پارسال كه زيست 35تا برداشتن + 2تا تكميل ظرفيتبه نقل از پدربزرگ :بقیه رشته ها همون 40 نفرن
جددن؟به نقل از Samaneh.Z :بچه ها ، طلاهای ما گفتن 25م نتایج میاد ..![]()
بياد ولي وسط امتحانا نيادبه نقل از H O S E I N :چی شده ؟
دوست دارید نتایج اصلا" نیاد ؟
به نقل از An@(-)!ta :بياد ولي وسط امتحانا نياد![]()
به نقل از H O S E I N :یکی دو روز اینور یا اونور که فرق چندانی نداره ...
سالای پیش که منظم بودن آخرِ آخرِ خرداد جوابا میومد....
امسال که دیگه باشگاه طویله شده اینقدر زود فکر نمیکنم بیاد...
حقيقت، حقيقته ديگه!به نقل از سیاوش :ببین به باشگاه بهتره نگیم طویله چون اگه قبول شدیم خودمون باید بریم اونجا :)
شما که احیانا توی طویله نمی ری ؟
پ.ن : به رئیس هر چی دوست دارین تو دلتون بگید :)
حقیقت اینه که مدال دارا همه حیوون ن ؟ اون همه استاد دانشگاه چی ن اونجا ؟!! : ))به نقل از N!na :حقيقت، حقيقته ديگه!
ساختمان شهيدبهشتي رفتين تا حالا؟
صد رحمت به طويله...
مثل اينكه جدي جدي ميخوان جوابا رو 5شنبه اعلام كننا... :-ss
خو مي ميرن تا شنبه صبر كنن؟
آره چون کامپیوتریا باید یه مرحله دیگه هم امتحان بدنبه نقل از Samaneh.Z :حقیقت اینه که مدال دارا همه حیوون ن ؟ اون همه استاد دانشگها چی ن اونجا ؟!! : ))
هر چی باشه ، کلی مدیونش میشیم اگه دوره چهل بریم !!
میگم که ! جوابا زود اعلام میشه به خاطر کامپیوتریا گویا !
نه! منظورِ من اصلا بچه ها نبودن.به نقل از Samaneh.Z :حقیقت اینه که مدال دارا همه حیوون ن ؟ اون همه استاد دانشگاه چی ن اونجا ؟!! : ))
به نقل از سیاوش :ببین به باشگاه بهتره نگیم طویله چون اگه قبول شدیم خودمون باید بریم اونجا :)
شما که احیانا توی طویله نمی ری ؟
پ.ن : به رئیس هر چی دوست دارین تو دلتون بگید :)
به نقل از Samaneh.Z :حقیقت اینه که مدال دارا همه حیوون ن ؟ اون همه استاد دانشگاه چی ن اونجا ؟!! : ))
خب ببین اگه میخوای بگی طویله ، قسمتای شیمی فیزیک رو جدا کن هرچی میخوای بگو !!به نقل از H O S E I N :من نگفتم همه حیوون هستن ...
این برداشت شماست ...
اون همه استاد دانشگاه ؟؟؟؟ حتما" من اشتباه میکنم که توی مدرس ها دانشجو هم هست ؟ انسان خائن < حیوان ! خائن یعنی کسی که سوالا رو از باشگاه خارج کنه ...
میخوای بدونی باشگاه چه طویله ایه ؟ یکی از فیزیکی ها میگفت توی باشگاه سر جلسه امتحان فقط چند تا مراقب بالای سر بچه ها هستن "قدر یه گاو نمیفهمن" یا "قدر یه گاو شعور ندارن" یکی از این دو جمله عین چیزی بود که به ما گفت .
بچه های شیمی هم در جریان این گندکاریا هستن ... پارسال که یکی از درس ها عوض شده بود ... مدرسه هایی که اعضای تیم پارسال باهاشون در ارتباط بودن قبل از دوره فهمیده بودن اینو ... ولی یه عده که با جایی ارتباط نداشتن ضربه خوردن ... و حق یه عده پایمال شد. حالا به نظر شما جایی که یه عده دانش آموز از تمام تحولات مهمش که نباید کسی خبردار بشه با خبر هستن چه اسمی میشه روش گذاشت ؟
به نقل از N!na :اين كه يكي استاد باشه يا مثلا مدال داشته باشه دليلي نيست كه خيلي "آدم" باشه!
كسي كه با زندگيِ بچه ها راحت بازي مي كنه، نمي شه اسمشو گذاشت آدم!
باشگاهي كه انقدر داره گند بالا مياره، خيلي بي در و پيكر تر از اين حرفاست...
من شك ندارم وضع مدرسه هامون خيلي خيلي بهتره.
به نقل از Samaneh.Z :خب ببین اگه میخوای بگی طویله ، قسمتای شیمی فیزیک رو جدا کن هرچی میخوای بگو !!
بعدم دلیل نمیشه چون که یه توهینی شده ، شما م توهین کنید و هی هم اصرار کنید روش :) حالا نه که همه جا خوووبه ، باشگاه رو میگید طویله ! یعنی ببین من شک ندارم باشگاه هرچیم که باشه وعضش از مدرسه هامون بهتره !
دانشجو هم آره داره ، نجومی که من میدونم دوتا دانشجو داره ، بقیه استاد دانشگاه زنجان و اینا ن !!