اصفهان یکم سخت گیرن استاداش... شیراز خوبهبه نقل از violet.94 :داروسازی اصفهان بهتره یا شیراز؟
به نقل از amin98 :سلام.میخواستم بدونم باید به چه چیزی علاقه داشته باشیم تا بتونیم تو داروسازی موفق بشیم؟ کلا چه جور درسایی بیشتر خونده میشه؟ میشه مثال یا صفحه ای از جزوه یا کتاباشم بذارید؟
دوستان همکار و هم رشته ای، به دور از تعصب بیان نظر بدن.
طرح 180 واحدی و دارن 18 اسفند تصویب میکنن بعد بهبود ز اوضاع جهان میشنوی شما؟به نقل از Weeping Angel :من به شخصه از رشتم رضایت کامل رو دارم.
در مورد لحاظ نشدن داروساز در بدنه درمان هم قضیه "بوی بهبود ز اوضاع جهان میشنوم" ه. به طور مثال داروسازی بالینی داره روز به روز توجه بیشتری بهش میشه. البته این بیشتر واسه کسی مهم ه که می خواد مستقیم وارد بدنه درمانی کشور بشه. اگه علاقه نسبت به Research باشه جای کار بسیار زیاد ه و یکی از بهترین رشته هاس.
اتفاقا از اینا خبر دارم. دلیل قضیه 180 واحدی هم این بوده که جماعت تا 140 واحدی می شدن کارت می گرفتن دیگه سر کلاس نمی رفتن.به نقل از بره ناقلا :طرح 180 واحدی و دارن 18 اسفند تصویب میکنن بعد بهبود ز اوضاع جهان میشنوی شما؟
کلا فکر میکنم زیاد خبر ندارید قضیه چیه
قضیه طرح تحول و تعیین k , ..
اوضاع اصلا خوب نیست
به نقل از Wispy!!!! :ایشالا منم سال دیگه به شما میپیوندم ایشالاااااااا
داروسازی بهشتی رتبه حدودا چند برادختر میخواد؟
چراااااااااااااا؟به نقل از Erfan.S :هر سال سهمیه ها تا حدودی تغییر میکنه، در کل به یه چیزی حدودای 500-600 فکر کن
از این مهمتر هر دانشکده ای میخوای انتخاب کن، بجز داروی بهشتی. حتی شده بری افغانستان درس بخونی بهتر از داروی بهشتیه
اوا بهشتی چرا نه؟به نقل از Erfan.S :هر سال سهمیه ها تا حدودی تغییر میکنه، در کل به یه چیزی حدودای 500-600 فکر کن
از این مهمتر هر دانشکده ای میخوای انتخاب کن، بجز داروی بهشتی. حتی شده بری افغانستان درس بخونی بهتر از داروی بهشتیه
به نقل از بره ناقلا :اوا بهشتی چرا نه؟
ما تاحالا فکر میکردیم تهران بده عوضش بهشتی استادای بهتری داره
البته شما هنوز علوم پایه رو ندادین، دید شما با بچه های سال های اخر متفاوتهبه نقل از Weeping Angel :از نظر من بهشتی خیلی هم خوبه یه ذره استادای پزشکی اذیت می کنن یا کلا استاد هایی که از خارج دانشکده میان ولی خود استادای دانشکده خیلی خوبن. و اینکه به نظر من یه ذره جو بدی داره که اونم ناشی از ورودی هاس نه چیز دیگه.
از همه اش نه ولی بعضی دروس واقعا بد تدریس میشه.به نقل از violet.94 :یعنی از دانشگاه تهران ناراضید ؟ میشه بگید چرا؟
شما تا حالا سیوتیکس پاس نکردی نه؟به نقل از Erfan.S :انتخاب اول من داروی بهشتی بوده و تهران قبول میشدم، حتی ترم 2و3 به سرم زده بود تغییر دانشگاه بدم.
به لحاظ علمی اکثر استادای دارو بهشتی عالین، حتی طبق بعضی معیارا و شاخصا گروه شیمی دارویی و فارماسیوتیکس بهشتی بهتر از تهرانه. استادای شیمی دارویی ما حداقل به لحاظ شخصیت و اخلاق عالین. موضوع اصلی سر اینه که محیط و فضای دانشکده ما خیلی ایزوله ست و یه چی تو مایه های دبیرستانه!
و در کل بگم جایی خبری نیست! هر دانشکده ای مشکلات و معایب خودشو داره و همیشه م تو نظرمون دانشگاه یا دانشکده دیگه بهتره
به نقل از بره ناقلا :شما تا حالا سیوتیکس پاس نکردی نه؟
مال ما که خیلی بد ارائه میشه..دوست داشتم میدیدم اون جا چه جوری ارائه میدن.میگن برای دانشگاه ازادی ها سیوتیکسشون خیلی خوبه.
مال ما شاخه بالین خیلی قوی گفته میشه.