• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دانشجویان مهندسی مکانیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Backstreetboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشجویان مهندسی مکانیک

به نقل از gogoli :
ببخشید شما که دارید مهندسی تون رو می خونید یه روش برای خر خوان شدن ما دانش آموزان عزیز هم ارائه بدید با تشکر [-o<

خرخون شدن که کاری نداره...درست خوندن مهمه!
و این هم بستگی به خودت داره...

راست میگن مکانیک خیلی پسرونس؟؟؟؟؟؟ من عاشق اختراع ماشین هستم...کلی طرح هم دارم...اما همه میگن مکانیک سخته و مال پسراس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :-w

نه اصلا این طوری نیس! اصن منظور از پسرونه چیه؟ مثلا دخترا از پسش برنیان؟

راستی مکانیک شیراز بهتر از مکانیک شریفه؟؟؟

ببین شریف رشته اولش برقه ولی شیراز رشته اولش مکانیکه دکتر شهیدی که خیلی از خودش و دانشکده اش تعریف می کرد. ولی من از جاهی دیگه هم شنیدم که قطب مکانیک شیرازه.

شیراز مکانیکش بهترین رشتش هست !!

اقا کسی هست که کتاب استاتیک مریام زبان اصلیش رو به صورت pdf داشته باشه ؟؟ اگه لینک هم دارین بدین !

من دارم :|

بچه ها کسی pdf حل المسایل سیالات استیریترو داره؟ کاملشو، نه اون که فقط تمرینای آخر فصله. میشه لینک دانلودشو برام پ.خ کنین لطفا؟

به نقل از هیلده :
راست میگن مکانیک خیلی پسرونس؟؟؟؟؟؟ من عاشق اختراع ماشین هستم...کلی طرح هم دارم...اما همه میگن مکانیک سخته و مال پسراس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :-w
سیالات و جامدات نه ولی ساختش آره!! مثلا یه دختر میتونه پای یه دستگاه تراش یا فرز کار کنه؟؟ یا جوشکاری کنه؟؟ :-\

به نقل از yashar :
سیالات و جامدات نه ولی ساختش آره!! مثلا یه دختر میتونه پای یه دستگاه تراش یا فرز کار کنه؟؟ یا جوشکاری کنه؟؟ :-\

معلومه که میتونه...خوب اگه یه دختر ایده های خیلی جالبی برای ساختن ماشین های مختلف و دستگاه های مکانیکی داشته باشه باید چی کار کنه؟؟؟؟

Back
بالا