علاقه به شما یا علاقه به فرزند؟

n.a

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱ تهران
شهر
تهران
پاسخ : علاقه به شما یا علاقه به فرزند؟

به نقل از پویا م :
پس چرا همیشه آدمایی که می‌خوان نصیحت کنن بچه‌ها رو که به حرف پدر و مادر گوش کنید می‌گن : "پدر و مادر شما رو دوست دارن. چون شما فرزندشونید!" . الان دقیقا دیفالت ملت اینه که صرفا به خاطر رابطه‌ی پدر - فرزندی ما رو دوست دارن. این وسط هیچی به خاطر خود خود خود خود ما نیست. صرفا به خاطر رابطس.
ولی من دیدم کسیو که مادرش هیچ محبتی بهش نمیکنه و اون با تمام وجودش از مادرش متنفره...
شاید تو سن های کوچکتر این حرف درست باشه چون فرزند نمیتونه کاری بکنه و پدر و مادر هم به خاطر رابطه ی والدین-فرزندی بچشونو دوست دارن ولی وقتی که اون بچه بزرگتر میشه دیگه فقط این رابطه کافی نیست واسه دوست داشتن و نیاز به این هست که هر طرف (حالا چه والدین چه فرزند) یکسری کارهایی رو انجام بدن تا این دوست داشتن باقی بمونه...و اسم این کارها رو نمیشه وظیفه گذاشت...
معمولا یک قسمتی از اون دوست داشتن رو همین رابطه تشکیل میده ولی نه همش...بازم بستگی به خود فرزند یا والدین داره که کل دوست داشتن رو رابطه تشکیل بده یا نه...

• لایک
امتیازات: N.M

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

الان شما منظورتون اینه که پدر مادر ما باید ما رو به خاطر خودمون بخاین نه این که صرفا بچه شونیم ؟ :-? 8-> میشه اول خود رو معنی کنید ؟

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

خیلی جالب بود ! میتونم بگم عالی بود ! ب نظرم اگه من در جای دیگری ب مامانم برخورد میکردم زیاد از من خوشش نمیومد ! :-/

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

تاپیکت حرف نداشت خدایی...... خلاقانه بود.....
تا حدود زیادی درسته..... یعنی این محبت رو میشه عشق نام نهاد.... عشق مادر و فرزندی و پدر و فرزندی.... چون بی دلیله و عشق هم همین خصوصیت رو داره... دلیل نمیخواد و اون حسی ک دلیل میخواد دوست داشتنه.....
اما اگه ی وقت دیدی ی پدر و مادری علاوه بر این عشق، ب خاطر صفات فرزندشون، دوسش دارن..... دراون صورت هم عشق وجود داره هم دوس داشتن....

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از Limooo torsh :
الان شما منظورتون اینه که پدر مادر ما باید ما رو به خاطر خودمون بخاین نه این که صرفا بچه شونیم ؟ :-? 8-> میشه اول خود رو معنی کنید ؟
مد شده تو هر تاپيكي، همه ي كلمه ها معني شن؟ :-" خب اين جا بحث فلسفي و اينا نيست كه؛ منظور از خود هم فردي با ويژگي هاي فلان و بهمانه. حالا اين ويژگي ها ميتونن روحي باشن، ميتونن فيزيكي!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

آقا جان این اصن یه چیزه واضحیه. شما دارین از یه مادری متولد میشین خب معلومه اون شمارو دوست داره چون بچشین چون از وجود خودشین.مادر پدرا حتی اگه بچشون یه مشکلی داشته باشه بازم اونو دوست دارن آره دوست داشتن به خاطره اینه که بچشونیم حالا شاید وقتی بزرگ شدیم و شخصیتمون شکل گرفت مارو به خاطر خودمونم دوست داشته باشن.
ولی جناب پویا م این دوست داشتن با اون aوb که شما گفتی فرق داره.

skYboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
نجوم و اخترفیزیک
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نرگس¹ :
مد شده تو هر تاپيكي، همه ي كلمه ها معني شن؟ :-" خب اين جا بحث فلسفي و اينا نيست كه
*ببینین اینم ی تاپیک ه نظرسنجی و اینا م نیس ا,اگه بخواین ب نتیجه درست برسین باید با نگاه منطقی و فلسفی همه ی جوانب رو بررسی کنین.
*خیلی ا کارای ما هم بر اساس همین ژنتیک و ویژگی ا ی فطر ی مونه,مثلا همین ک تو ی دوره خاص خیلی علاقه مند ب بحث ا ی جهان شناختی و اینا میشیم,تو ی دوره ای میل ب ی چیزی خیلی زیاد میشه و...این هم ب طور مستقیم ب همین بستگی داره,علاقه ب فرزند یکی ا ویژگی ا ی فطری ه مادر هست

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

از همین روست بسیاری با افراط میگویند"دوست بهتر از خانواده است چون انتخاب شده است نه اینکه انتخابت کرده باشد..."

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

من اصلا خيلي با اين تابيک موافقم
و حتي خيلي موافقم که نبايد اينجوري باشه !
اينکه تو از يه نفر حمايت کني , بايد مجزا باشه از اينکه هر نسبتي باهات داره
جرا ?
جون اين نسبت داشتنه دقيقا مثل سياه بوست بودن يا سفيد بوست بودته
هيج ربذي به اراده و خواست خود ادم نداره
واسه همين خوب نيست
نبايد تعيين کننده باشه
ادما بايد از کارا ارزش بکيرن نه کارا از ادما
اينجوري احساسي تحت عنوان عدل توي انسان خفته ميمونه
و اين نهايت خيانتيه که يکي مي تونه به خودش بکنه !
دوست داشتن خوبه
ولي معيار هر کس بايد خوبياي اون ادم باشه
ولي حمايت بايد باشه
و قسمتي از اون هم حتما محبته
که من معتقدم خود به خود هست
جون بي ريايي و باکي بجه ها کلا همه رو جذب مبکنه
تو هر موقعيتي !

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

خب معلمومه ک ما پوست و خونشونیم.فطذتا مارو دوس دارن.
شماها میگین غیر از رابطه فرزندی اگه بخان مارو دوس داشته باشن ینی ب خاطر ویژگی های خوبمون!
مثلا اگه کسی ویژگی های خوبی نداشته باشه یا کفه ی بدیهاش بر خوبیهاش غلبه کنه پدر و مادر باید ازش متنفر بشن و تردش کنن؟
واضحه که نه!
ی مادر حتی پسرِ قاتلشم دوس داره!
این خداداییه!
اون موقعی ک 6 ماهمون بود نمیدونستن ک خوببم یا بد.
پس چرا دوسمون داشتن!!!!!!

matin320

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
دامپزشک / سیاست

اصلا با هات موافق نیستم.
عشق نسبت به فرزند یه چیزه و اون دوس داشتن جنس مخالف به کلی یه مقوله ی جداست.
شما هیچوقت نمی تونید کسی رو پیدا کنید کهکه حاضر باشه برای کسی که از ته دل دوسش نداره اینقدر سختی بکشه.
واقعا بحثر چرتی بود. یعنی دوس داشتن شما از جانب والدینتون بی ارزشه؟؟؟؟؟ آره ؟؟؟؟؟

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از matin320 :
اصلا با هات موافق نیستم.
عشق نسبت به فرزند یه چیزه و اون دوس داشتن جنس مخالف به کلی یه مقوله ی جداست.
شما هیچوقت نمی تونید کسی رو پیدا کنید کهکه حاضر باشه برای کسی که از ته دل دوسش نداره اینقدر سختی بکشه.
واقعا بحثر چرتی بود. یعنی دوس داشتن شما از جانب والدینتون بی ارزشه؟؟؟؟؟ آره ؟؟؟؟؟

نه
بي ارزش نيست
ولي قبول داري اکه يه قاتل جاي شما فرزند مامان باباتون بود , محبت اونا به شما با محبتشون به اون قاتله حداکثر به اندازه سر سوزن فرق مي کرد ?

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از نیـلوفر :
نه
بي ارزش نيست
ولي قبول داري اکه يه قاتل جاي شما فرزند مامان باباتون بود , محبت اونا به شما با محبتشون به اون قاتله حداکثر به اندازه سر سوزن فرق مي کرد ?
کاملا قبول دارم حرفتو
لی من اینو در جوابِ کسی گفتم ک میگه مادر پدر فرزندو باید فقط بخاطرِ خودش دوس داشته باشن نه رابطه ی خوشاوندی
ب نطرم ی محبت اولیه تو وجود هر پدر و مادری هس ک این خود خودِ بودن هامون باعثِ میشه این میزانِ عشق نسبت ب ما زیاد تر شه.
ولی هیچ چیزی نمیتونه اینو کمتر از این حد بکنه

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

من میگم اینی که هست ، ربط به بچه هه نداره
ربط به از یه خون بودن داره
و فک می کنم خوب نیست
یعنی نباید باعث شه که معیار چیزی قرار بگیره
مثلا باعث شه که اگه دو تا بچه یه کار کردن که یکی بچه خودت بود و یکی نه
تو کار اون یکی بچه هه رو بد تر بدونی
چون این حس از عقل نیست
غریزیه
حیوونا هم به بچه شون این محبتو دارن
چیز خوبیه
ولی نباید تو چیزی تاثیر منفی ای بذاره
بالاخره هر کسی حمایتش نسبت به بچه خودش بیشتره
ولی مثلا باید این جوری باشه که اگه یه بچه ای از پرورشگاه آورد
بتونه همون حمایتو ازش داشته باشه
نمی دونم چقد معلومه که چی دارم می گم
میگم این حمایته خوبه
محبتی که هست خوبه
ولی نباید کارای بد بچه مونو بپوشونه
نباید بذاره چشامون بسته شه

• لایک
امتیازات: n.a

leila j00j000

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
dabirestan farzanegan4
شهر
طهران

قشنگ بود!

اولش واقعا ادمارو بر اساس نسبتمون با اون ادم دوست داریم ولی بعدش از نظره من این تغیر میکنه مثلن تا حالا نشده از خاهر یا برادرت متنفر شی؟؟؟؟؟؟؟؟همیشه ادمارو بر اساسه شایستکیشون دوست دارم!

Id

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Frz
شهر
Mshd

چه برداشت جالبى تا حالا بهش اين جورى فكر نكرده بودم....واقعا نمى تونم چيزى بگم ???

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

تا بحال بهش فکر نکرده بودم.کاملا درست هست.اون ها مارو چون فرزندشونیم دوست دارند؛اما دقت کردین گاهی پدر و مادرها یک فرزندشون رو از اون یکی بیشتر دوست دارن؛میپرسیم چرا؟میگن چون عاقل تره .حرف شما هم درست هست؛عشق به فرزند همیشه هست؛اما شدت و حدت اون در گرو شخصیت فرزندشون هم هست.--مثلا همون خانوم و آقا؛ ممکن هست بعد از ازدواجشون به شخصیت هم علاقع مند شن؛ینی این دوست داشتنه شکل میگیره.

leila j00j000

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
dabirestan farzanegan4
شهر
طهران

به نقل از hester prynne :
تا بحال بهش فکر نکرده بودم.کاملا درست هست.اون ها مارو چون فرزندشونیم دوست دارند؛اما دقت کردین گاهی پدر و مادرها یک فرزندشون رو از اون یکی بیشتر دوست دارن؛میپرسیم چرا؟میگن چون عاقل تره .حرف شما هم درست هست؛عشق به فرزند همیشه هست؛اما شدت و حدت اون در گرو شخصیت فرزندشون هم هست.--مثلا همون خانوم و آقا؛ ممکن هست بعد از ازدواجشون به شخصیت هم علاقع مند شن؛ینی این دوست داشتنه شکل میگیره.

کاملا موافقم شاید حتی اون یکی هیچ برتری نسبت به حواهر یا برادرش نداشته باشه ولی عزیز تر باشه! :) :)

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

ببینید قیاس دوست داشتن ها باهم اشتباهه!نمیشه عشق فرزندی و والین و عشق بین خواهر و برادر و دو عاشق جهت رسیدن به هم و ازدواج رو با هم مقایسه کرد.
عشق بین فرزند و والدین یه چیز غریزیه:خوب معلومه مادری که 9 ماه واسه بچش حامله بوده و درد زایمان و بزرگ کردنش و ... باعث ایجاد نوعی محبت میشه که در بین تمام موجودات هست.یا عشق بین خواهر و برادر که سبب فامیلی ایجاد میشه.ولی گاهی این عشق ها بیشتر میشه چون مثلا پدر و مادری یکی از بچه هاشون رو بیشتر دوست دارن چون اونجور که می خوان و بخاطر شخصیتشون بیشتر دوستشون دارن.
عشق بین 2 عاشق(مرد و زن/دختر و پسر)فرق داره!سببی نیست بلکه همدیگه رو واسه آینده8 شون می خوان(عشق واقعی)واسه این که آدم بفهمه آیا عشقش واقعیه یا نه:فکر کنه که باید واسه معشوقش باید جونش رو بده که آیا حاضر بخاطرش جونش رو بده؟اگه حاضر شد واسه خود معشوق(نه مادیات و...) جونش رو فدا کنه پس عاشقه!
عشق های واقعی مثلا:عشق به والدین یا فرزند،عشق به وطن،عشق به یار و... نمونه های خوبی هستند.

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از FOAD.1995 :
ببینید قیاس دوست داشتن ها باهم اشتباهه!نمیشه عشق فرزندی و والین و عشق بین خواهر و برادر و دو عاشق جهت رسیدن به هم و ازدواج رو با هم مقایسه کرد.
عشق بین فرزند و والدین یه چیز غریزیه:خوب معلومه مادری که 9 ماه واسه بچش حامله بوده و درد زایمان و بزرگ کردنش و ... باعث ایجاد نوعی محبت میشه که در بین تمام موجودات هست.یا عشق بین خواهر و برادر که سبب فامیلی ایجاد میشه.ولی گاهی این عشق ها بیشتر میشه چون مثلا پدر و مادری یکی از بچه هاشون رو بیشتر دوست دارن چون اونجور که می خوان و بخاطر شخصیتشون بیشتر دوستشون دارن.
عشق بین 2 عاشق(مرد و زن/دختر و پسر)فرق داره!سببی نیست بلکه همدیگه رو واسه آینده8 شون می خوان(عشق واقعی)واسه این که آدم بفهمه آیا عشقش واقعیه یا نه:فکر کنه که باید واسه معشوقش باید جونش رو بده که آیا حاضر بخاطرش جونش رو بده؟اگه حاضر شد واسه خود معشوق(نه مادیات و...) جونش رو فدا کنه پس عاشقه!
عشق های واقعی مثلا:عشق به والدین یا فرزند،عشق به وطن،عشق به یار و... نمونه های خوبی هستند.

عشق به جنس مخالف هم غریزیه .

• لایک
امتیازات: n.a
بالا