SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای ارسالها 924 امتیاز 10,008 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه ع پ گلستان رشته دانشگاه نرسینگ 2015/3/31 #2,841 پاسخ : تکست های ِ ماندگار هرجای دنیایی دلم اونجاست... من کعبه مو دور تو میسازم من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم ماه عسل...یراحی
پاسخ : تکست های ِ ماندگار هرجای دنیایی دلم اونجاست... من کعبه مو دور تو میسازم من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم ماه عسل...یراحی
reza7 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 353 امتیاز 1,676 نام مرکز سمپاد طباطبایی شهر Bonab سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2015/3/31 #2,842 پاسخ : تکست های ِ ماندگار ی عمره فکر دریامو تو این مرداب سرگردون بهت رویامو میسپارم بهم دریارو برگردون. فرزاد فرزین مثل باد،قدم به سمت قله ها بردار،کاری نداره تو این راه،کنارتن،هفتاد میلیون ستاره... سیروان خسروی ادامه میدم تا وختی حرف هس آتشفشانو نمیشه با برف بست یاسر بختیاری(یاس)
پاسخ : تکست های ِ ماندگار ی عمره فکر دریامو تو این مرداب سرگردون بهت رویامو میسپارم بهم دریارو برگردون. فرزاد فرزین مثل باد،قدم به سمت قله ها بردار،کاری نداره تو این راه،کنارتن،هفتاد میلیون ستاره... سیروان خسروی ادامه میدم تا وختی حرف هس آتشفشانو نمیشه با برف بست یاسر بختیاری(یاس)
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,361 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2015/3/31 #2,843 پاسخ : تکست های ِ ماندگار دل دیوانه را دیوانه تر کن مرا از هر دو عالم بی خبر کن بیا امشب شرابی دیگرم ده ز مینای حقیقت ساغرم ده چرا رفتی چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم همایون شجریان _چرا رفتی
پاسخ : تکست های ِ ماندگار دل دیوانه را دیوانه تر کن مرا از هر دو عالم بی خبر کن بیا امشب شرابی دیگرم ده ز مینای حقیقت ساغرم ده چرا رفتی چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم همایون شجریان _چرا رفتی
migmig109 کاربر فعال ارسالها 23 امتیاز 583 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر krmn 2015/3/31 #2,844 پاسخ : تکست های ِ ماندگار سربچرخونی مسیر روبه روتو باختی سر بچرخونی مسیر روبه روتوباختی از پل تردیدباقلبت گذر کن باخودت تنهاموندی باخودت,با دشمنت,با دوستت آخ دلم هیشکی کنارت نیست سر کن با خودت سیاوش قمیشی تردید
پاسخ : تکست های ِ ماندگار سربچرخونی مسیر روبه روتو باختی سر بچرخونی مسیر روبه روتوباختی از پل تردیدباقلبت گذر کن باخودت تنهاموندی باخودت,با دشمنت,با دوستت آخ دلم هیشکی کنارت نیست سر کن با خودت سیاوش قمیشی تردید
1375shahrzad کاربر حرفهای ارسالها 409 امتیاز 769 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر sabzevar 2015/4/1 #2,845 پاسخ : تکست های ِ ماندگار دلواپسه توام که ساده میشکنی کوه غمی ولی حرفی نمیزنی میترسم از پسه دردات بر نیای من عادتم شده چیزی ازم نخوای دلواپسه توام که ساده میشکنی کوه غمی ولی حرفی نمیزنی میترسم از پسه دردات بر نیای من عادتم شده چیزی ازم نخوای آهنگ دلواپسی مسعود امامی
پاسخ : تکست های ِ ماندگار دلواپسه توام که ساده میشکنی کوه غمی ولی حرفی نمیزنی میترسم از پسه دردات بر نیای من عادتم شده چیزی ازم نخوای دلواپسه توام که ساده میشکنی کوه غمی ولی حرفی نمیزنی میترسم از پسه دردات بر نیای من عادتم شده چیزی ازم نخوای آهنگ دلواپسی مسعود امامی
...ELINOR... کاربر فوقحرفهای ارسالها 649 امتیاز 7,503 نام مرکز سمپاد فرزانگان۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه آزاد مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2015/4/1 #2,846 پاسخ : تکست های ِ ماندگار سکوتم به جز توصدایی نداره... گناهی ندارم.فک کنم محسن یگانه
иιℓσσ Niloo فارغالتحصیل ارسالها 29 امتیاز 1,743 نام مرکز سمپاد farzanegan amin1 شهر esfahan سال فارغ التحصیلی 1397 2015/4/1 #2,847 پاسخ : تکست های ِ ماندگار من دلم تنگ میشه واست...... نیسی انگار نیس حواسم ... منه از مسیح و عرفان.....
پاسخ : تکست های ِ ماندگار من دلم تنگ میشه واست...... نیسی انگار نیس حواسم ... منه از مسیح و عرفان.....
ناهید کاربر حرفهای ارسالها 328 امتیاز 2,907 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 نیشابور شهر نیشابور 2015/4/1 #2,848 پاسخ : تکست های ِ ماندگار حاشا مکن دل را عاشق تر از ما نیست تنها بگو این عشق پای تو هست یا نیست افتاده ام در دام تو با این دل خسته چشمی که آهو می کشد راه مرا بسته غم دیوانه واری دارد این عشق چه شیرین انتظاری دارد این عشق ببین هرجا دل درد آشنای خسته ای هست اگر کهنه اگر نو یادگاری دارد این عشق "دختری به نام آهو-سالار عقیلی"
پاسخ : تکست های ِ ماندگار حاشا مکن دل را عاشق تر از ما نیست تنها بگو این عشق پای تو هست یا نیست افتاده ام در دام تو با این دل خسته چشمی که آهو می کشد راه مرا بسته غم دیوانه واری دارد این عشق چه شیرین انتظاری دارد این عشق ببین هرجا دل درد آشنای خسته ای هست اگر کهنه اگر نو یادگاری دارد این عشق "دختری به نام آهو-سالار عقیلی"
محمّد محمّد فارغالتحصیل ارسالها 957 امتیاز 4,412 نام مرکز سمپاد شيخ انصاری شهر دزفول سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه صنعتیشریف رشته دانشگاه نرمافزار 2015/4/1 #2,849 پاسخ : تکست های ِ ماندگار یه جوری گریه می کردم که بارون بینشون گم بود کاش این رویا از آغازش فقط خواب و توهم بود کی توی قلبت جای من اومد اسممو از تو خاطر تو برد کی بوده انقدر انقده راحت باعثش بود که خاطراتمون مرد چی شده حالا که از این دنیا زندگی رو بدون من می خوای چه جوری میشه چه جوری می تونی می تونی با خودت کنار بیای کی جای من اومده - محسن یگانه
پاسخ : تکست های ِ ماندگار یه جوری گریه می کردم که بارون بینشون گم بود کاش این رویا از آغازش فقط خواب و توهم بود کی توی قلبت جای من اومد اسممو از تو خاطر تو برد کی بوده انقدر انقده راحت باعثش بود که خاطراتمون مرد چی شده حالا که از این دنیا زندگی رو بدون من می خوای چه جوری میشه چه جوری می تونی می تونی با خودت کنار بیای کی جای من اومده - محسن یگانه
arezoo.s کاربر فوقفعال ارسالها 151 امتیاز 1,808 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک مشهد شهر مشهد مدال المپیاد فقط نه فصل مورتیمر خوندم...... 2015/4/1 #2,850 پاسخ : تکست های ِ ماندگار دلم قهوه میخواد همین حالا باتو مثه قهوه آروم بنوشم صداتو
قاصدک کاربر حرفهای ارسالها 539 امتیاز 3,393 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بیهق 2015/4/1 #2,851 پاسخ : تکست های ِ ماندگار ...با چشام مردنمُ دارم اینجا می بینم سرنوشتم همینه ٬ من اسیر زمینم ... مرداب . گوگوش حوصله نوشتن بقیشو ندارم !
پاسخ : تکست های ِ ماندگار ...با چشام مردنمُ دارم اینجا می بینم سرنوشتم همینه ٬ من اسیر زمینم ... مرداب . گوگوش حوصله نوشتن بقیشو ندارم !
Potter Harry کاربر نیمهحرفهای ارسالها 243 امتیاز 1,846 نام مرکز سمپاد فـرزانگان قـزوین 2015/4/1 #2,852 پاسخ : تکست های ِ ماندگار باید این خط خطی هارو از این جغرافیا برداشت؛به هم نزدیک تر بودیم اگه دنیا یه پرچم داشت. صلح جهانی-فرزادفرزین
پاسخ : تکست های ِ ماندگار باید این خط خطی هارو از این جغرافیا برداشت؛به هم نزدیک تر بودیم اگه دنیا یه پرچم داشت. صلح جهانی-فرزادفرزین
maryammovahedzadeh کاربر فوقحرفهای ارسالها 628 امتیاز 7,440 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه یزد رشته دانشگاه مهندسی معماری اینستاگرام 2015/4/1 #2,853 پاسخ : تکست های ِ ماندگار چشام بستست ولی فکرم یه عمره که نخوابیده مرورت می کنم هر بار بهم حس جنون میده قرص های خواب آور - محسن یگانه
پاسخ : تکست های ِ ماندگار چشام بستست ولی فکرم یه عمره که نخوابیده مرورت می کنم هر بار بهم حس جنون میده قرص های خواب آور - محسن یگانه
hastikhanoom کاربر خاکانجمنخورده سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل ارسالها 2,126 امتیاز 23,690 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم سال فارغ التحصیلی 97 2015/4/1 #2,854 پاسخ : تکست های ِ ماندگار ما قول دادیم مال هم باشیم ما قول دادیم اینو میدونم با گریه میگی مرده و قولش نامردم و قولم رو میشکونم مثل فرشته ها شدی امشب تو این لباس روشن توری با گریه گم میشم تو مهمونا دیدی یه جاهایی رو مجبوری +رضا یزدانی،آدم یه جاهایی رو مجبوره
پاسخ : تکست های ِ ماندگار ما قول دادیم مال هم باشیم ما قول دادیم اینو میدونم با گریه میگی مرده و قولش نامردم و قولم رو میشکونم مثل فرشته ها شدی امشب تو این لباس روشن توری با گریه گم میشم تو مهمونا دیدی یه جاهایی رو مجبوری +رضا یزدانی،آدم یه جاهایی رو مجبوره
incognito کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 540 امتیاز 12,245 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بابل سال فارغ التحصیلی 1395 رشته دانشگاه پزشکی 2015/4/2 #2,855 پاسخ : تکست های ِ ماندگار نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم... +قرمز،امید
پاسخ : تکست های ِ ماندگار نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم... +قرمز،امید
.shadi. کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 188 امتیاز 1,304 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر dk سال فارغ التحصیلی 95 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2015/4/2 #2,856 پاسخ : تکست های ِ ماندگار اون روزا ما دلی داشتیم/واسه بردن جونی داشتیم [SIZE=small]واسه مردن کسی بودیم،کاری داشتیم/پاییزو بهاری داشتیم[/SIZE] تو سرا،ما سری داشتیم/عشقی و، دلبری داشتیم اون روزا-سیاوش قمیشی
پاسخ : تکست های ِ ماندگار اون روزا ما دلی داشتیم/واسه بردن جونی داشتیم [SIZE=small]واسه مردن کسی بودیم،کاری داشتیم/پاییزو بهاری داشتیم[/SIZE] تو سرا،ما سری داشتیم/عشقی و، دلبری داشتیم اون روزا-سیاوش قمیشی
venusi کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 540 امتیاز 50,942 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ادبیات نمایشی 2015/4/2 #2,857 پاسخ : تکست های ِ ماندگار تولده عیده شمامبارک... تولده عید شمامبارک... تولده عید شمامبارک... عیده دیگه....مگه چیه...❤ کلاه قرمزی
پاسخ : تکست های ِ ماندگار تولده عیده شمامبارک... تولده عید شمامبارک... تولده عید شمامبارک... عیده دیگه....مگه چیه...❤ کلاه قرمزی
امین Part-time Human فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,551 امتیاز 27,029 نام مرکز سمپاد ضروری شهر ضروری سال فارغ التحصیلی 0 2015/4/2 #2,858 پاسخ : تکست های ِ ماندگار "اسبِ تازی، شده مجروح به زیرِ پالان/طوقِ زرّین همه بر گردنِ خر میبینم" «دورِ قمر - داریوش»
پاسخ : تکست های ِ ماندگار "اسبِ تازی، شده مجروح به زیرِ پالان/طوقِ زرّین همه بر گردنِ خر میبینم" «دورِ قمر - داریوش»
قاصدک کاربر حرفهای ارسالها 539 امتیاز 3,393 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بیهق 2015/4/3 #2,859 پاسخ : تکست های ِ ماندگار اون مث فرشته ها بود چشمه ی عشق و صفا بود با نگاه مهربونش آیت پاک خدا بود قصه هاش قصه ی بودن ٬ قصه ی خاطره ها بود قلب پاک و روشن اون ٬ جلوه ی آیینه هابود مادربزرگ ٬ مادربزرگ بگو کجایی مادربزرگ ٬ مادربزرگ٬ پیش خدایی... اِبی / مادربزرگ امسال اولین عیدی بود که نبودی مامان جون : (
پاسخ : تکست های ِ ماندگار اون مث فرشته ها بود چشمه ی عشق و صفا بود با نگاه مهربونش آیت پاک خدا بود قصه هاش قصه ی بودن ٬ قصه ی خاطره ها بود قلب پاک و روشن اون ٬ جلوه ی آیینه هابود مادربزرگ ٬ مادربزرگ بگو کجایی مادربزرگ ٬ مادربزرگ٬ پیش خدایی... اِبی / مادربزرگ امسال اولین عیدی بود که نبودی مامان جون : (
hastikhanoom کاربر خاکانجمنخورده سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل ارسالها 2,126 امتیاز 23,690 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم سال فارغ التحصیلی 97 2015/4/3 #2,860 پاسخ : تکست های ِ ماندگار هرکاری میکنه دلم تا بغضمو پنهون کنه چی میتونه فکر تورو از سر من بیرون کنه یا داغ تودلم بزار یا که از عشقت کم نکن تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن +انتخاب،شادمهر عقیلی
پاسخ : تکست های ِ ماندگار هرکاری میکنه دلم تا بغضمو پنهون کنه چی میتونه فکر تورو از سر من بیرون کنه یا داغ تودلم بزار یا که از عشقت کم نکن تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن +انتخاب،شادمهر عقیلی