Poorya.L کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,140 امتیاز 4,785 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور مدال المپیاد - دانشگاه - رشته دانشگاه مکانیک 2012/6/16 #31 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول خط خطی میکنم ببینم مینویسه کلا بعد اسم خودمو سعی میکنم خوش خط بنویسم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول خط خطی میکنم ببینم مینویسه کلا بعد اسم خودمو سعی میکنم خوش خط بنویسم
mm.ss کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 306 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان شهر ساري 2012/6/16 #32 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ تكست اهنگايي كه دوس دارم يا اينكه اسم خودم.
f.n کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 93 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان شهر ساری دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه پزشکی 2012/6/16 #33 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ معمولا اول خط خطی میکنم یا اسم دوستام مخصوصا مهلا و ... خوش خط مینویسم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ معمولا اول خط خطی میکنم یا اسم دوستام مخصوصا مهلا و ... خوش خط مینویسم
namak کاربر فوقحرفهای ارسالها 592 امتیاز 353 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران 2012/6/16 #34 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ رفیق بی کلک مادر
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/6/16 #35 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ همیشه اسم و فامیل خودمو مینویسم گاهی اسم کسی که دور و برم بعضی وقتام مینویسم سلام
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ همیشه اسم و فامیل خودمو مینویسم گاهی اسم کسی که دور و برم بعضی وقتام مینویسم سلام
behrad1 کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 116 امتیاز 312 نام مرکز سمپاد علامه طباطبایی بناب شهر بناب سال فارغ التحصیلی 1393 2012/6/16 #36 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ دنیا خیلی کوچیکه..............................
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ دنیا خیلی کوچیکه..............................
mysterious queen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,058 امتیاز 4,964 نام مرکز سمپاد فرزانگان٣ شهر مشهد 2012/6/16 #37 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من تنها نقاشی رو که بلدم، می کشم... چشم چشم، دو ابرو، دماغ و دهن یه گردو...
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من تنها نقاشی رو که بلدم، می کشم... چشم چشم، دو ابرو، دماغ و دهن یه گردو...
saghar128 کاربر فوقفعال ارسالها 157 امتیاز 534 نام مرکز سمپاد frz1 شهر قم دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مهندسی معماری 2012/6/17 #38 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خط خطی میکنم...شاید خط های اشفته ام حرفی برای گفتن داشته باشه.از ما که گذشت...
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خط خطی میکنم...شاید خط های اشفته ام حرفی برای گفتن داشته باشه.از ما که گذشت...
golnaz کاربر فعال ارسالها 56 امتیاز 183 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر مشهد 2012/6/17 #39 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ همیشه برای تست خودکار مینویسم my name is golnaz
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ همیشه برای تست خودکار مینویسم my name is golnaz
seulfille کاربر حرفهای ارسالها 485 امتیاز 1,845 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس 2012/6/17 #40 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمم رو مینویسم در اندازه ها و شکل های متنوع پر رنگ کم رنگ سایه دار بی سایه تپل لاغر و... هدف تاپیک چیه؟از لحاظ روانشناختی معنی خاصی میده که اولین چیز رو چی مینویسیم؟
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمم رو مینویسم در اندازه ها و شکل های متنوع پر رنگ کم رنگ سایه دار بی سایه تپل لاغر و... هدف تاپیک چیه؟از لحاظ روانشناختی معنی خاصی میده که اولین چیز رو چی مینویسیم؟