- شروع کننده موضوع
happiestchemist
ملکه ی شیشه ای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : محل بحث داروسازان!
المپیادهای علوم پزشکی در 4 حیطه برگزار میشود و المپیاد چهارم قرار است بدین صورت باشد..
حیطه های المپیاد
علوم بالینی: سرطانها (پیشگیری، تشخیص، درمان، پیگیری،مراقبت پرستاری و بازتوانی)
علوم پایه: بیولوژی، آسیب شناسی، اپیدمیولوژی و فارماکولوژی سرطانها
مدیریت: سطح بندی و مدیریت بیماریهای غیر واگیر
نوآورانه: جنبه های اخلاقی تشخیص،درمان، پیگیری،مراقبت و پژوهش در سرطانها
...
آره یه نفر تو دانشگاهمونم گفت
ولی میدونی من الان که فکر میکنم واقعا بد نیست که بتونن بیان
شبیه این اتفاق تو پزشکی هم میوفته ولی مگه چند نفر میتونن بیان؟ در ضمن اونافقط واحدایی که مشترک خوندن رو پاس نمیکنن و در واقع خیلی زحمتشون بیشتر میشه و در عوض علمشون هم از ما بیشتره تو اون زمینه خاص..
المپیاد های دانشجویی علوم پزشکی در 4 حیطه برگزار میشه و برای داروسازی هم جدا نیست و کل دانشجویان داروسازی ، اعم از دکتری ها(پزشکی - دندان پزشکی و داروسازی) و لیسانس ها(پرستاری - فیزیو تراپی - رادیولوژی و ..) حق شرکت در آن را دارندبه نقل از E.N :معصومه میبینم که به حرفم رسیدی)
نگفتم از رشته های دیگه هم دیگه میتونن بیان دارو بخونن؟؟هیچی دیگه باید بشینیم تماشا کنیم ملت برن پرستاری یا شیمی بخونن بعد یه آزمون بدن بیان دارو!!!
راستی کسی راجع به المپیاد دانشجویی علوم پزشکی مخصوصن مال داروسازی اطلاعی داره؟؟اینکه کی و در چه حیطه ای برگزار میشه؟و مزایای قبولیش چیه؟؟
المپیادهای علوم پزشکی در 4 حیطه برگزار میشود و المپیاد چهارم قرار است بدین صورت باشد..
حیطه های المپیاد
علوم بالینی: سرطانها (پیشگیری، تشخیص، درمان، پیگیری،مراقبت پرستاری و بازتوانی)
علوم پایه: بیولوژی، آسیب شناسی، اپیدمیولوژی و فارماکولوژی سرطانها
مدیریت: سطح بندی و مدیریت بیماریهای غیر واگیر
نوآورانه: جنبه های اخلاقی تشخیص،درمان، پیگیری،مراقبت و پژوهش در سرطانها
...
آره یه نفر تو دانشگاهمونم گفت
ولی میدونی من الان که فکر میکنم واقعا بد نیست که بتونن بیان
شبیه این اتفاق تو پزشکی هم میوفته ولی مگه چند نفر میتونن بیان؟ در ضمن اونافقط واحدایی که مشترک خوندن رو پاس نمیکنن و در واقع خیلی زحمتشون بیشتر میشه و در عوض علمشون هم از ما بیشتره تو اون زمینه خاص..