• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم همین پریروز چون خسته و داغون رو صندلی ولو بودم و حال نداشتم کله مبارکو برگردنم پشت سرمو ببینم و با مریضم سلام علیک کنم...گفتم سلام پسر گلم،سریع بپر بخواب رو تخت تا بیام واسه معاینه...تا اومد خوابید دیدم یه اقای ۶۵ ساله با ۱۹۰ سانت قد و ۱۲۰ کیلو وزن رفت تو تخت
پسرگلم🤐بپر روتخت😬پیرمردهیکلی😡من🤒

اعتراف میکنم چند وقت پیش شب افطار خونه عموم دعوت بودیم و دبیر ریاضی همون موقع میخواست امتحان بگیره و همه منتظر بودن من زود تمامش کنم برم شام بخورم و منم زود و عجله ای فرستادم و امروز گفت ۴.۵ از ۱۰ شدم😀🎀

اعتراف میکنم وقتایی که میرم توی ارتفاع همش به این فکر میکنم که خودمو بندازم پایین.
این مورد توی دوران مدرسه خیلی شدید بود، همش به این فکر میکردم که خودمو از پشت بوم مدرسه بندازم پایین؛(

اعتراف میکنم به افرادی که خیلی کوتاه توی زندگیم حضور دارن ولی حتی یکم بهم محبت کردن یا دوستم داشتن سریع وابسته میشم و نمیتونم زندگی رو بدون اون ها تصور کنم.

اعتراف می‌کنم با اینکه همیشه می‌گم قد کوتاه قشنگه ولی هر خانم قد بلندی که می‌بینم نمی‌تونم تو ذهنم به قدش حسودی نکنم هر چند کوتاه‌مدت.
هم قد بلند هم اسکینی.

اعتراف می‌کنم از وقتی گوگل ندارم، بی‌سواد شدم و مجبورم کلمات انگلیسی رو، فارسی بنویسم تا آبروم نره🤦‍♀️

اعتراف میکنم بیش از حد در دسترسم و فکر میکنم دیگه نباید در دسترس باشم...!

اعتراف میکنم آدم ها فقط از دور برام جالبن. بعد از به دست آوردنشون، دیگه دوستشون ندارم.

اعتراف میکنم اونطور که مغزم چند سال پیش کار میکرد دیگه کار نمیکنه و اون بازدهی رو نداره چه در حفظیات و چه یادگیری کار های تجربی!

اعتراف میکنم هر وقت میخواستم تو وقایع من یا چنل آهنگم پست بذارم، قبلش تمام پیوی هام رو سین و جواب میدادم، چون دوست نداشتم کسی فکر کنه ایگنورش کردم

و خیلی وقت ها چون حوصله سین زدن نداشتم، پست هم نذاشتم

بچه بودم فکر می‌کردم توی کارت بانکی بینش پول کاغذی هست و چند بار کارت بانکی‌ پدرم رو با قیچی بریدم تا ببینم هست یا نه آخرش نبود و من قانع نشدم😂😭

بچه بودم فکر میکردم ما سه تا جنسیت داریم زن ، مرد ، هم زن هم مرد(یه چیزی مثل ترنس ها) و فکر میکردم دسته سوم یه موهبت الهین و خدا اگر کسی دوست داشته باشه اینجوری میشه رفتم به یک زن باردار گفتم امیدوارم بچه ت اینجوری بشه بنده خدا کرک و پرش ریخت:/

اعتراف می‌کنم قبل از فرستادن هر پستی تو حرف بزن، ده بار می‌خونمش و هردفعه با خودم میگم چرا من دارم اینا رو می‌نویسم؟ :))
و اینطوریم که اصلاً چرا باید یه نفر وقت بذاره اینا رو بخونه؟ :))

اعتراف می‌کنم یه گیفی تو تلگرام هست که در ناراحت‌ترین شرایط ممکن هم می‌بینمش می‌خندم.
گیف ارنست چگواراست، بعد روش نوشته چه ناگوار.😂

اعتراف میکنم از ادمهای متوسط بدم میاد ادمهای درجه دو درجه سه ادمهایی که دردها و عقده های شخصیشون رو به بقیه منتقل میکنن تا احساس کمبودشون کمتر اذیتشون کنه. اعتراف میکنم این ادما نه تو کتم میرن نه تحملشون میکنم و نه از این بابت ناراحتم.

Back
بالا