• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرتون درباره گردهمایی بچه های نجوم سمپادیا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pariya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با کدام روز برای رصد در نیاسر(کاشان) موافق هستین ؟؟

• یکشنبه 5 شهریور

رای‌ها: 1 16.7%
  • دوشنبه 6 شهریور

رای‌ها: 0 0.0%
  • سه شنبه 7 شهریور

رای‌ها: 5 83.3%

• رای‌دهندگان
    6
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : نظرتون درباره ی گردهمایی بچه های نجوم سمپادیا چی

ببينيد دوستم ميگفت : پارسال هم يه همچين برنامه اى بوده بعد اومدن نظر سنجى گذاشتن و اينا ، هر كى يه نظرى داده بود ، بعد چون مثلا يكى گفته بوده فلان شهر ميام ولى فلان شهر ديگه نه ! نشده بود كه جايى برن و به توافق نرسيده بودن !!
اگه برنامه ى قطعى داريد كه همچيش اكى شده باشه بگيد.

به نقل از Pariya :
ببينيد دوستم ميگفت : پارسال هم يه همچين برنامه اى بوده بعد اومدن نظر سنجى گذاشتن و اينا ، هر كى يه نظرى داده بود ، بعد چون مثلا يكى گفته بوده فلان شهر ميام ولى فلان شهر ديگه نه ! نشده بود كه جايى برن و به توافق نرسيده بودن !!
اگه برنامه ى قطعى داريد كه همچيش اكى شده باشه بگيد.
خب ما باید مطمئن بشیم ملت میان،بعد بریم هماهنگ کنیم!!!!!
اتفاقن فکر خیلی خوبیه،بچه های انجمن نجوم مدر3 رو امسال نبردیم رصد........ :-"

بريد صحبت كنيد ، جا و هزينه و اينجور چيزا رو مشخص كنيد .. بيايد بگيد ،ببينيم چقدر استقبال ميشه !
اينجورى كه بياى بگى ما فلان جا فلان برنامه رو داريم . فقط حرفه . منم ميام از رو حرف ميگم ميام . بعد موقع عمل همه چى ميريزه بهم :دى

من خودم نظرم رو شيراز بيشتره تا كرمان ، چون با توجه به بحث هاى سال پيش ، از شيراز بيشتر استقبال ميشه :دى

به نقل از Pariya :
بريد صحبت كنيد ، جا و هزينه و اينجور چيزا رو مشخص كنيد .. بيايد بگيد ،ببينيم چقدر استقبال ميشه !
اينجورى كه بياى بگى ما فلان جا فلان برنامه رو داريم . فقط حرفه . منم ميام از رو حرف ميگم ميام . بعد موقع عمل همه چى ميريزه بهم :دى

من خودم نظرم رو شيراز بيشتره تا كرمان ، چون با توجه به بحث هاى سال پيش ، از شيراز بيشتر استقبال ميشه :دى
کمپ کویریه کرمان،هم افقش بازه،هم الودگی نوری صفر!!!اگه اوکی بشه میتونیم بعدش برنامه بازدید از کلوت ها رو هم بزاریم ولی خُب یه مسئله ای هست اینکه هوای شهداد الان خیلی گرمه.مقاومت بالا و اینا طلب میکنه!! ;D
من با شیراز هم موافقم!!در هر صورت فرقی نمیکنه!!رصدش مهمه!! ;D
من و Leonora با خانه نجوم صحبت میکنیم برای هزینه و اینا!!خبرشُ میایم میدیم!! ;D

تاپيك اين جا نوشته گردهمايي ولي مثل اين كه بايد به رصد تغيير كند . آخه همه اين جا دارند در مورد رصد صحبت ميكنند . :-?
بيشتر بچه هايي كه اين جا هستند فقط يا از كرمان هستند يا شيراز . پس به احتمال زياد ميخواييد كه يكي از اين شهر ها براي رصد باشه . :> ولي من پيشنهاد ميكنم به بجنورد هم فكر كنيد . براي انتخاب بهترين جا گزارش مسابقات رصدي سال هاي قبل را مطالعه كنيد مي بينيد كه بجنورد تقريبا بيشترين امار برگزاري را دارد . با چند تا از بهترين رصد گران هم صحبت كردم ميگفتند بجنورد از كرمان بهتره . /m\

به نقل از my dark sky :
تاپيك اين جا نوشته گردهمايي ولي مثل اين كه بايد به رصد تغيير كند . آخه همه اين جا دارند در مورد رصد صحبت ميكنند . :-?
بيشتر بچه هايي كه اين جا هستند فقط يا از كرمان هستند يا شيراز . پس به احتمال زياد ميخواييد كه يكي از اين شهر ها براي رصد باشه . :> ولي من پيشنهاد ميكنم به بجنورد هم فكر كنيد . براي انتخاب بهترين جا گزارش مسابقات رصدي سال هاي قبل را مطالعه كنيد مي بينيد كه بجنورد تقريبا بيشترين امار برگزاري را دارد . با چند تا از بهترين رصد گران هم صحبت كردم ميگفتند بجنورد از كرمان بهتره . /m\
ببین من که گفتم ، نظر بدین ! به بجنوردم فکر میکنیم :دی ولی ما که تو بجنورد نیستیم که بتونم هماهنگ کنیم اینا ...
درمورد گردهمایی هم ، خب وقتی نجومی ها دور هم جمع شن ، یه کار نجومی میخوان بکنن ، چه کاری بهتر از رصد ؟ ;D بعدم فکر کنم اکر برنامه رصد باشه غیر نجومی هام علاقه به شرکت داشته باشن ...

گردهمايي

به نقل از Pariya :
ببین من که گفتم ، نظر بدین ! به بجنوردم فکر میکنیم :دی ولی ما که تو بجنورد نیستیم که بتونم هماهنگ کنیم اینا ...
درمورد گردهمایی هم ، خب وقتی نجومی ها دور هم جمع شن ، یه کار نجومی میخوان بکنن ، چه کاری بهتر از رصد ؟ ;D بعدم فکر کنم اکر برنامه رصد باشه غیر نجومی هام علاقه به شرکت داشته باشن ...
من يك گروه توي شيراز ميشناسم كه قراره باهاشون يك رصد مشترك در كرمان داشته باشيم . گروه معروف و خيلي فعالي هستند . خواستيد بگيد معرفي كنم .

اسم انجمنشون چيه ؟

مرنجاب هم جای خوبیه واسه رصد یکی از بهترین نقاط ایران واسه رصده
البته اگه بخواین باید با بچه های کاشان هماهنگ کنیم

یه چیزی!! ;D
بهتر نیست اول زمانِ تقریبش رو مشخص کنیم مثلن نظرسنجی بذاریم،ببینیم بچه ها با چه زمانی موافقن؟؟!!! :-?
بالاخره اگه بخایم هماهنگ کنیم باید بدونیم تاریخِ حدودیش رو.......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا