TMNT
علیسینا
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب 1
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : نقد هفتگی آهنگ های رپ
رضا همون پیشروئه که
رضا همون پیشروئه که
من کلا موسیقی رو به صورت حرفه ای گوش نمیدم(در این حد که وقتی شدید طرفدار یاس بودم هنوز درکم کن رو گوش نداده بودم )...ولی هر موسیقی ای که حس کنم1-مفهوم داره...حالا هر مفهومی2-قالبش شاخ باشهبه نقل از آینـــاز :به شرطی که قیاس نباشه ! نمیدونم منظورمُ متوجه میشین یا نه، در واقع میخوام بگم دو تا چیز که از جنس هم نیستن رو با هم مقایسه نکنیم ! میتونیم بیایم نقاط قوت یا ضعف هر کدوم ُ بگیم و بگیم هر کدوم چقدر توی جایگاه خودشون موفقن که این میشه نقد و بررسی اما اینکه بیایم بگیم در قیاس با هم چجورین خیلی درست در نمیاد چون از جنس هم نیستن
بعدم اینکه زدبازی خودش گروه ِ چند ژانره ایه ! هم لاو خونده، هم گنگستا و غیره. فکر کنم بهتره یکم جزئی تر بحث کنیم ! شخصا هم طرفدار ِ درجه یک ِ بهرامم اما یه مدت طولانی هم توی فروم زدبازی فعالیت داشتم کلی ! واقعا ژانرا فرق داره ! راجب پیشرو هم نظری ندارم در حال حاضر
زدبازی که به نظرم هر چقدر هم کار بکنه به بهرام شاهین یا هیچکس نمیرسه...به نقل از age :این البم اخر زد بازی زیاد اهنگ قشنگ نداشت بجز 2 یا 3 تا
زد بازی و رضا باید هردوشون کلی باید بگذرونن تا به ش/ا/ه/ی/ن یا هیچکس برسن B-)
اصلن مقایسه اینا اشتباهه،مثل مقایسه متر با کیلوگرمهبه نقل از پوریا خلوت! :زدبازی که به نظرم هر چقدر هم کار بکنه به بهرام شاهین یا هیچکس نمیرسه...
پیشرو هم که کلا زیاد تو باع نیست...بیشتر تو کف همین دیس دادن هاست...
آقا کسی آهنگای سورنا رو گوش میده؟...شاخ نیست به نظرتون؟
سورنا متن اهنگاش خیلی خوبه ولی اصلا روی صدای ساز, میکس و.... کار نکردهبه نقل از پوریا خلوت! :زدبازی که به نظرم هر چقدر هم کار بکنه به بهرام شاهین یا هیچکس نمیرسه...
پیشرو هم که کلا زیاد تو باع نیست...بیشتر تو کف همین دیس دادن هاست...
آقا کسی آهنگای سورنا رو گوش میده؟...شاخ نیست به نظرتون؟
شاهین هم رپ میخونه هم راک و از خیلی از خواننده ها بهتره (میگی نه برو wikiseda دومین خواننده ی محبوبش شده)به نقل از Golden :رفقای رپباز میدونن شاهین نجفی اصلا مال این حرفا نیس گند زده به موسیقی.... سبکش رپ نیست اصلا
به خدا به فن و لایک پیج و...نیست، کاردرست بودن به فلو واستایل و تکست و بیته نه اینکه رپفا هر دانلود زاخار نامه رو 2تا حساب کرده نه این که رپسانگ 8000تا بازدید به اهنگ سیگار صورتی اضافه کرده .تازه اینها که بزرگترین سایتالی رپ فارس هستن اینجوریَن وای به حال ویکیصدا و...شاهین هم رپ میخونه هم راک و از خیلی از خواننده ها بهتره (میگی نه برو wikiseda دومین خواننده ی محبوبش شده)
موافقم 100% .شاهین رپ نمی خونه،اسمشم حتی نباید تو این تاپیک بیاد
واقعا رپ فارس به جایی رسیده که شاهین باید با سروش و بهرام و حسین و رضا و زدبازی وقدیمی های رپ مقایسه بشه؟؟؟ X-( :-&زد بازی و رضا باید هردوشون کلی باید بگذرونن تا به ش/ا/ه/ی/ن یا هیچکس برسن
این حرف که سورنا میکس و مستر و بیت نداره از کجا اومده دقیقا؟سورنا متن اهنگاش خیلی خوبه ولی اصلا روی صدای ساز, میکس و.... کار نکرده
متناش راست کار شاهینن
نظرت محترم ولی اینجا جای این بحثا نیست الان بهمون گیر میدن بهت p.m میدم بریم جای دیگهبه نقل از mahdad :در رپ فارسُ باید به کی گفت؟به خدا به فن و لایک پیج و...نیست، کاردرست بودن به فلو واستایل و تکست و بیته نه اینکه رپفا هر دانلود زاخار نامه رو 2تا حساب کرده نه این که رپسانگ 8000تا بازدید به اهنگ سیگار صورتی اضافه کرده .تازه اینها که بزرگترین سایتالی رپ فارس هستن اینجوریَن وای به حال ویکیصدا و... موافقم 100% .واقعا رپ فارس به جایی رسیده که شاهین باید با سروش و بهرام و حسین و رضا و زدبازی وقدیمی های رپ مقایسه بشه؟؟؟ X-( :-&این حرف که سورنا میکس و مستر و بیت نداره از کجا اومده دقیقا؟
اگه شاهین می تونست مثل علی بخونه که کارش به اینجا نمی رسید که... :-$ یه فری استایل سورنا میارزه به کل "ش-ر اع-ظم" وبقیه ترک های به اصطلاح نوگرا گونه و شاخ شاه-ین
ببین داداش من این کار طی 3-4 روز اماده شده و انتظار هم نباید داشته باشی کار قوی باشه...ولی دست رضا گرم که واقعا حال این زدبازی رو گرفت...به نقل از age :بچه ها کی چاقال نامه رو شنیده؟
ته چرت و پرته خاک تو سر رضا که قد یک جو وجوود درست کردن یک اهنگ شاخ رو نداره فقط میاد فحش میده
بی تربیت
موافقم ولی فحش اونم به این افتضاحی !!!!!به نقل از Cyrus The Great :ببین داداش من این کار طی 3-4 روز اماده شده و انتظار هم نباید داشته باشی کار قوی باشه...ولی دست رضا گرم که واقعا حال این زدبازی رو گرفت...
دیسهبه نقل از A-PAK :آره زاخار نامه دیسه :-جی :-جی :-جی
اینجا که گفتی ولی جای دیگه نگو بت میخندن
راجب آینه کسی نظری داره ؟
وقتی میگم سنگینه نگین نه