پاسخ : بدحجابی:اعتراض مدنی یا...؟
به نقل از تـارا :
من اصلا منظورم شما نبود!دیگه شما به خودت شک داری اون به من مربوط نیست!منظورم عده ی زیادی بود و اگر کم تر بودن حتما اسماشون رو میاوردم تو پستم.
و این جا هم فروم بچه های زیر سه سال نیست که قرار باشه این طور صحبت شه: ضمن این که من اصلا اسم "چادر" رو تو پستم نبردم دیگه نمی دونم شما چطور همچین برداشتی از پست من کردی!
والا من درین دو جمله هیچ گونه منطقی نمی بینم:شما داری با یکسری آدم بحث می کنی که احتمال خیلی زیاد از جامعه ی افراد به قول خودتون "بدحجاب" هستن و با بدحجاب ها مراوده دارن!!!!پس این جا شما نباید بگید که اونا با خودشون چه فکری می کنن چون قطعا اونا بهتر از شما می دونن که چه فکری می کنن! و اصن همین اظهار نظر شما وقتی که جای یه آدم بدحجاب نیستید خودش بی منطقیه و با گفتن کلمه ی "اکثر" نمی تونید خودتونو رها کنید از زیربار مسئولیت این حرف.شاید "اکثر بدحجاب هایی که شما می شناسید" این طوری باشن ولی جامعه محدود نمی شه به آدمایی که تو دایره ی شناختیه شما هستن
وقتی شما بعد از پست من نقل قول می ذارين که يه سريا فلانن، انتظار داريد آدم چه فکری کنه؟به هر حال من يا هرکس ديگه، فرقی نداره، اين صحبت شما کلا يه جوری توهين آميز بود.
حالا اگه منو متهم به شک داشتن به خودم نمی کنيد، اين فروم بچه های سه سال منم ديگه؟
اگه اينطوره: واقعا اين طرز حرف زدن خجالت آوره، گفتم : داريم منطقی صحبت کی کنيم، بدون توهين.
آره، قبول، اکثر بدحجابايی که من می شناسم اين طورين.(اينم از منطقی که شما توی حرفای من پيدا نمی کنيد)
به هرحال من يه مدتی نيستم، و می خوام همين جا حجت رو تموم کنم:
من با حجاب اجباری مخالفم.
ولی معتقدم اگه همين حجاب اجباری نباشه، اوضاع جامعه خيلی خيط می شه.چون آدمای بی جنبه هم توی جامعه کم نيستن.
پس حالا يه درد و دلی هم می کنم:منی که چادر می پوشم و از خونه می رم بيرون، خيلی متلک می شنوم، و هميشه توهين به چادرمه، ولی من هيچ وقت چادرمو کنار نمی ذارم، چون(بدون اينکه شعار بدم) واقعا احساس می کنم که امنيتم بيشتر می شه, حتی با وجودد متلک های آبکی.

حالاهم اگه می خوايد جواب اين پستو بديد، لطفا يه جوری نباشه که من بايد دوباره جواب بدم، چون من واقعا چند هفته ای نيستم.
به خاطر قوانين انجمن هم جواب bahar-r رو الان می دم:
خب من چنين برداشتی رو از روی حرفای شما نمی کردم. شايد پستای ديگه ای هم داشتيد و من اونا رو نخوندم و الان منظور شما رو نمی فهميدم.
ولی کی گفته حجاب داشتن خانوم ها به خاطر آقايونه؟اگه اينطوره پس چرا ما تو نماز جلوی خدا هم حجاب رو رعايت می کنيم؟ اگر به خاطر آقايون هم باشه،اين يه غريزه تو وجود آقايونه، قابل انکار هم نيست، کاری هم با ضعيف النفسيشون يا برعکس ندارم.
درباره کلمه اکثر هم در جواب به تارا گفتم خب قبول می کنم که اکثر بی حجاب هايی که اطراف من هستن. چه دوستام و چه اقوام.
دوست داشتم که اين بحثو ادامه بدم ولی متاسفانه يه يه ماهی نيستم.
از آشنايی با شما و هم تارا، خيلی خوشحالم(بی شوخی، بدون شعار)

اگه حرفيم زدم دلخورتون کردم، واقعا شرمنده...

جو گير شدم!

بازم معذرت،خدافظ