غذاهای محلی و سنتی

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از əlireza :
کباب ( به تُرکی: kabab ،کاباب) غذایی هست که بیشتر در میان مردمان تُرک رواج داره و انواع مختلفی داره مثل تاوا کبابی،تاس کباب ،آجی کباب و... که نوع کوبیده بناب آن شهرت بیشتری داره. :دی

و من الله توفیق. :-"

در میان مردمان لُر هم رواج بسیار بسیار داره :D

"تاوا"یی که میگی همون کباب "تابه " یا کباب دیگی نیست ؟

به نقل از حمیـده :
صرفا خوندم خودم تو نت. :D

بابا بابا :D یعنی همون کوبیده معمولی ؟ من فکر کردم گوشت رو ساطوری می کنن عین سلطانی :D

به نقل از ::باران:: :
دستشون درد نکنه همه چی توش میریزن :)) اسپری گوشت طبیعی و سالم :))

تجربیات رو به اشتراک بذار خب :D
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از شوکوهــ :
تجربیات رو به اشتراک بذار خب :D
گوشت کله گاو، دمبه به مقدار فراوان ، سنگدان ، ...
در مواقع خیلی افتضاح چیزهای دیگر :))
× البته این رو هم بگم این موضوع همه کبابی ها صدق نمیکنه ولی اکثریت چربی غیر طبیعی داره که معلوم میکنه خوب نیس با این حال اکثریت عاشقشن :|
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از ::باران:: :
گوشت کله گاو، دمبه به مقدار فراوان ، سنگدان ، ...
در مواقع خیلی افتضاح چیزهای دیگر :))
× البته این رو هم بگم این موضوع همه کبابی ها صدق نمیکنه ولی اکثریت چربی غیر طبیعی داره که معلوم میکنه خوب نیس با این حال اکثریت عاشقشن :|
اونی که به شما کباب قالب کرده، لزوما شاید کباب بناب نداده خب. :| این دلیل بر اینه که بگی بده؟ اگه بده چرا هر جای کشور میری حداقل یه جا کباب بناب هست و کلی طرفدار داره؟

به نقل از شوکوهــ :
بابا بابا :D یعنی همون کوبیده معمولی ؟ من فکر کردم گوشت رو ساطوری می کنن عین سلطانی :D
چرا. ساطوری می‌کنن. ;;)
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

در کباب کوبیده بناب گوشت رو چرخ نمیکنند و به معنای واقعیِ کلمه گوشت کوبیده میشه ( döymə ət ) .گوشت رو به همراه پیاز و ادویه رو یک کنده بزرگ با ساتور میکبوند.


به نقل از ::باران:: :
توضیح بیشتر؟ :-"

آجی کباب همون کباب کوبیده خودمون هست که گوشتش فلفل تازه چرخ شده هم داره.


به نقل از شوکوهــ :
در میان مردمان لُر هم رواج بسیار بسیار داره :D

"تاوا"یی که میگی همون کباب "تابه " یا کباب دیگی نیست ؟

بله کباب در میان مردُم لر هم بسیار رواج داره و نوع "بختیاری" اون مُعَرِّف حضور همه هست. :دی

"تاوا" همون "تابه" هست که در زبان فارسی استعمال میشه. شاید همون باشه. :-"
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از حمیـده :
اونی که به شما کباب قالب کرده، لزوما شاید کباب بناب نداده خب. :| این دلیل بر اینه که بگی بده؟ اگه بده چرا هر جای کشور میری حداقل یه جا کباب بناب هست و کلی طرفدار داره؟
نه اتفاقا تو همین شهرتون چن بار خوردم و بد بوده حتی جاهای معروف ;;)
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

کلم پلو شیرازی

مواد لازم (برای چهار نفر) :
گوشت چرخ کرده (حدود 300 گرم)
پیاز رنده شده
اب لیمو (نصف لیوان)
برنج (دیگه ب مقدار لازم ما مثلن 3 تا لیوان میذاریم )
سبزی کلم پلو (ریحون ترخون جعفری تره شوید)
کلم سر یا کلم برگ
(کلم سر دو تا سر متوسط حدودن اگه کلماش بزرگ بود یه دونه کافیه . کلم سر هم اگه برداشتین ربع کیلو بسه )
نمک فلفل زردچوبه


اول قلقلیا رو باید درست کنین :D
گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنین خوب . بعد قلقلیای کوچولو 1.5 سانتی درست کنین ;;)
بعد تو ماهیتابه روغن بریرین بذارین داغ شه بعد قلقلیا رو سرخ کنین توش :D

این تا اینجا :D

از اونور سبزی کلم پلو رو خورد کنین .
اگه کلم سر انتخاب کردین خلال خلالی خورد کنین (خلالاش خیلی درشت نباشنااا ! )
من شخصن کلم برگ بیشتر دوست دارم با کلم پلو :-"

کلما رو تو یه ماهیتابه دیگه بذارین سرخ شه با شعله ملایم . خوب ک پخته شد سبزیا رو بهش اضافه کنین یکم تفت بدین (زیاد تفت ندین تلخ میشه :D ) . بعد قلقلیا رو اضافه کنین بهش . ابلیموعه رو هم اضافه کنین مخلوط کنین سر بذارین روش با شعله ملایم یکم بذارین جا بیفته ابلیمو ب خوردش بره :D

برنج هم ک پختنش مشخصه ریس ک کردین برنجو مثل بقیه دمپختا یه لایه برنج یه لایه از مواد قلقلی اینا بریزین تو قابلمه بذارین دم بیاد :D

بعد هم ک دم اومد مخلوط کنین و با سالاد شیرازی نوش جان کنین :x ;;)

هوس کردم :D
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

اردبیلی هه یه خورش دارن اسمش "پیچاق قیمه" س
حتما یه بار امتحانش کنید موجود خیلی خوشمزه ایه :-"
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از شقایق خ. :
اردبیلی هه یه خورش دارن اسمش "پیچاق قیمه" س
حتما یه بار امتحانش کنید موجود خیلی خوشمزه ایه :-"
توش چیا داره ؟
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از شقایق خ. :
اردبیلی هه یه خورش دارن اسمش "پیچاق قیمه" س
حتما یه بار امتحانش کنید موجود خیلی خوشمزه ایه :-"
ترجيحن ورژني كه دانشگاه ارائه ميده رُ هرگز امتان نكنيد :-"

من دو بار سر جمع خوردم و هر دو بار پشيمون شدم :/ البته ورژن دانشگاهشو :D
توش تخم مرغ آب پز داشت انگار :| پياز سرخ كرده زياد داشت كلن من خوشم نيومد :/
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از شوکوهــ :
توش چیا داره ؟
پياز گوشت رب خلال بادوم تهش هك روش تخم مرغ ميزنن اب پز نه ها روش ميزنن ميمونه قاطي نبايد كني
با برنج ميخورن
واقعا خوشمزه س اگه ادم درستي بپزه :-"
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

یزد یه ابگوشت دارن توش سیب زمینی و کوفته میریزن اسمش چیه ؟
خ خوشمزست :-" :D
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

به نقل از ::باران:: :
نه اتفاقا تو همین شهرتون چن بار خوردم و بد بوده حتی جاهای معروف ;;)

اون وخ مشکل از کباب نیس مشکل اینه که شما کلن با کباب میانه نداری
بهترین جایی که من میرم کباب می خورم تو بناب :
کبابی رهگذر : خیابان امام(تبریز) جنب بانک مسکن
کبابیای میدان بسیج هم خوبن
+ کبابی امیرکبیر تو بلوار امام نزدیکای میدان بسیج
 
پاسخ : غذاهای محلی و سنتی

مردم خراسان یه غذایی دارن به اسم گندم پلو.
خراسانی های محترم طرز تهیه شو بگن لطفا. :D
 
Back
بالا