چرا اتفاقای بد میفته؟اصن میفته؟

• شروع کننده موضوع negi
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

negi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
گاهی اوقات تمام سعیت رو برای درست انجام دادن یه کاری میکنی ولی خراب میشه چیزی که احتمالا هممون تجربه کردیم خراب کردن امتحانی که براش خیلی زحمت کشیدیم که یه دفعه بدون هیچ استرسی خراب میشه.....
به نظر شما این میتونه اتفاق بدی باشه یا اصلا اتفاق بد نداریم وخود ما هستیم که میتونیم برداشت خوب یا بد داشته باشیم!؟
واین که اصلا چرا این طوری میشه؟ایا میتوان گفت این همان تقدیریست که در دستان خداوند قدیر است؟
:-?

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : چرا اتفاقای بد میفته؟اصن میفته؟

تقديرنميشه گفت!!!
شايداشتباه سرمايه گذاري کرديم!مهم ترين قسمت کارروانجام نداديم!
گاهي هم چون خيلي تلاش کرديم مغرورميشيم ووسط کارنقطه حساس ولش ميکنيم!مثلايه امتحان ياآزمون وقتي خيلي ميخونيم پيش خودمون ميگيم خب من که ديگه استادم!واشتباهات جانبيمون بالاتر ميره!!!
توهمه اين مواردمهم ترين چيزاينه مشکلتوقبول کني و نقاط ضعفو برطرف کني!کاري که بي عيب ونقص باشه صددرصدجواب ميده!

mahtab.f

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر - سخت افزار

به نقل از negi :
به نظر شما این میتونه اتفاق بدی باشه یا اصلا اتفاق بد نداریم وخود ما هستیم که میتونیم برداشت خوب یا بد داشته باشیم!؟
واین که اصلا چرا این طوری میشه؟ایا میتوان گفت این همان تقدیریست که در دستان خداوند قدیر است؟
:-?
کلا به نظرم اینکه بگیم اتفاق بد نداریم خیلی شعاره!
یادمه یکی گفت(معلم دینی مون ;;) ) : شر ، عدم خیر است !
بعد گفت که باید شر کوچک رو تحمل کنیم تا به شر بزرگ نرسیم ! شر بزرگ هم که همون نرسیدن به سعادت و ایناست!
+اثرات دادن امت دینی ! :-"

اهان کلا من با این جمله که بارها ادما بهم گفتن مشکل دارم ! که مثلا اره تقدیرت بوده که این اتفاق بد واست افتاده !
یکی این مشکل رو رفع کنه!

کلا هم بنظرم این اتفاقا می افته تا ما ها ادم بشیم!( رستگاری و اینا)
من خودم که واسم یه سری اتفاقا که افتاد اخرش این طور یبود که خیلی ادم شدم
و به معنای واقعی خدا رو پیدا کردم!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

معنای تقدیر متاسفانه چیزیه که بد جا افتاده. تقدیر این نیستش که از الان یه اتفاقی قراره ۲ ماه دیگه بیفته که عمرا تغییر کنه! این تقدیر نیست. تقدیر اتفاقیه که میفته . وقتی یه اتفاقی افتاده باید بگیم این تقدیرت بوده که این اتفاق برات افتاده. یه ملتی اومدن استفاده‌ی نا به جا از کلمه‌ی تقدیر کردن و این بد جا افتاده. اگه تقدیر به اون معنا وجود داشت، انسان دیگه دارای قدرت اختیار نبود! من یه آدمم و با کلی آدم دیگه دارم تو یه جامعه زندگی می‌کنم. هر کدوم از این آدما اختیاری دارند که می‌تونن روند یه چیزی رو تغییر بدن. پس به عبارتی نمی‌شه گفت حتما حتما یه اتفاقی میفته و بهش بگیم تقدیر.

اینکه افراد فکر می‌کنن یه اتفاقی باید حتما بیفته اینه که فقط به یک عامل یعنی خودشون نگاه می‌کنند . مثال می‌زنم:

× من دو برابر هر دانش‌آموزی تو این مدرسه برای امتحان فردا خوندم، حتما باید نمره‌ی کامل بگیرم!
× من برای این پروژه خیلی زحمت کشیدم! خیلی کاربردیه! حتما در خوارزمی مقام میارم!
× دروس اختصاصی و همچنین عربی رو توشون خیلی پیشرفت کردم! کنکورم حتما زیر ۱۰۰ می‌شه!
× کلی با افراد مختلف صحبت کردم که برام کار پیدا کنند. حتما تا فردا کار پیدا می‌کنم! هر چی باشه با کلی آدم صحبت کردم!
× ماشین رو بردم معاینه‌ی فنی! پس بدون نگرانی می‌تونیم بریم مسافرت!
× هفته‌ی بعد دوشنبه حتما حتما باید در مدرسه حاضر باشم!

ولی مساله اینه که شما تنها عامل نیستید! و متاسفانه باید بگم که کلی عامل تاثیرگذار دیگه هم وجود داره! . این عوامل می‌تونن چیزهایی مانند :
× آدم‌های دیگه
× اتفاقات دیگه
× اشتباهات دیگران
× آب و هوای جغرافیای
× وضع سلامتی
× وضعیت سیاسی
.....
و کلی عامل دیگه باشن!

شما هر چقدر شرایط رو مهیا کنی، درصد اتفاق افتادن چیزی که انتظارش رو دارید بالا بردید! ولی بازم ۱۰۰ درصد نیست. چون کلی عامل دیگه وجود داره که نتونستید تغییری روشون بدید!

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

اين كاملا به قانون توانگري بر مي گرده كه يكي از چيزايي كه مي گه اينه كه شكست اساسا همون انديشيدن به شكسته!
يكي ديگه از اصولش اينه كه بايد توانگري رو خواست كه البته هر آدم نرمالي اينو ميخواد ولي هميشه يه حس ترس وجود داره تو بعضي آدما كه مانع حركتشون به سمت توانگر شدن مي شه!
يا مثلا يه اصل ديگه ش اينه كه براي اتفاقاي بد توي زندگي يه خلا بايد درست كرد تا اتفاقاي خوب جاشو بگيره!
كه تو خط اول گفتم كه اتفاقاي بد كاملا به نگرش آدم برميگرده!

• شروع کننده موضوع

negi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

شراطی که ازش حرف میزنم با در نظر گرفتن تمام عوامل خارجیه طوری که هیچ تحلیلگری فکر بر عکس اتفاق افتادنش رو نمیکنه......
+
به جبر هم اصلا اعتقاد ندارم ......
حالا فک میکنین این طور اتفاقا همون اثر پروانه ای باشن یعنی به خاطر کارای کوچیک و به ظاهر بی ربط مان یا واقعا گاهی اوقات خدا صلاح میدونه یه چیزی تو زندگیه مارو تغییر بده البته اینم نمیدونم میخواد ما رو آزمایش کنه!حالمون رو بگیره (به خاطر کار بدی که کردیم) !یا کاری میکنه که به صلاح ما باشه؟!!!!! :-\
من خودم خیلی تئوریه خاصی ندارم براش میخوام با استفاده از تجربه و نظرات دیگران به یه نتیجه خوب برسم....

پکیدم تو این چند روز ان قد به این جور چیزا فک کردم.... :rolleyes:

hamid-GM

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شیراز

اساسا یه قانونی توی زندگیم هست خیلی جالبه.. توی زندگی من هیچ اتفاق بدی نمیوفته مگر همزمان با چند اتفاق بد دیگه.. ینی همین چند روز اخیر 3 تا اتفاق بد واسم افتاده اصن خیلی فاز ضایعیه.. در حد خودکشی واینا..

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

در این موضوع دو تا نظریه هست . یه نظریه جبر . یه اختیار

1- جبر میگه همه چیز از اول نوشته شده . مثل این ضرب المثلا : رو چیشونیش نوشته یا همچین چیزایی . انسان هیچ توانایی درباره تغییر

زندیگش نداره

2- اختیار میگه نه ما خودمون تونایی انتخاب داریم . درسته زمان تولد و مرگمون دست خداس ولی خودمون میتونیم زندگیمونو تغییر بدیم . فرض

کنید شما بالایی کوهید دارید یه رهگذرو میبیند از اون بالا میبینید رهگذر دو تا راه داره یه راهش تهش سیاس یکی نه سفیده سفید . ولی

شما میبیند و باز هم در آخر اون خود رهگذره که تصمیمی میگیره از چه راهی بره . انتخاب میکنه . این ما انسان هاییم . زندگیمونو تغییر میدیم

و آیندمونو میسازیم :)

Intelligenz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان3
شهر
مشهد

به نظره من اتفاقای بدی هم وجود دارن که 90 درصده افراد به برداشت خوب فکر نمیکنن مثل از دست دادن عزیزان
درمورده دلیل این اتفاقا نظری ندارم ولی درمورده خیلی اتفاقای روزانه که ممکنه خوب نباشه به نظرم اون برداشت آدم ها خیلی میتونه تاثیر داشته باشه
خیلی اتفاقا مثل همین بد دادن امتحانا ممکنه ناراحتمون کنه ولی همیشه اتفاقای بدتری هم وجود داره

anahita_ashg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان-رشت

در خیلی از موارد ما خودمون اتفاقای بد رو جذب می کنیم مثلا هر 2 دقیقه یه بار میگیم من چه قدر بدبختم یا من چرا همش تو امتحان ها شکست می خوریم. این گفته اعتماد به نفس رو پایین میاره و آدم احساس شکست می کنه و این روند ادامه پیدا میکنه تا آدم رو به یه روزمرگی و احساس شکست همیشگی هدایت کنه.

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

به اتفاق بد خیلی اعتقاد نداشتم ولی خوندن قوانین مورفی خیلی برام جالب بود! کاملا قابل درکه! :)

بالا