تغییرات جدید

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى
پاسخ : تغییرات جدید

فکر کنم اگر یه کسی نظارت درست و حسابی داشته باشه و پستا رو از نظر کیفی بررسی کنه ، بشه این کار رو کرد . اما به نظرم توی اولویت نباید باشه . موضوعاتی که تاپیک ندارن و بحث زیاد دارن ، زیادن همچنان .

• شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

خب اصولاً به نظرم خیلی بهتره که همچین تاپیکی باشه، نه فقط الان بلکه بعداً هم اگر تغییری انجام شد این جا اعلام کنیم خیلی بهتره. به نظرم توی انتقادات پیشنهادات نباید اطلاعیه ها رو هم اعلام کنیم. درست نیست.

فکر میکنم اگر قراره درباره شخصیت های تاریخی حرف بزنیم بهتره که اول مشخص کنیم درباره کی بعد بیایم حرف بزنیم. اشکالش اینه که حرف زدن درباره یک شخصیت و تحلیل و بررسیش به مطالعه احتیاج داره. نمیشه همین جوری بیایم نظر بدیم ولی به هر حال خیلی شخصیت های بزرگ زیادن

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از نسترنّگار :
خب اصولاً به نظرم خیلی بهتره که همچین تاپیکی باشه، نه فقط الان بلکه بعداً هم اگر تغییری انجام شد این جا اعلام کنیم خیلی بهتره. به نظرم توی انتقادات پیشنهادات نباید اطلاعیه ها رو هم اعلام کنیم. درست نیست.
خیلیا عقیده دارن پیشنهادات و انتقادات خودش هم اضافه‎‌ست حالا یه اطلاعیه ها هم بش اضافه شه ؟ بعدم شما این تاپیک رو به هدف اطلاعیه نزدی و اطلاعیه‌ای توش صادر نکردی . صرفا گفتی پیشنهاد بدین تغییر ایجاد کنیم . مشکل حادی نیست اما کلا خواستم بگم حاشیه ها رو الکی بزرگ نکنید که اصل کاری فراموش بشه .( که شده )

• لایک
امتیازات: N.M
  • شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

به نقل از SaϔnA.M :
اما کلا خواستم بگم حاشیه ها رو الکی بزرگ نکنید که اصل کاری فراموش بشه .( که شده )

در راستای این حرف بهتره بحثو همین جا تموم کنیم. نه؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

چه جمله‌ی آشنایی :D

در راستای ِ این بحث شما دلیل این وجود این تاپیک رو به یه زبونی به من بفهمون . ( هر زبون = پ.خ ، اینجا ، هر جا )

• شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

میخوایم یه تحرکی به انحمن بدیم و یه سری کارهای جدید بکنیم. ( که این همین تغییرات جدید رو شامل میشه.)
این طوری میخوایم کاری کنیم که بچه ها به انجمن تاریخ و تمدن جذب بشن. یه سری ایده خودمون داریم، یه سری ایده های جدید هم از بچه ها میخوایم. که این جا میتونن مطرح کنن ایده هاشونو. علاوه بر اون میخوایم نظر بچه ها رو راجع به کارهایی که میخوایم انجام بدیم بپرسیم.

بعد بحث تاپیک های قبلی رو داریم. که بحث های اونا رو دوباره زنده کنیم. (یا با استناد به اونا بحث های جدیدی ایجاد کنیم.) باز این جا هم میخوایم نظر بچه ها رو داشته باشیم.

درسته؛ یه تاپیک داریم برای انتقادات، پیشنهادات و اطلاعیه ها. ولی این جا علاوه بر مواردی که بالا گفتم، اهداف انجمن رو هم مشخص کردیم که در ادامه همین تغییرات جدیده. و اینا یه سری کارهای به هم پیوسته است که بهتره تاپیک جدایی داشته باشن.

در آخرم میخوایم یه نظمی داده باشیم به اهداف انجمن و همون چشم انداز رو برای خودمون داشته باشیم.

( الان ساینا به عنوان تاپیک ایراد میگیره! این ایرادای بنی اسرائیلی گرفتن کی قراره تموم شه؟)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از نسترنّگار :
میخوایم یه تحرکی به انحمن بدیم و یه سری کارهای جدید بکنیم. ( که این همین تغییرات جدید رو شامل میشه.)
این طوری میخوایم کاری کنیم که بچه ها به انجمن تاریخ و تمدن جذب بشن. یه سری ایده خودمون داریم، یه سری ایده های جدید هم از بچه ها میخوایم. که این جا میتونن مطرح کنن ایده هاشونو. علاوه بر اون میخوایم نظر بچه ها رو راجع به کارهایی که میخوایم انجام بدیم بپرسیم.

بعد بحث تاپیک های قبلی رو داریم. که بحث های اونا رو دوباره زنده کنیم. (یا با استناد به اونا بحث های جدیدی ایجاد کنیم.) باز این جا هم میخوایم نظر بچه ها رو داشته باشیم.

درسته؛ یه تاپیک داریم برای انتقادات، پیشنهادات و اطلاعیه ها. ولی این جا علاوه بر مواردی که بالا گفتم، اهداف انجمن رو هم مشخص کردیم که در ادامه همین تغییرات جدیده. و اینا یه سری کارهای به هم پیوسته است که بهتره تاپیک جدایی داشته باشن.

در آخرم میخوایم یه نظمی داده باشیم به اهداف انجمن و همون چشم انداز رو برای خودمون داشته باشیم.

( الان ساینا به عنوان تاپیک ایراد میگیره! این ایرادای بنی اسرائیلی گرفتن کی قراره تموم شه؟)
به من هیچ ربطی نداره ها،ولی همش "قراره" درحال حاضر من چیزی نمیبینم :-?? و فک نمیکنم در آینده ای نزدیک هم ببینم :-??
یه چیزی که هس اینه که تاپیک تاریخ و تمدن،که من خیلی خیلی بهش علاقه دارم،خیلی طرفدار نداره :rolleyes: متاسفانه :rolleyes: وباید یه کاری بکنیم که اینجا یه تغییر حسابی بکنه،ینی جز تاپیکای پر رونق بشه(یه جورایی همگانی بشه،البته نه هرکی هرچی خواس بگه،ولی بحث انقد جذاب باشه که بقیه هم که قبلا نمیومدن اینجا بیان و ترقیب شن)

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دقیقا هدف من و نسترنگار و بقیه هم همینه! اما مشکل اینجاست که یک سری از دوستان علاقه دارن! ولی اطلاعات تاریخیشون خیلی زیاد نیست..به خاطر همین نمیتونن شرکت کنن یا من دیدم چند مورد که روشون نمیشه شرکت کنن و میترسن ضایه بشن چون اطلاعاتشون کمه.
من همینجا اعلام میکنم هدف انجمن تاریخ به رخ هم کشیدن اطلاعات تاریخی خودمون نیست! هدف کسب اطلاعات تاریخی به کمک همدیگه س.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

این مشکل همیشگی ِ این انجمن و انجمن های تخصصی بوده نیرمان جان .
به نقل از یلدا-ق :
اید یه کاری بکنیم که اینجا یه تغییر حسابی بکنه،ینی جز تاپیکای پر رونق بشه(یه جورایی همگانی بشه،البته نه هرکی هرچی خواس بگه،ولی بحث انقد جذاب باشه که بقیه هم که قبلا نمیومدن اینجا بیان و ترقیب شن)
یلدا جان این اتفاق نمیفته . باید واقع بینانه نگاه کنیم . انجمنای تخصصی ، معمولا مخاطبین خاص خودشون رو دارن و همگانی نمی شن . کاری که باید انجام داد اینه که مخاطبین خاص یا کسایی که پتانسیل مخاطب خاص شدن رو دارن ، بمونن ! الآن این اتفاق نمیفته . منی که انقدر تاریخ دوست دارم هم جذب این انجمن ِ خاک خورده نمیشم . هیچ وقت انجمن در این حدم نبود :D
یکی از ساده ترین راه ها اینه که وقتی تاپیک می زنیم هدف بدیم به بحث . نه صرفا یک سری سوال . تجربه به من ثابت کرده تاپیکایی که فقط یک سری سوالن ( پست اول مخصوصا ) معمولا به بحث نمی انجامن .
فکر کنم بهتره ایده های خودتون ( نمی دونم این "ما"یی که میگی منظورت خودتون دو تایین یا کس دیگه ای هم هست :D ) رو بگید تا ما راجع به اونا نظر بدیم .

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از SaϔnA.M :
این مشکل همیشگی ِ این انجمن و انجمن های تخصصی بوده نیرمان جان . یلدا جان این اتفاق نمیفته . باید واقع بینانه نگاه کنیم . انجمنای تخصصی ، معمولا مخاطبین خاص خودشون رو دارن و همگانی نمی شن . کاری که باید انجام داد اینه که مخاطبین خاص یا کسایی که پتانسیل مخاطب خاص شدن رو دارن ، بمونن ! الآن این اتفاق نمیفته . منی که انقدر تاریخ دوست دارم هم جذب این انجمن ِ خاک خورده نمیشم . هیچ وقت انجمن در این حدم نبود :D
یکی از ساده ترین راه ها اینه که وقتی تاپیک می زنیم هدف بدیم به بحث . نه صرفا یک سری سوال . تجربه به من ثابت کرده تاپیکایی که فقط یک سری سوالن ( پست اول مخصوصا ) معمولا به بحث نمی انجامن . فکر کنم بهتره ایده های خودتون ( نمی دونم این "ما"یی که میگی منظورت خودتون دو تایین یا کس دیگه ای هم هست :D ) رو بگید تا ما راجع به اونا نظر بدیم .
قبول،اینجوری هست،گفتم که نباید هم طوری باشه که هرکسی هر حرفی رو بزنه،ولی میشه طوری باشه که افراد بیشتری جذبش بشن،حداقل به صورت مقطعی
خب به نظرتون چه عواملی انجمن رو به اینجا رسونده؟ که اونا برطرف شن
آخه اون سوالا به قصد هدفمند کردن تاپیک هستن،ولی بعضی اوقات باعث ایجاد محدودیت میشن تو بحث
خب هی نگین قراره قراره ،مطرحشون کنین دیگه
به نقل از نـــیـــــرمـــــان :
دقیقا هدف من و نسترنگار و بقیه هم همینه! اما مشکل اینجاست که یک سری از دوستان علاقه دارن! ولی اطلاعات تاریخیشون خیلی زیاد نیست..به خاطر همین نمیتونن شرکت کنن یا من دیدم چند مورد که روشون نمیشه شرکت کنن و میترسن ضایه بشن چون اطلاعاتشون کمه.
من همینجا اعلام میکنم هدف انجمن تاریخ به رخ هم کشیدن اطلاعات تاریخی خودمون نیست! هدف کسب اطلاعات تاریخی به کمک همدیگه س.
به نظرم چونکه شاید برخورد بد بوده،ینی اگه اشتباهی کردن یه چیزی گفتن طوری برخورد شده باهاشون که دیگه جرئت نکنن نزدیک این انجمن بیان

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

مسلما یه سری افراد (مثلا من ) که اطلاعات تاریخیشون قوی نیس فقط میتونن ناظر باشن
یعنی فقط بیان بخونن پستا رو و برن ، کار بیشتری نمیتونن بکنن مسلما کَن دِی ؟

• لایک
امتیازات: N.M

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

یس دِی کَن ! می تونن برداشت خودشون رو بکن ، همه‌ی مباحث تاریخی به اطلاعاتشون نیست . من یک سری اطلاعات می دم حالا می گم به نظر شما مثلا فُلانه ؟ شما باید وقایع رو تحلیل کنید جواب بدید و این نیازی زیادی به اطلاعات تاریخی نداره.
ولی تاپیکی که اطلاعات رو تدریجی به کاربر بده و ازش تحلیل بخواد کم داریم / نداریم .

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از SaϔnA.M :
یس دِی کَن ! می تونن برداشت خودشون رو بکن ، همه‌ی مباحث تاریخی به اطلاعاتشون نیست . من یک سری اطلاعات می دم حالا می گم به نظر شما مثلا فُلانه ؟ شما باید وقایع رو تحلیل کنید جواب بدید و این نیازی زیادی به اطلاعات تاریخی نداره.
ولی تاپیکی که اطلاعات رو تدریجی به کاربر بده و ازش تحلیل بخواد کم داریم / نداریم .
به نظرم تا اطلاعات یک فرد از یه موضوع کامل نباشه نمیتونه تحلیل کنه ، برا کسب اطلاعات کامل هم باید وقت گذاشت ،
بعد مسئله اینه که که وقت نداریم که بذاریم :D باز اینجا برمیگرده به میزان علاقه :rolleyes: که چقد وقت میزارن (یم ،م یا ..) برا کسب اطلاعات

× اینکه یه سری اطلاعات میدین مسلما باید کامل باشه تا بشه تحلیل کرد ، حالا این باید جذابیت داشته باشه که کاربر بشینه بخونه ...

به هر حال شاید بعضیا میترسن عقایدشونو بگن ، یا توانایی تحلیل رو در خودشون نمیبینن :rolleyes:

× کاربری که علاقه ای به تاریخ نداشته باشه رو هم که نمیشه اجبار کرد که بیاد و تحلیل کنه
:)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از SaϔnA.M :
دقیقا مسئله همینه! اینکه اگه تحلیل خودشونو بگن بعد مثلا یه اشتباه تاریخی توش بکنن... X_X واسه همینم میگم شاید بدبرخورد شده که دیگه جرئت نکنه بیاد طرف این انجمن
به نقل از fireball II :
به نظرم تا اطلاعات یک فرد از یه موضوع کامل نباشه نمیتونه تحلیل کنه ، برا کسب اطلاعات کامل هم باید وقت گذاشت ،
بعد مسئله اینه که که وقت نداریم که بذاریم :D باز اینجا برمیگرده به میزان علاقه :rolleyes: که چقد وقت میزارن (یم ،م یا ..) برا کسب اطلاعات

× اینکه یه سری اطلاعات میدین مسلما باید کامل باشه تا بشه تحلیل کرد ، حالا این باید جذابیت داشته باشه که کاربر بشینه بخونه ...

به هر حال شاید بعضیا میترسن عقایدشونو بگن ، یا توانایی تحلیل رو در خودشون نمیبینن :rolleyes:

× کاربری که علاقه ای به تاریخ نداشته باشه رو هم که نمیشه اجبار کرد که بیاد و تحلیل کنه
:)
"اطلاعات کامل" که میشه گف هیچکی نداره! چون هیچ کس نیس که تمام کتابایی که درمورد جنگ جهانی دوم نوشته باشن رو خونده باشه و همه سایتا رو زیرو رو کرده باشه و همه عکسای موجود رو دیده باشه و همه مستندا رو نیگا کرده باشه ولی خیلی افراد زیادی در بارش بحث میکنن و تحلیلای خیلی خوبی هم ارائه میدن،پس نتیجه میگیریم اطلاعات در حدی که بیتونیم بر مبناش تحلیل کنیم،کافیه
قرار نیس اینجا "علاقه به تاریخ" در کاربر ایجاد بشه! قراره اونایی که "علاقه" دارن جذب بشن که اتفاقا کم هم نیستن،قراره اونا ترقیب شن

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

"اطلاعات کامل" که میشه گف هیچکی نداره! چون هیچ کس نیس که تمام کتابایی که درمورد جنگ جهانی دوم نوشته باشن رو خونده باشه و همه سایتا رو زیرو رو کرده باشه و همه عکسای موجود رو دیده باشه و همه مستندا رو نیگا کرده باشه ولی خیلی افراد زیادی در بارش بحث میکنن و تحلیلای خیلی خوبی هم ارائه میدن،پس نتیجه میگیریم اطلاعات در حدی که بیتونیم بر مبناش تحلیل کنیم،کافیه
قرار نیس اینجا "علاقه به تاریخ" در کاربر ایجاد بشه! قراره اونایی که "علاقه" دارن جذب بشن که اتفاقا کم هم نیستن،قراره اونا ترقیب شن
یک سری اطلاعات و مستندات هست . اما هیچ اطلاعاتی و مستندی نمی تونه بیاد به تو بفهمونه فلان اتفاق درست بود یا بد ، این حزب خوبه یا بد ، فلان پادشاه اشتباه کرد یا نه . اینا چیزایین که آدم خودش باید بشون برسه ، یک سری داده ها می دن تو باید خودت بتونی اونارو تحلیل کنی و برسی به یه نتیجه ( که البته ممکنه افرادی قبولش نداشته باشن اما ما حتی اگر تحلیل تاریخ و برای خودمون هم یاد بگیریم کلی شاهکار کردیم :D ) می رسی . و این خیلی جنبه‌ی مفید تریه تا صرفا دادن اطلاعات . لازمم نیست اطلاعات کامل باشه . تدریجی کامل بشه بهتره که . مثلا یه جنگ رو ، واقعه به واقعه پیش ببریم ، خیلی وقتا اصلا با تحلیل می تونیم وقایع رو پیش بینی کنیم :D پس لازم به اطلاعات کامل نیست . و البته اطلاعات کامل هم همیشه به تحلیل کامل نمی رسه .

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از SaϔnA.M :
پس لازم به اطلاعات کامل نیست . و البته اطلاعات کامل هم همیشه به تحلیل کامل نمی رسه .
آخه تحلیل یه مهارته که با تجربه به دس میاد،اگه از ترس اینکه بقیه نپسندنش(چونکه نمیشه گف درست یا غلطه،هرکسی برداشت خودشو از یه اتفاق داره)آدم دس به تحلیل نزنه که هیچ وقت این مهارت تو ش به وجود نمیاد

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

همین دیگه :D می گم کسی که اطلاعات کامل داره ممکنه مهارت تحلیل نداشته باشه و یکی ممکنه اطلاعات کامل نداشته باشه اما مهارتش رو داشته باشه پس باید اینجا تمرین کرد برا این قضیه :D

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

خوب برا ورود کاربر به این محیط و انجمن و بیرون کشیدنش از حرف بزن ( L-: :D) فک نکنم راهی فراتر از تبلیغات بالای سایت داشته باشیم

مرحله دوم هم اینه که مطالب خشکو بی روح نباشن ، اگه تاپیکا به سمتی بره که تحلیل کاربرا توش مهم تر باشه تا حدی فک کنم حل شه این قسمت :)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fireball II :
خوب برا ورود کاربر به این محیط و انجمن و بیرون کشیدنش از حرف بزن ( L-: :D) فک نکنم راهی فراتر از تبلیغات بالای سایت داشته باشیم

مرحله دوم هم اینه که مطالب خشکو بی روح نباشن ، اگه تاپیکا به سمتی بره که تحلیل کاربرا توش مهم تر باشه تا حدی فک کنم حل شه این قسمت :)
آخه حرف بزن یه محیط خاصه و هیچ وقت نمیشه کاربرا رو از اونجا "بیرون کشید"
چه جور تبلیغاتی دقیقا؟ :-?
خب تاپیکا "باید" به همین سمت برن دیگه! :D

• شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

قبل تر ها یه تاپیکی بود برای تاریخ سازی، این تاپیک، که با وجود ایده خوبش، خیلی موفقیت آمیز نبود. اگر کسی نظری یا پیشنهادی درباره این مسابقه داره، ممنون میشم این جا بگه! اگر بشه میخوایم سری دوم این مسابقه رو اجرا کنیم.

بالا