• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همشهری داستان ^_^

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همشهری داستان

شش تومن؟من بعد عمری رفتم سراغش خوب یکم ترسیدم اول -_-
نسیم آخر خردادش خیلی خوب بود.این که صبح که بچه ها رو میبینی بفهمی یه امتحان دیگه بوده،و درس اشتباه خوندی همیشه از فوبیاهام بوده.هر روز که امتحان داشتیم این حس تو اتوبوس همراهم بوده.

×دست های عاطفه هم ، تلخ و خوب بود.

من دیروز دیدم تو دکه‌ها :-" دیروز ۵شنبه بود.

ابتیاع شد.
«یک تجربه»ش؛ مال احسان عمادی و سپینود ناجیان و معین فرخی عــــــــالی بود! اون دو تای دیگه -سه تا؟ :-؟- هم خوب بودن؛ ولی این‌ها اصل‍اً بر روح و جان من تاثیر گذاشتن. :-" مالِ معین فرخی خیــلی حالِ خوبی داشت. منقلب شدم اصل‍اً.
روایتِ حمیدرضا صدر هم راضی بودم ازش.
پایان خوش، اونی که امیرحسین هاشمی نوشته‌بود خیلی خوب بود. :‌)) «بنفش چرک‌تاب» جدیده رو درک نکردم. و نامه‌های ونه‌گات هم که صحبتی ندارم درباره‌شون. داستان‌های دیدنی هم خوب بود خیلی.

بقیه رو اگه حوصله کردم قبلِ کنکور می‌خونم؛ اگه حوصله نکردم توی ماراتنِ بعد کنکور. :-"""""""""

این‌م جلدش. :د

%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg

قرمزیِ لوگوش خیلی خوب ه. 8->

× یکی من رو بفرسته برم شماره‌های قدیمی رو شروع کنم به خوندن خب :‌)) هی دارم عقب می‌ندازم ماراتن‌م رو :‌)) 8-‌|

بح‌بح عالیه جلدش 8->
منم که دوباره بازگشتم به میادین بین‌المللی بعد از چار ماه ؛؛؛) اسم «رضا فیاضی» و «کورت ونه گات جونیور » برق می‌زنه روی جلد ؛؛؛)

پ.ن: عه، عه خبر خوش هم که داره ه.د ـمون 8-> ماه بعد داستان همراه داریم مردم ;;)

طراحی جلدش خیلی خوب بود,لذت بخش بود جلدش8->

پایان خوش هم _مخصوصا شام چی داریم؟_ عالی بود:)) احساس کردم اینده خودم اینجوری میشه مثن.

درخشش نحس هم خوب بود.خیلی هم ملموس بود.دوس داشتم.

فقط اینکه تبلیغاتش کم کم داره بی ربط میشه به خود "داستان".و این اصلا جالب نیست.

روی رود رینی از تیم اوبراین رو دوست داشتم . مصاحبه ش هم جالب بود . کلا سبک ِ قشنگی داره :)

Back
بالا