1024
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- یادش به خیر قدیما...
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- بازم ریاضی!
پاسخ : گامِ اول - گزینه ۲
دلیل پایین اومدن رتبه تون اینه که باید صبر کنین همه کارنامه ها وارد سیستم شه بعد برین نتیجه تون ببینین.معمولا اگه از یه شنبه زودتر برین نتیجه ی غیرواقعی رو میبینین.
من خودم اکثرا کشوریامو تو گزینه2 زیر 30 میشدم.
ولی کنکورم شد 109 کشوری.
ولی این موضوع برا سه تا آزمونای جامع کانونم هم صادق بود
به جز یکیشون که خیلی خراب شد دو تای بقیه رو حدود سی و چهل کشوری شدم
و همینطور در مورد سنجشام.
پس این موضوع کاملا کلیه.
واقعا استدلالتون خنده داره که میگین بچه ها نرن قلمچی بدبخت میشن!!! [-(
منم پارسال گزینه دویی بودم و به جز اون سه تا سنجش جامع و سه تا کانون جامع رو هم دادم.به نقل از alex delpiero :من 59 کشور شدم ولی نمی دونم چرا .....
دیشب که رفتم و رتبه ها رو زده بودن 45 بودم الان شدم 59
همینطوری پیش بره نفر آخر می شیم ....
دلیل پایین اومدن رتبه تون اینه که باید صبر کنین همه کارنامه ها وارد سیستم شه بعد برین نتیجه تون ببینین.معمولا اگه از یه شنبه زودتر برین نتیجه ی غیرواقعی رو میبینین.
بله به رتبه ها نمیشه اعتماد کرد ولی این در مورد همه موسسات صادقهبه نقل از s@mba :آقایون و خانمایی که میرید گزینه 2 آزمون میدید به رتبه هاتون زیاد دل خوش نکنید گزینه 2 الان جامعه آماریش کمه رتبه ها واقعی اصلا واقعی نیست
مثلا جامعه آماری قلم چی کجا گزینه کجا....جامعه آماری قلم چی 63 هزار بودن آزمون قبلی و اگه اینجا آدم بتونه زیر 200 بیاره خوبه.......
یه بنده خدایی پارسال گزینه 2 همش میشد زیر 50 رفت کنکور شد 200 و خرده ای( حالا نگین رفته کنکور رو بد داده نخیر حالش سر آزمون خوب بوده هیچ مشکلی هم واسش پیش نیومده بود) اینا رو گفتم به رتبه ها تون دل خوش نکنید
===============================================================
دیس لایک میکنین که چی بشه واقعیتی بود که همه می دونن...الکب نمیگم که خودم تابستون گام اول بودم......
گاج رو حتی ترجیح میدم به گزینه یعنی باور کنیداکثر کسایی که توی گزینه بودن و موفق شدن حتما قلم چی هم بودن
اینا رو گفتم که بدونید اگه قلم چی نمیرید بدبخت میشید
من خودم اکثرا کشوریامو تو گزینه2 زیر 30 میشدم.
ولی کنکورم شد 109 کشوری.
ولی این موضوع برا سه تا آزمونای جامع کانونم هم صادق بود
به جز یکیشون که خیلی خراب شد دو تای بقیه رو حدود سی و چهل کشوری شدم
و همینطور در مورد سنجشام.
پس این موضوع کاملا کلیه.
واقعا استدلالتون خنده داره که میگین بچه ها نرن قلمچی بدبخت میشن!!! [-(