اكه دوم باشه تعداد بيشتره احتمالا حالا بذار نظرسنجي كنيم تا ٢ شنبه ببينيم اول ميشه يا دوم!به نقل از Ham!D Shojaee :منم باید پ.خ بدم !؟
من اومدنم مشروطه به دو چیز :
1- اون روز جای دیگه ای نباشیم ,
2- بچه ها بیان مثلا من و تو و سهیل میخوای بریم کوهنوردی که حال نمیده حالش به اینه که 7-8-10 نفر باشیم
به نقل از Ham!D Shojaee :منم باید پ.خ بدم !؟
من اومدنم مشروطه به دو چیز :
1- اون روز جای دیگه ای نباشیم ,
2- بچه ها بیان مثلا من و تو و سهیل میخوای بریم کوهنوردی که حال نمیده حالش به اینه که 7-8-10 نفر باشیم
دربند !؟
ما اول کلاس المپ داریم بندازید دوم
خب زودتر ميكفتين كه ما بزنيم دومبه نقل از پوریا خلوت! :اولا ما پوریا هستیم نه بوریا ...فونتتونم اگه عربیه بگین عابدی خب
بله...
بنده مفتخرم همین جا از همین تریبون اعلام کنم یکم زدم
ورقه رو به رومه یه بهمن رو لبمه وقت هست که داد بزنم حرف دلو ولی حیف جا نمیشه حرفم تو کلمهبه نقل از do0riis :خدارو شكر يبار شما موافق هستين با حرف من.
به نقل از پوریا خلوت! :ورقه رو به رومه یه بهمن رو لبمه وقت هست که داد بزنم حرف دلو ولی حیف جا نمیشه حرفم تو کلمه
ما از اول حرفمون همین بود...شما موضعتون رو تغییر دادید :P
آقا پس تصویب شد؟؟...یکم؟
بعدم هر چی زودتر باشه بهتره
يكم يكبه نقل از پوریا خلوت! :ورقه رو به رومه یه بهمن رو لبمه وقت هست که داد بزنم حرف دلو ولی حیف جا نمیشه حرفم تو کلمه
ما از اول حرفمون همین بود...شما موضعتون رو تغییر دادید :P
آقا پس تصویب شد؟؟...یکم؟
بعدم هر چی زودتر باشه بهتره
یه اصلی هست که میگه آدم کار های سختش رو آخرین روز قبل از تعطیلی میکنه ، برای ما ۵ شنبه ، که روز تعطیلی بگیره بخوابه ، در بلاد کفر( [-() نیز با دو مفهوم friday night و sunday مواجه هستیم ،پس ترجیح داده میشه ۵ شنبه بریم کوه، بعدشم جمعه تا لنگ ظهر بخوابیم! خیلی هم کیف میده!به نقل از do0riis :خب زودتر ميكفتين كه ما بزنيم دوم
ىر هر صورت اول بريم بهتره كه بعدش جمعه كه فرداشه استراحت كنيم
حالا كيا موافقن؟!؟!؟!
آقا آقا من داشتم با محتوای فکاهی و طنز صحبت میکردم ، شما به خودت نگیر!به نقل از Ham!D Shojaee :اّی مردم غرب زده [-(
پنج شنبه تصویب شد [-(
سایر هماهنگی ها رو هم صورت بدید ! ^-^
رستوران هاه خوبه، من حوصله غذا و اینا اوردن با خودم ندارم، فقط یکی که با مسیرش(!) آشنائه لطفا تمیز ترین جا رو پیشنهاد بده ،حتی اگه مثلا زیاد هم تنوع نداره، بچه های ما ننر تشریف دارن یکمی،غذا نمیخورن کثیف باشه، بعد فینت میکنن و اینا (اندر احوالت ما!).به نقل از do0riis :پس یکم تیرماه پنجشنبه دور میدون مجسمه
فقط میمونه ساعتش
اونسری 7 قرار بود اما بعضی از دوستان دیر کردن
به نظر این سری همون 7 بریم که ترجیحا واسه ناهار تو راه برگشت باشیم و نزدیک رستوران ها
در باره ناهار هم پیشنهاد من اینه که بریم یه رستوران همونجا!
يه رستوران هست اسمش فكركنم هشت بهشت يا دشت بهشت زرده ديواراش همونجايي ك اسفالت تموم ميشه هم غذاش خوبه هم نسبت به بقيه قيمتش كمترهبه نقل از s!na :رستوران هاه خوبه، من حوصله غذا و اینا اوردن با خودم ندارم، فقط یکی که با مسیرش(!) آشنائه لطفا تمیز ترین جا رو پیشنهاد بده ،حتی اگه مثلا زیاد هم تنوع نداره، بچه های ما ننر تشریف دارن یکمی،غذا نمیخورن کثیف باشه، بعد فینت میکنن و اینا (اندر احوالت ما!).
به نقل از do0riis :يه رستوران هست اسمش فكركنم هشت بهشت يا دشت بهشت زرده ديواراش همونجايي ك اسفالت تموم ميشه هم غذاش خوبه هم نسبت به بقيه قيمتش كمتره
اما يه رستوران ديكه هم هست كه كره ايه اونم قشنكه غذاهاي كره اي داره بعد هرجي سفارش بدي ي خانوم كره اي مياد بغل ميزت رو ي اجاغ ذغالي برات درست ميكنه( با مزس، بعد ميزاش كوتاهه و بايد رو دشكجه بشيني و اينا)