میخوام ضرب المثل یاد بگیرم !

پاسخ : میخوام ضرب المثل یاد بگیرم !

اولاً که با یه ضرب المثل جدید آپ می فرمایم .

«آخوندنباتی یعنی کشک»

دوماً اینکه میخوام با استفاده از همین تاپیک یه جمع بندی داشته باشم واسه خودم و چه بهتر که اینا تو یه مجموعه جمع شه ، یه چیزی مثه فرهنگ ضرب المثل . با صفحه آرایی و اینا آخرشم بصورت پی دی اف . خودم آخر این تاپیک چاپش خواهم کرد که داشته باشم همیشه چون بشدت لازم دارمش . فعلاً نسخه اولیشو از ورد شروع میکنم و کم کم این ضرب المثل ها رو توش مینویسم و میزارم تو پست اول تاپیک . جلوی هر ضرب المثل هم شماره پستی که توش معنا و مفهومش مشخص شده جلوش مینویسم . یه چیزی مث فهرست ضرب المثل ها . پس اگه عمری به دنیا بودو تاپیک رونق گرفت برای پیدا کردن ضرب المثل ها به همون فایلی که در ابتدا میزارم رجوع کنین .

مچّکرم ( ضرب المثلو بپا )

صرفاً جهت آپ میفرمایم :دی اینکه شما شرکت کنین منم انگیزم بیشتر میشه برا جمع آوری ضرب المثل ها و اون نسخه تایپ شده م :-"

به نقل از ℳademoiselle :
«آخوندنباتی یعنی کشک»
بچه ها نظری ندارین راجع به این؟ به نظر جالب میاد؟ :-?
من منظورشُ از نباتی نمیفهمم.

+ اگه نظری نداشته باشه کسی بهتر نیست ضرب المثل رو عوض کنیم؟

آره
جای نباتی ی چی دیگه بذاریم ;D ;D

ابو عطا خوندن تا اونجایی که من میدونم کنایه از خوشحالی مفرطه ! <:-P
آب سر بالا رفتن کنایه از جمع شدن آبه ، چون آب سر بالا نمیره و یه جایی گیر میکنه و شروع میکنه به جمع شدن
و اگه آب یه جا بمونه، می‌گنده . میشه یه گودال گل آلود و کثیف که بعد از گذشت زمان میشه پاتوق مگس و پشه و ... !
این جوری غذای قورباغه فراهم میشه :D
اصلش در واقع چیز دیگه ایه، آب هیچ وقت سربالا نمیره و قورباغه هم جز قورقور چیز دیگه ای نمیگه!
این ضرب‌المثل به معنی برعکس شدن کار دنیاست که معمولا هم باعث ایجاد هرج و مرج های بیشتر میشه

بچه‌ها!
این تاپیک بنظرم پتانسیل خوبی داره برای بحث و تبادل نظر...

با اجازه از دوستی ک این تاپیکو ایجاد کرده، میخوام موضوع رو عوض کنم ک ی کم جذاب‌تر شه!!

بیاین ضرب‌المثل‌هایی ک از نظر معنی یا محتوا ب ی موضوع خاص اشاره می‌کنن رو بنویسیم...

مثلاً ، اول بیاین ضرب‌المثل‌هایی ک درباره‌ی حرف زدن داریم رو بنویسیم و حتی درباره‌ی معنیش بحث کنیم(بعداً میتونید بحثای دیگه رو مطرح کنید)

شنیدین میگن طرف نخود(لوبیا/آلو!) توو دهنش خیس نمی‌خوره؟
یعنی حرفی رو ک بهش میگی، نمی‌تونه خیلی توو دلش نگه داره و زود ب یکی دیگه میگه!

یا یکی دیگه هست ک میگه شتر گلو باش!
شتر وقتی غذا میخورع، چندبار نشخوار می‌کنه تا خوب هضم شه!
این ضرب‌المثلم داره میگه ک روی حرفی ک میخوای بزنی، اول خوب فکر کن...

لطفاً توو بحث شرکت کنید و باعث بشید هم ضرب‌المثلامونو بهتر بشناسیم و هم کاربردشونو یاد بگیریم...

بچه ها نظری ندارین راجع به این؟ به نظر جالب میاد؟ :-?
من منظورشُ از نباتی نمیفهمم.

+ اگه نظری نداشته باشه کسی بهتر نیست ضرب المثل رو عوض کنیم؟
آره بنظرم عوضش کنید!
من که تابحال نشنیدمش و معنیشم نمیدونم

اولاً که با یه ضرب المثل جدید آپ می فرمایم .

«آخوندنباتی یعنی کشک»

دوماً اینکه میخوام با استفاده از همین تاپیک یه جمع بندی داشته باشم واسه خودم و چه بهتر که اینا تو یه مجموعه جمع شه ، یه چیزی مثه فرهنگ ضرب المثل . با صفحه آرایی و اینا آخرشم بصورت پی دی اف . خودم آخر این تاپیک چاپش خواهم کرد که داشته باشم همیشه چون بشدت لازم دارمش . فعلاً نسخه اولیشو از ورد شروع میکنم و کم کم این ضرب المثل ها رو توش مینویسم و میزارم تو پست اول تاپیک . جلوی هر ضرب المثل هم شماره پستی که توش معنا و مفهومش مشخص شده جلوش مینویسم . یه چیزی مث فهرست ضرب المثل ها . پس اگه عمری به دنیا بودو تاپیک رونق گرفت برای پیدا کردن ضرب المثل ها به همون فایلی که در ابتدا میزارم رجوع کنین .

مچّکرم ( ضرب المثلو بپا )

نباتی مثل زندگی نباتی نیس مثلا؟
طرف مثل گیاه زندگی میکنه پس به درد نمیخوره
ینی تحرک و جنبشی در راستای پیشرفت نداره
صرفا حدس بود
یه حدس دیگه هم اینه که من شنیدم قبلنا اخوندا میومدن در ازای کارایی که انجام میدادن چای نبات میخوردن.ینی پول نمیگرفتن:/
شاید اینجوری هم بشه گف که اگه اخوندی در ازای پول کار کنه و فقط دغدغش پول باشه به درد نمیخوره

صرفا حدس بود
یه حدس دیگه هم اینه که من شنیدم قبلنا اخوندا میومدن در ازای کارایی که انجام میدادن چای نبات میخوردن.ینی پول نمیگرفتن:/
شاید اینجوری هم بشه گف که اگه اخوندی در ازای پول کار کنه و فقط دغدغش پول باشه به درد نمیخوره
آره شاید دومی باشه!البته نه فقط آخوند هر کسی که به کارش علاقه نداشته باشه و فقط به خاطر پولش کار کنه به درد نمیخوره

صرفا حدس بود
با دومی موافقم

بچه‌ها!
این تاپیک بنظرم پتانسیل خوبی داره برای بحث و تبادل نظر...

با اجازه از دوستی ک این تاپیکو ایجاد کرده، میخوام موضوع رو عوض کنم ک ی کم جذاب‌تر شه!!

بیاین ضرب‌المثل‌هایی ک از نظر معنی یا محتوا ب ی موضوع خاص اشاره می‌کنن رو بنویسیم...

مثلاً ، اول بیاین ضرب‌المثل‌هایی ک درباره‌ی حرف زدن داریم رو بنویسیم و حتی درباره‌ی معنیش بحث کنیم(بعداً میتونید بحثای دیگه رو مطرح کنید)

شنیدین میگن طرف نخود(لوبیا/آلو!) توو دهنش خیس نمی‌خوره؟
یعنی حرفی رو ک بهش میگی، نمی‌تونه خیلی توو دلش نگه داره و زود ب یکی دیگه میگه!

یا یکی دیگه هست ک میگه شتر گلو باش!
شتر وقتی غذا میخورع، چندبار نشخوار می‌کنه تا خوب هضم شه!
این ضرب‌المثلم داره میگه ک روی حرفی ک میخوای بزنی، اول خوب فکر کن...

لطفاً توو بحث شرکت کنید و باعث بشید هم ضرب‌المثلامونو بهتر بشناسیم و هم کاربردشونو یاد بگیریم...

خیلی ممنون ک محتوای پستمو با دقت خوندید!!!

آسمون و ریسمون بافتن : نامربوط گفتن(شر و ور گفتن)

Back
بالا