کلا میاندوآبیا فعال هستند! از همه جهات!به نقل از Paryap :سلام به همگی من از بوکانم،راستی چقدر اینجا میاندوآبی هست!!!!!!
بوکانیا رو دست کم نگیرید،از این به بعد بچه های بوکان هم اینجا رو پر میکنن :)به نقل از El.N :کلا میاندوآبیا فعال هستند! از همه جهات!
بوکان مرکز سمپاد داره؟؟به نقل از Paryap :بوکانیا رو دست کم نگیرید،از این به بعد بچه های بوکان هم اینجا رو پر میکنن :)
سمپاد که نه!!!!ولی نمونه دولتی دارهبه نقل از El.N :بوکان مرکز سمپاد داره؟؟
تالار گفتمان سمپادیا! :) موفق باشید!به نقل از Paryap :سمپاد که نه!!!!ولی نمونه دولتی داره
آقا اصن مدرسه ما امیدی به پزشکی هست امسال؟؟واقعا چشم آب نمیخوره! اما احتمالا سل بعدرتبه خوب کنکورهم داشته باشیم!به نقل از kOs@r_A :بچه ها امسال چند نفر از آذربایجان غربی رتبه زیر 2000 آورده؟
رتبه خوب مثلا دو رقمی که مثل پارسال نداریم ولی سه نفر از مدرسه ما رتبه 4رقمی آوردن دوتا دویست و خورده ای بود دوتای بقیه هم 600 و 300بودن البته گرد کردمبه نقل از El.N :آقا اصن مدرسه ما امیدی به پزشکی هست امسال؟؟واقعا چشم آب نمیخوره! اما احتمالا سل بعدرتبه خوب کنکورهم داشته باشیم!
خوب مدیر جون برا تحویل گرفتنت باید یه پولی به انبار داره بدیم تا تحویلت بگیریم.راستی با پست پیشتاز اومدی؟به نقل از محمّد :میگم من اومدم ارومیه. یکی منو تحویل بگیره
قوشاچای کجاست؟به نقل از kOs@r_A :خوب مدیر جون برا تحویل گرفتنت باید یه پولی به انبار داره بدیم تا تحویلت بگیریم.راستی با پست پیشتاز اومدی؟
شوخی کردم.ایشاا... خوش بگذره بهت اگه قوشاچای بیای که مجبوریم تحویلت بگیریم آخه مدیری ولی ارومیه رو معذرت
همون ترکی میاندوآببه نقل از محمّد :واسه شام که نمیدونم باشم یا نه. اما عصر احتمال زیاد هستم. شمارت رو بفرست تماس میگیرم.
قوشاچای کجاست؟