لیزیم یه گروهِ موسیقیِ آلمانیه که موزیکای بیکلام میسازن و این آهنگش سالِ 2004 منتشر شده. همین که آهنگ رو گوش بدید ممکنه خیلیاتون یادِ یه سریال بیفتید
کارای این گروه عالین کلاً.
من که عاشقِ این آهنگشم.
من باب عظمت این آهنگ همین بس که دو سال پیش وقتی لینکش رو توی بانگم گذاشته بودم یکی از بچهها دانلود و دوباره آپش کرد و از طرف خودش گذاشتش توی حرفبزن و کلی لایک جمع کرد.
چیزی بهش نگفتم اون موقع و الان صرفا چون داشتم صفحات قبلی بانگم رو مرور میکردم یاد این خاطره افتادم و دیدم واقعا حیفه شما رو از شنیدن این آهنگ محشر محروم کنم.
خلاصه اینکه قطعهای که در ادامه میشنوید یه اثر فوقالعاده حماسی از یه آهنگ ساز گمنام به نام Normand Corbeil هست که همین پارسال درگذشت.
این شما و این هم:
و در آخر هم موزیک متن پایانی نسخهی سوّم تریلوژی که به شدّت حماسیه یعنی Navras رو پیشنهاد میکنم حتماً گوش بدید. من نسبت به ماتریکس تعصّب دارم و با کسی شوخی ندارم
Eric (Erock) Calderone یک گیتاریست متاله که تِمهای بازیهای ویدئویی و فیلمهای سینمایی رو به سبکِ متال مینوازه و کارهاش فوقالعادهس. به طرزِ وحشتناکی در نواختنِ گیتارالکتریک حرفهایه و تسلط داره! خیلی زیاد!
از جمله کارهای عالیِ این بشر که پیشتر معرفی کرده بودم، میشه به این اشاره کرد. منتها این مالِ قدیمه&تصویریه.
این بار میخوام عوضِ ویدئو - که خب سخته دانلودکردن و دیدن و شنیدنش - صرفاً موسیقیِ صوتیِ یکی از کارهاش رو بهتون معرفی کنم که عالیه.
این آهنگ تیتراژ برنامه ویتامین سه هم بوده ...خیلی قشنگ و آرامش بخشه :)
من خودم خیلی گوش دادم
به کنکوری های عزیزی که خیلی اعصابشون نا آرومه هم توصیه میکنم
Don't bury me
Don't lay me down
Don't say it's over
'Cause that would send me under
Underneath the ground
Don't say those words
I wanna live and your words can murder
Only you can send me under under under
I die every time you walk away
Don't leave me alone with me