نمیدونم چرا دوست داری بحث رو فمنیستی کنی!! الان من واست آیه ی قرآن هم بیارم باز تو حرف خودت رو میزنی!!به نقل از Maaat :خب دوست من دخترای شما چیزن!!!! من می گم خودم 75987238 تا دختر میی شناسم ساخت و تولید! گوش کن دیگه!عه
به نقل از Maaat :خب دوست من دخترای شما چیزن!!!! من می گم خودم 75987238 تا دختر میی شناسم ساخت و تولید! گوش کن دیگه!عه
تا آخر ترم 5 هردرسی میخونین مشترکه،از ترم 5 ب بعد درساتون تخصصی میشه و خودت با توجه ب گرایشی ک انتخاب کردی واحداتو ورمیداریبه نقل از Black Fire :از بچه های مکانیک، هنوز کسی زندست؟
ترم بالاییای عزیز(=<ترم 5) یه سوالی داشتم، ما همینجوری قراره این دینامیک اینا رو بخونیم یا کلاسای طراحی و ساخت(عملی) برای جامدات دارن تو ترمای بالا تر؟
سوالم چیز دیگه بودبه نقل از بهزاد 93 :تا آخر ترم 5 هردرسی میخونین مشترکه،از ترم 5 ب بعد درساتون تخصصی میشه و خودت با توجه ب گرایشی ک انتخاب کردی واحداتو ورمیداری
طبیعتا اگه مثلن سیالات باشی درسای جامدات رو ورنمیداری
جامدات کلن طراحیه دیگهبه نقل از Black Fire :سوالم چیز دیگه بود
می گم جامدات بغیر از این کارگاه های عمومی درس عملی مربوط به طراحی و ساخت داره یا نه
به نقل از پسر خیابون پشتی :دوست عزیز، کسی تفکیک جنسیتی رو فتوا نمیده مطمئنا!
اما آدم باید با عقل خودشم یکم دو دوتا چهارتا بکنه!
من گرایشم ساخت و تولیده! همین ترم یه کارگاه داریم به اسم کارگاه ریخته گری!
باید بیل بزنیم و ماسه رو به هم بزنیم و سَرَند کنیم! کدوم دختری این کارا از دستش برمیاد؟
یا موقعی که میخوایم ذوب رو از پاتیل بریزیم تو قالب، کدوم دختری جرئت میکنه بره نزدیک پاتیل و کوره که چند صد درجه دما داره؟
کارگاه قالب پرس هم همین ترم دارم! اونایی ماشین تراش رو از نزدیک دیدن هم میدونن که بستن و باز کردن سه نظام و ابزارگیر چقدر برای یه دختر میتونه سخت و خطرناک باشه (وقتی سفت بسته نشن قطعه و ابزار ممکنه بپره بیرون و هزارتا اتفاق دیگه که برای دخترای کلاس خودمون اتفاق افتاده!)
پس حتی اگر هم ما نگیم که این رشته برای دختر ها مناسب نیست، خودشون باید یکم فکر کنن و یه رشته مناسبتر برای خودشون پیدا کنن!
حالا اگر کسی از دخترها واقعا میتونه از این کارا بکنه، بسم الله...
به نقل از alirahimi430 :لازم دونستم اينو بگم:
يكي از اقوام من خانوم هستن و رشتشون هم مهندسي مكانيك هستش ايشون الان توي ذوب اهن اصفهان هستن.
به نظر من اين تفكيك جنسي كه شما ميكنيد اصلا جالب نيست و اين قضايا مدت هاست كه توي كشورهاي ديگه حل شزه ولي ما همچنان در اين مسايل فرهنگي ٢٠٠ سال پيش اونا مونديم.......