پاسخ : تکست های ِ ماندگار
میدونم روزای خوب از این روزا دورترن دورترن دورترن باد خنک میزنه توی صورتم صورتم
گفتم نخور گفتم نکن دختر بشین و لطفا نرو چرا پس میزنی تو دستمو ها؟ چرا پاک میکنی گذشتمو
گفتم زندگیت خندیدی گفتی کوتاس گفتم شانست بده بازم گفتی کوتاس
پلک زدی و دیدی ک هیشکی دورت نیست انگار همه شال و پینه چون هیشکی خودش نیس
انگار زندگی میره تخته گاز اتگار لیوانا پرن انگار شب دراز انگار خورشید میره میاد شمع ب جاش انگار سوته دلان مجید نقش ماست انگار دوست داریم وقتی ک تو ریه هاشون بطری ها حوری ها تو ریه ها دود تکرار کار هر شبشونه اکثرشونو میگی انگار طوطیه یارو میکشن بعضیا بقیم تو پیچشن اصن مهم نیس واسشون چی میکشن
تا ک سرفه ها صدا عجیب میده هرچی ک پول دارن ی جا عجیب میره ولی من نمیذارم از دستت در ره پرت نمیشم نمیفتم ته دره شیشه پایمال خنک رو صورتم میرم با سرعت میشم دور ازت..
واسه ایناست ک سینا هر روز مودی تره پ دیگه بم نگو تهم حتی اگه بودی تهش
سینا تهم..توتیا..آلبوم بهترین راه مردن
میدونم روزای خوب از این روزا دورترن دورترن دورترن باد خنک میزنه توی صورتم صورتم
گفتم نخور گفتم نکن دختر بشین و لطفا نرو چرا پس میزنی تو دستمو ها؟ چرا پاک میکنی گذشتمو
گفتم زندگیت خندیدی گفتی کوتاس گفتم شانست بده بازم گفتی کوتاس
پلک زدی و دیدی ک هیشکی دورت نیست انگار همه شال و پینه چون هیشکی خودش نیس
انگار زندگی میره تخته گاز اتگار لیوانا پرن انگار شب دراز انگار خورشید میره میاد شمع ب جاش انگار سوته دلان مجید نقش ماست انگار دوست داریم وقتی ک تو ریه هاشون بطری ها حوری ها تو ریه ها دود تکرار کار هر شبشونه اکثرشونو میگی انگار طوطیه یارو میکشن بعضیا بقیم تو پیچشن اصن مهم نیس واسشون چی میکشن
تا ک سرفه ها صدا عجیب میده هرچی ک پول دارن ی جا عجیب میره ولی من نمیذارم از دستت در ره پرت نمیشم نمیفتم ته دره شیشه پایمال خنک رو صورتم میرم با سرعت میشم دور ازت..
واسه ایناست ک سینا هر روز مودی تره پ دیگه بم نگو تهم حتی اگه بودی تهش
سینا تهم..توتیا..آلبوم بهترین راه مردن