سمپادیا نمونه کوچک جامعه؟!

alibasirat

کاربر حرفه‌ای
پاسخ : سمپادیا نمونه کوچک جامعه؟!

درکل به نظرم جامعه هیچ شباهتی نداره به اینجا.مخصوصابحث جنبه.من فکرمیکنم جنبه سمپادیا درپذیرفتن عقاید همدیگه واحترام به یکدیگرخیلیییییییییی بیشترازجامعهست.حرفایی که اینجازده میشه اگه توجامعه باحتی بعضی سایتازده بشه ممکنه طرفو بیان دستگیر کنن یا ازطرف خانواده واطرافیان طرد بشه.درصورتی که ابنجااینطورنیست .خوب به طورمثال این خیلی باارزشه که دریک شبکه اجتماعی بااین همه کاربر توهین به همدیگه خیلی کمه.افراد سعی میکنن ادبورعایت کنن.به حقوق همدیگه بیشتراحترام میزارن براحتی میشه باشبکه های اجتماعی دیگه مقایسه کرد البته اینجا قاعدتا ۱۰۰درصد ادبو وقانون رعایت نمیشه ولی نسبت به فضای حقیقی میشه به جرأت گفت بیشتره.
تقریبا همسن بودن ،باعث شده خیلی ازدغدغه هایکسان باشه.
به نظرم بطورمیانگین افراداینجا روشنفکرتر جامعه هستند وبهتر فکرمیکنند خوب ابن میتونه دلیلش بطور مثال باسوادبودن اکثرخانواده سمپادیا مطالعه بیشتر سمپادیانسبت به سایر همسالان
وتاحدودی ضریب هوشی بالاترنسبت به سایرمردم

بـئـاتـریـس

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تربت حیدریه
شهر
تربت حیدریه
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فعلاً یزد :)))
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

سمپادیا نمونه ی کوچک جامعه با این تفاوت که غلظت آدمایِ بیشعورِ حرص درآر توش خیلی کمتره :-"
اگرنه که ما اینجا یه نمود از خودِ واقعیمونو داریم و مگه جامعه چیزی غیر از اینه؟ :)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

از کجا میگی غلظتش کمتره؟
و اینکه بعضیا باهم تو واقعیت روبه رو میشن می بینن چه قدر فرق دارن.
در کل نمیشه گفت یه نمودیه،ممکنه متفاوت باشه

نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
loading
رشته دانشگاه
...

من تازه عضو شدم و از فضای سمپادیا به خوبی شما مطلع نیستم اما به نظرم سمپادیا هم مثل خیلی دیگه از اجتماع های این چنینی خصوصیاتی شبیه به جامعه داره اما اونقدر تفاوت داره داره که نميشه گفت نمونه جامعه امروزیه چون اولا سن بچه های این جا نزدیک به هم هستش در نتیجه در خیلی از مواردی که اختلاف دیدگاه ناشی از تجربه هستش در این جا نیست،مورد بعدی اینه که در جامعه افراد به دلایلی خود واقعيشون نیستند البته منظورم این نیست که افراد اینجا خود واقعيشون هستن اما دلایلشون متفاوته ،تفاوت دیگه اینه که در جامعه واقعی روند اتفاقات تند تره یعنی اینجا یجور جامعه کوچیک با دور کنده،موارد زیاد دیگه هم هست که باعث ميشه سمپادیا با جامعه کنونی اصلا قابل مقایسه نباشه.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

من فکر می کنم نمیشه یه فضای مجازی رو با دنیای واقعی مقایسه کرد،اما بعضی وقتا شباهتشون زیادن.
اولن درباره ی سن،ما اینجا هفتمی داریم،دانشجوی ارشدم داریم :-" زیاد نزدیک به هم نیستن،و همین دانش آموزی و دانشجویی خودش کلی تفاوت داره...
اولا که اینجا عضو می شین،به چشم اینکه همه سمپادی هستین،فک می کنین سطح اینجا متوسط به بالاست،همه خیلی شبیه به همن،و اختلافی رو هم در نظر می گیرید. ولی در جریان بحثای سایت که قرار می گیرید،جامعه شناسی،اعتقادی،اجتماعی و علمی حتی. می بینید سمپادی بودن معیار خوبی نبوده برای قضاوت اولیه تون. یعنی غربالگری خاصی انجام نشده.
البته من منظورم کلیه و خاص شما نیست.
ولی خب شاید بعضیا هم قبول داشته باشن تو بعضی مسائل،سمپادیا بیشتر از هر اجتماع دیگه ای تو زندگی شون اثر گذار بوده. خیلی چیزا رو بهشون یاد داده و...
خود واقعی آدما ینی چی؟ منظورتون چیه؟

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

خب بازه سنی ۱۲ تا ۲۶-۲۷ سال تقریبا تمام جمعیت اینجاست بنابراین مشخصا نمونه‌ای از جامعه نیست. اما فکر می‌کنم نمونه‌ای از جامعه‌ی افراد این بازه سنی چرا هست و فکر نمی‌کنم زیاد از جامعه دور باشه. به لحاظ فرهنگی همه جوری هستن اینجا و همه طبقه اجتماعی ای تقریبا. خیلی موافق نیستم که اینجا رو متوسط رو به بالا بدونیم چون با وسعتی که الان سمپاد داره و نحوه پذیرشی که داره چندان دستچین شده هم نیستن سمپادی ها.
اما همچنان آزادی ای که افراد در فضایی که شناختنشون راحت نیست دارن رو توی جامعه‌ی ما حداقل ندارن ( همه جا تفاوت هست ولی اینجا تفاوت بسیار قابل توجه عه) و ممکنه رفتاری که اینجا می‌بینید تا حدی با رفتاری که از همین جامعه حضورا ببینید متفاوت باشه. ضمنا اینجا دایره فعالیت و انگیزه‌های افراد محدوده، به قولی شما اون روی خیلی از افراد رو موقعیت پیش نمیاد که ببینید ولی در واقعیت پیش میاد و شاید این باعث خوش بینی‌تون شده باشه.

بالا