mysterious queen
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان٣
- شهر
- مشهد
پاسخ : جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲
چون هیچ وقت کسی فکر نمی کرد اسپانیا قهرمان جهان شه..
هیچ وقت کسی فکر نمی کرد بتونه قهرمان اروپا شه..
حتی خود ژاوی هم اینو گفته... که دنیا رو شگفت زده کردن، که سبک جدیدی رو وارد فوتبال کردن که همه رو غافل گیر کردن...
این قضیه می تونه باز هم تکرار شه، چون دنیای فوتبال رکود نخواهد داشت...هموار سبک های جدید و ایده های جدید وجود خواهند داشت...
فکر می کنم این دوره های خوب نبودن واسه هر تیمی پیش بیاد، برزیل و آرژانتین رو داریم می بینیم دیگه که کلا اسطوره های فوتبال رو در اختیار داشتن و دارن...
فکر نکنم بتونیم کلمه ی "هیچ وقت" رو به کار ببریم..به نقل از masood :ولی این اسپانیا بعد این نسل تموم میشه دیگه هیچ وق اسپانیا تیم نمیشه
واقا الا تیم هماهنگیه چندین ساله این تیم دارن باهم بازی میکنن.ولی تیکی تاکا بارفتن بازیکنی مثه جاوی اونم تموم میشه سیستم پایداری نیس مثه ماشینیه المان مثه فضاگیریه ایتالیا
چون هیچ وقت کسی فکر نمی کرد اسپانیا قهرمان جهان شه..
هیچ وقت کسی فکر نمی کرد بتونه قهرمان اروپا شه..
حتی خود ژاوی هم اینو گفته... که دنیا رو شگفت زده کردن، که سبک جدیدی رو وارد فوتبال کردن که همه رو غافل گیر کردن...
این قضیه می تونه باز هم تکرار شه، چون دنیای فوتبال رکود نخواهد داشت...هموار سبک های جدید و ایده های جدید وجود خواهند داشت...
فکر می کنم این دوره های خوب نبودن واسه هر تیمی پیش بیاد، برزیل و آرژانتین رو داریم می بینیم دیگه که کلا اسطوره های فوتبال رو در اختیار داشتن و دارن...

همون اتفاقی که با دو فصل خوب بودن بارسا رخ داد.
) و اینکه توی یه بازه زمانی یه تیم به صورت حبابی(!) طرفداراش زیاد شن چون تو همون بازه زمانی خوب نتیجه میگیره اصلن عجیب نیس،قبلا هم خیلی اتفاق افتاده،و این رشد حبابی طرفدارای یه تیم در ایران فک میکنم به شدت بیشتر از جاهای دیگه باشه
که این فک نمیکنم دلیل خوبی برای تنفر از یه تیم محسوب بشه
(من خودمم از اسپانیا متنفرم ها ولی نه به این دلیل