- شروع کننده موضوع
شقایق س.
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
- شهر
- زابل - کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- فردوسي مشهد
- رشته دانشگاه
- مترجمي زبان فرانسه
سلام.
خوب بحثی که می خوام مطرحش کنم درباره ی جامعه ست...جامعه ی امروز!جامعه ای که داره برمیگرده به سمت انسان های نخستین...
خیلیامون داریم این قضیه رو به چشم میبینیم،حتما تا حالا متوجه لباس پوشیدن بعضیا شدین،شلوارای پاره پوره یا مثلا تار و پود برداشته.
خوب آخه این معنیش چیه؟چه دلیلی داره آدم اینجوری لباس بپوشه؟یا مثلا توی این شبکه های ماهواره ای حتما دیدین که خیلیا لباس های مسخره ای با طرح های پوست ببر و پلنگ و این جور چیزا میپوشن!!!
سوالی که من دارم اینه که شما فک میکنید دلیل این اتفاقات توی دنیای امروز که عصر تکنولوژیه چیه؟
چی باعث میشه مردم این جور لباس ها رو بپوشن ؟
و خوب ماباید چیکار کنیم؟ینی چیکار میتونیم بکنیم واقعا؟
ممنون...
*اگه تکراریه بگین لطفا!و اگه جاش اینجا نیست منتقل کنیدش لطفاً!
خوب بحثی که می خوام مطرحش کنم درباره ی جامعه ست...جامعه ی امروز!جامعه ای که داره برمیگرده به سمت انسان های نخستین...
خیلیامون داریم این قضیه رو به چشم میبینیم،حتما تا حالا متوجه لباس پوشیدن بعضیا شدین،شلوارای پاره پوره یا مثلا تار و پود برداشته.
خوب آخه این معنیش چیه؟چه دلیلی داره آدم اینجوری لباس بپوشه؟یا مثلا توی این شبکه های ماهواره ای حتما دیدین که خیلیا لباس های مسخره ای با طرح های پوست ببر و پلنگ و این جور چیزا میپوشن!!!
سوالی که من دارم اینه که شما فک میکنید دلیل این اتفاقات توی دنیای امروز که عصر تکنولوژیه چیه؟
چی باعث میشه مردم این جور لباس ها رو بپوشن ؟
و خوب ماباید چیکار کنیم؟ینی چیکار میتونیم بکنیم واقعا؟
ممنون...
*اگه تکراریه بگین لطفا!و اگه جاش اینجا نیست منتقل کنیدش لطفاً!