علاقه ایرانی ها به اغراق و بزرگنمایی !

پاسخ : علاقه ایرانی ها به اغراق و بزرگنمایی !

ایرانی ها...........
سفید یا سیاه.........
افراط یا تفریط........

وقتی فرد چیزی برای بروز دادن و چیزی برای بیان کردن نداره ؛ میره سراغ ایده ال هایی که فک میکنه بیان کردن اونها برای بالا رفتن مقامش بین اون افراد کافیه.گاهی هم اعتماد بنفس بالا عامل این هست.فرد شکست خورده ای که به ایده آل ها و بلند پروازی هاش نرسیده.... .در ضمن دوباره میگم این ها تنها مختص ایرانی ها نیست.

به نظرم اگه فرد واقعا اعتماد به نفس داشته باشه ديگه دليلي نمي بينه راجب خودش اغراق كنه چون خودش رو همون طور كه هست قبول داره و از خودش راضيه,در اين صورت ديگه براي بهتر نشون دادن خودش متوصل به اغراق نميشه و ميذاره مردم همونطور كه واقعا هست ببيننش, همچين آدمي خيلي به قضاوت هاي ديگران راجب خودش اهميت نميده چون به اندازه كافي به خودش ايمان داره.

نه ببینیدشما درست میگید؛ اما حالات متفاوتی وجود داره؛گفتم که : فرد معتمد به نفسی که به ایده آل ها ش نمیرسه ؛ درنظر خودش شکست خورده ولی این شکست رو با بزرگنمایی جبران میکنه.یکی از اقوام ما به شدت معتمد به نفسه؛کارشناسی مامائی دارن از دانشگاه آزاد؛ همه جا میگن که انصرافی دندونپزشکی سراسری بودن و چون حوصله دوباره خونی کنکور نداشتن رفتن ازاد. برای اعتماد بنفسشون هم مدرک دارم ولی طولانی میشه.این فرد نمونه ی همون چیزی ست که گفتم؛معتمد به نفس شکست خورده.

ما دنبال یه درگیری ذهنی میگردیم. دنبال چیزی شبیه هیجان. موضوعی برای فکر کردن.

به دلیل این که شاید موضوع مفیدی برای فکر کردن نداریم.

Back
بالا