي كرد ديشب هم پاسهاي عالي داد هم 2تا گل زد اونم تو صدمين بازي مليش! x: x: فرانسه اگه از اول با نصري بازي ميكرد ميتونست نتيجه بگيره چون از وقتي سمير نصري اومد فرانسه از اين رو به اون رو شد! :D اين تورسو كه دلم ميخواد تيكه تيكش كنم ~X( X-( X-( يورنته خيلي خوبه نميدونم واقعا چرا دلبوسكه بازيش نميده! اه اگه ويا بود الان ديگه مشكل نداشتيم... :(( :(( اين آلبام خيلي داره خوب بازي ميكنه!‌ اون تمارض افتضاح كريمم كه باعث شد سرخيو كارت بگيره! ~X( ولي واسه نيمه نهايي كارتها پاك ميشن ديگه نه؟!؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amnah :
اه اه اه اه!چقدر این بازی دیشب (اسپانیا - فرانسه) بیخود بود،2 تا تیم کلا 4 تا شوتم نکردن! X-(
فرانسه که 2 تا پاس کاری بلد نبود بکنه.به جز بنزما و ریبری بقیه بازیکنا تو حمله نقش هویج رو ایفا میکردن.کلا فرنسه یه بارم به محوطه جریمه نرسید.
اسپانیا هم که یه گل زد شروع کرد به پاس کاری کلا جلو نمیرفت!حالا خوبه تورس و پدرو اومدن تو که حداقل توپرو تا محوطه جلو ببرن!
فکر میکردم اسپانیا بازم قهرمان شه ولی واقعا المان قشنگ تر بازی میکنه!
هدف اسپانیا از پاسکاری کاملا با هدف بارسلونا از پاسکاری فرق داره،اسپانیا فقط به خاطر حفظ نتیجه پاسکاری میکنه
واقعا این تیم فرانسه :|
به نقل از dissib :
اسپانیا /m\ :P
خوب بازی نکردن ولی :|
اون یورنته رو نگه داشته واسه چی دقیقا؟ :-?

ی موضوع خیلی جالبی هست این وسط دست رو هر کی میزارم و میگم بد بازی میکنه بازی بعدی متحول میشه اصن یه وضی :))
اولش به تورس گیر دادم بازی بعد 2 تا گل زد
بعد به سیلوا که بازی بعد 1 گل زد
بعدم به آلنسو که دیشب گل زد :))
الانم تصمیم دارم رو فابرگاس کار کنم ببینم چه کار میکنه بازی بعدیو :-"
من نمیفهمم چطوری بعد میگن اسپانیا زیبا بازی میکنه! :-??
یورنته واسه دکوره! :-"
من تا میگم یارو خوبه همون لحظه گننننند میزنه!
به نقل از مرضیــــه :
X_X
واقعن خیلی بد بود خیلی.
اصن این چه وضع بازی کردن بود؟ :-??
البته تقصیر فرانسه هم هستا مثلا واسه چی منز و نصری رو از اول نیاورده بود تو بازی؟
بازی ای که یه تیم همش پاس بده تا به دروازه نزدیک شه و اون یکی تیم منتظر اشتباه تا ضد حمله بزنه همین میشه دیگه. [-(
+آلمان باید قهرمان شه. :D
+مزدک رفت جزو آدمایی که باید یه چَک از من بخورن. :|
خسته کننده بود (:|
ینی عملا هیچ کدوم دلشون نمیومد حمله کنن
+100 درصد
+من دیشب فقط به مزدک میخندیدم =)) البته خنده عصبی L-:
اون از اون "ژاووووووووووووووووی آلونسو" گفتنش که رو نرو بود واقعا L-: همچینم "و" رو محکم میگف و میکشید! ~X(
اون از اون که بازیکنارو با هم اشتباه میگرف :-w
همش داش قصه میگف! فلانی اگه پیر شه قیافش شبیه یکی از بازیگرای معروف سینما نمیدونم چی چی ژان میشه!!! :rolleyes: چرا فک میکنه دونستن این چیزا واسه ما جذابه؟ :-?
به نقل از fateme.RMA :
بازي ديشب واقعا مزخرف بود 4 تا موقعيت گل درست حسابي نديديم! ~X(

ولي ژابي خيلي خوب بازي كرد ديشب هم پاسهاي عالي داد هم 2تا گل زد اونم تو صدمين بازي مليش! x: x: فرانسه اگه از اول با نصري بازي ميكرد ميتونست نتيجه بگيره چون از وقتي سمير نصري اومد فرانسه از اين رو به اون رو شد! :D اين تورسو كه دلم ميخواد تيكه تيكش كنم ~X( X-( X-( يورنته خيلي خوبه نميدونم واقعا چرا دلبوسكه بازيش نميده! اه اگه ويا بود الان ديگه مشكل نداشتيم... :(( :(( اين آلبام خيلي داره خوب بازي ميكنه!‌ اون تمارض افتضاح كريمم كه باعث شد سرخيو كارت بگيره! ~X( ولي واسه نيمه نهايي كارتها پاك ميشن ديگه نه؟!؟
بارسا باید یوردی آلبا رو بچسبه با دست و پا! عالیه! 8->
ژاوی و اینیستا خیلی پت و مت بازی درآوردن دیشب ;))
چرا فک کردین باید پاک بشه؟ :-/ ینی داور بیکاره واسه تفنن کارت میده؟ :-w

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

ترجیح میدادم اسپانیا انقدر زود گل نزنه حداقل تو نیمه ی دوم گل میزد یه نیمه بازی قشنگ میدیدیم. :(
بنزما دیشب افتضاح بود افتضاح L-:
اسپانیا مثل جام جهانی داره همه ی بازیا رو خفیف میبره! :|
وااای مزدک که افتضاح بود.تو همه ی بازیایی که پیکه هست باید بگه باباش وکیله!؟ ~X(

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

من تازه ديشب فهميدم. زاوي. با زاوي النسو. فرق ميكنه :))
ولي اين بازي اصلا هيجان نداشت :|
ولي حتما اسبانيا و برتغال. خيلي جذاب ميشه،خصوصا كه رنالدو حتما باز ميخواد خودنمايي كنه :-"

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از farz :
اون بازیکنی که دیشب 2 تا گل زد ژابی آلونسو بود و اونی که تو بارسائه ژاوی هرناندز! :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از farz :
ولي اين بازي اصلا هيجان نداشت :|
ولي حتما اسبانيا و برتغال. خيلي جذاب ميشه،خصوصا كه رنالدو حتما باز ميخواد خودنمايي كنه :-"
به جان خودم اون "ژابی آلونسو" هستش نه "ژاوی آلونسو" ~X( به نوشتار اسمش توجه کنید:Xabi Alonso
به نقل از Breeze :
اون بازیکنی که دیشب 2 تا گل زد ژابی آلونسو بود و اونی که تو بارسائه ژاوی هرناندز! :D
تازه بخوایم کاملا درستشو هم بگیم "ژاوی ارناندز" نیس،"چابی ارناندز" هستش،که چون خیلی فرقی نداره مهم نیس آنچنان

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از آیدا-ق :
به جان خودم اون "ژابی آلونسو" هستش نه "ژاوی آلونسو" ~X( به نوشتار اسمش توجه کنید:Xabi Alonsoتازه بخوایم کاملا درستشو هم بگیم "ژاوی ارناندز" نیس،"چابی ارناندز" هستش،که چون خیلی فرقی نداره مهم نیس آنچنان
خوب دیگه شما خون خودتو کثیف نکن من توضیح دادم!
چرا چابی؟بخاطر لهجه ُ اینا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا