• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m.kamali
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کدام تیم قهرمان میشود؟

• ایتالیا

رای‌ها: 26 37.1%
  • اسپانیا

رای‌ها: 44 62.9%

• رای‌دهندگان
    70
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

فيليپ مكسس مدافع فرانسه كه به خاطر محروميت غايبه. سميرنصري وفرانك ريبري هم توي جلسه ي تمرين چهار شنبه تيمشون نبودن ولي
گفتن كه براي بازي با اسپانيا آماده اند. خداكنه نيان !!! #:-S #:-S
از اون مهمتر اينكه اگر تورس، ژاوي آلونسو،آربلوآ،يوردي آلبا،ومارتينز امروز كارت زرد بگيرن اگه اسپانيا بره بالا بازي بعدي را ازدست مي دن :-ss

به نقل از SAMPAD GIRL :
فيليپ مكسس مدافع فرانسه كه به خاطر محروميت غايبه. سميرنصري وفرانك ريبري هم توي جلسه ي تمرين چهار شنبه تيمشون نبودن ولي
گفتن كه براي بازي با اسپانيا آماده اند. خداكنه نيان !!! #:-S #:-S
از اون مهمتر اينكه اگر تورس، ژاوي آلونسو،آربلوآ،يوردي آلبا،ومارتينز امروز كارت زرد بگيرن اگه اسپانيا بره بالا بازي بعدي را ازدست مي دن :-ss
مطمئني!؟ من فك نميكنم ابنقدر زياد باشنا! تورسو كه مطمئنم كارت نداره! بقيم فك نكنم اينقدر زياد باشنا...! اگه واقعا اينا باشن و امشب كارت بگيرن كه بيچاره ميشيم...! :-s X_X

اگه نصري و ريبري نباشن مخصوصا نصري اسپانيا هلو ميبره! نصري خيلي واسه فرانسه مهمه تا الان كه واقعا عالي بوده! البته خيلي بايد هواي كريمو داشته باشن اميدوارم همون جوري كه كاپيتان ايگر گفته كريم مثل بازياش تو رئال نباشه! :-s ولي فرانسه كلا به نظرم پتانسيل قهرماني نداره!

به نقل از یلدا-ق :
اوهوم!
این قضیه دعوا و اینا چیه؟ :-/ چرا من چیزی ندیدم پس :-??
نه فک نکنم،هستن احتمال زیاد
+اسپانیا میبره به هرحال ولی نه "به راحتی"
+منم تو روزنامه خوندم که نوشته بود بعداز شکست فرانسه تو رختکن مشاجره شده ولی فکر میکنم در حد جو دادنُ اینا باشه نه بیشتر! ;D
+تو راحت نبودن بازی برای اسپانیا که شکی نیست :-ss

به نقل از Breeze :
+منم تو روزنامه خوندم که نوشته بود بعداز شکست فرانسه تو رختکن مشاجره شده ولی فکر میکنم در حد جو دادنُ اینا باشه نه بیشتر! ;D
+تو راحت نبودن بازی برای اسپانیا که شکی نیست :-ss
به نظر جدی نمیاد!
نه نیس
به نظرم دل بوسکه بهتر بود یه تغییراتی تو تیمش بده ها،دستشه رو الان واسه بقیه تیما

به نقل از fateme.RMA :
مطمئني!؟ من فك نميكنم ابنقدر زياد باشنا! تورسو كه مطمئنم كارت نداره! بقيم فك نكنم اينقدر زياد باشنا...! اگه واقعا اينا باشن و امشب كارت بگيرن كه بيچاره ميشيم...! :-s X_X

اگه نصري و ريبري نباشن مخصوصا نصري اسپانيا هلو ميبره! نصري خيلي واسه فرانسه مهمه تا الان كه واقعا عالي بوده! البته خيلي بايد هواي كريمو داشته باشن اميدوارم همون جوري كه كاپيتان ايگر گفته كريم مثل بازياش تو رئال نباشه! :-s ولي فرانسه كلا به نظرم پتانسيل قهرماني نداره!
من چند جا خوندم ، تورس هم جزوشون بوده.

به نقل از Breeze :
مرضیه جان چرا حرفتُ راحت نمیزنی؟! ;D
منظور مرضیه اینه که طرفدار اسپانیاس ولی آلمانم حقشِ ِ قهرمانی!(منم همینُ میگم! X_X)
+بعد از اون اتفاقی که توی رختکن فرانسه افتاد(دعوا و اینا)بعید میدونم بتونه کاری کنه در ضمن یه حرفایی هم درباره ی نبود ریبری و نصری زده شده تو سایتا.
+نظر خودت چیه یلدا؟ :-?
مرسی نسیم >:D<
راحتم کردی به قرعان. ;D

به نقل از یلدا-ق :
به نظرم دل بوسکه بهتر بود یه تغییراتی تو تیمش بده ها،دستشه رو الان واسه بقیه تیما
واقعا نمیدونم چرا از یورنته استفاده نمیکنه، فابرگاسُ گذاشته نوک حمله اونوقت یورنته رو نیمکته! ~X(

به نقل از Breeze :
واقعا نمیدونم چرا از یورنته استفاده نمیکنه، فابرگاسُ گذاشته نوک حمله اونوقت یورنته رو نیمکته! ~X(
تورس :-w حداقل از یورنته استفاده کنه

تورس آقای گل =)) =))(بر وزن آرش آقای گل :-")
من تا امروز میفکریدم اسم اون مهاجمه لورنته هست :-"الان گفتین یورنته تعجبیدم شدید...
ای اسپانیا امشب بخوره از فرانسه...ای بخوره من صفا کنم 8-^

به نقل از پوریا عابدی :
این جمله ی پرتغالت به طرز مضحکی معنی نداره صدرا =)) =))
شر و ور نگو...کرواسی حتی ابزار بازی دفاعی هم نداشت...
اصلا ب غرض حرفت درست...شما نباید ی تیمی در این حد(ولو دفاعی)رو ببرین؟ :))
در باب بازی آلمان-پرتغال هم...خود لو هم قبول داشت تیم هنوز راه نیفتاده بود...
ضمنا...نویر تو دروازه داشتن اسمش موقعیت خراب کردن حریف نیست :x
رفیقم اسپانیا بدون بردم میامد بالا! این کرواسی بود که حتما باید میبرد! پس اسپانیا خر نیست الکی حمله کنه! وای میسه خوده کرواسی مجبوره بکشه جلو بعدم با 2 تا بازیکن سرعتیش گل میزنه!

میدونم سخته درک این تاکتیکا واست اما گفتم شاید بفهمی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا