reihane کاربر فوقفعال ارسالها 82 امتیاز 652 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کاشان رشته دانشگاه نرم افزار 2012/6/20 #71 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ راستش هروقت یه خودکار نو میخرم برای این که امتحان کنم ببینم خوبه یا نه مینویسم"به نام خداوند جان و خرد"
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ راستش هروقت یه خودکار نو میخرم برای این که امتحان کنم ببینم خوبه یا نه مینویسم"به نام خداوند جان و خرد"
Mahdiye.Z کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 274 امتیاز 1,899 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2012/6/20 #72 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ قبلا خط خطي مي كردم ..از وختي كه يه جا خوندم اكثريت اسمشون رو مي نويسن منم ناخوداگاه اسممُ مي نويسم!
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ قبلا خط خطي مي كردم ..از وختي كه يه جا خوندم اكثريت اسمشون رو مي نويسن منم ناخوداگاه اسممُ مي نويسم!
Behrad کاربر حرفهای ارسالها 509 امتیاز 8,773 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب یک دانشگاه دانشگاه تهران 2012/6/20 #73 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه "هـ" مینویسم...
vahidd کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,163 امتیاز 1,753 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد شهر مشهد 2012/6/20 #74 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول خط خطی میکنم ببینم مینویسه یا نه اگه نوشت اسممو مینویسم یا امضا میزنم ببینم خوش دسته روون مینویسه یا نه
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول خط خطی میکنم ببینم مینویسه یا نه اگه نوشت اسممو مینویسم یا امضا میزنم ببینم خوش دسته روون مینویسه یا نه
sahar123 کاربر فوقفعال ارسالها 152 امتیاز 211 نام مرکز سمپاد farzanegan6 شهر tehran دانشگاه ایشااله تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/6/21 #75 پاسخ:والیبال دوستای عزیزی ک میپرسن اون تحقیقه چی بوده؟ چندین تاکامنت قبلترگفتم چی بوده برین ببینید ولی هنوزادامه داره لطفا بگیدچ مینویسید
پاسخ:والیبال دوستای عزیزی ک میپرسن اون تحقیقه چی بوده؟ چندین تاکامنت قبلترگفتم چی بوده برین ببینید ولی هنوزادامه داره لطفا بگیدچ مینویسید
writer کاربر نیمهفعال ارسالها 5 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد انرژي اتمي شهر tehran 2012/6/23 #76 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ هه:-D من چيزي نمي نويسم به جاش يه ستاره ميكشم,نميدونم چرا انگار تو خونم جريان داره اين عادت:-D
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ هه:-D من چيزي نمي نويسم به جاش يه ستاره ميكشم,نميدونم چرا انگار تو خونم جريان داره اين عادت:-D
smartgirl کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 480 امتیاز 1,116 نام مرکز سمپاد فرزانگان ری شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... ) دانشگاه خوارزمی، امیرکبیر رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2012/6/23 #77 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ "یاحق" فاطمه ....(نام خانوادگی!) امضا تازه جدیدا پیشرفت کردم از حافظ شعر مینویسم!!
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ "یاحق" فاطمه ....(نام خانوادگی!) امضا تازه جدیدا پیشرفت کردم از حافظ شعر مینویسم!!
D r . e n i a c کاربر فعال ارسالها 22 امتیاز 81 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور 2012/6/23 #78 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اگه در حین حرف زدن باشم، قسمت های کلیدی حرفامو می نویسم. خیلی مواقع هم،شعر می نویسم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اگه در حین حرف زدن باشم، قسمت های کلیدی حرفامو می نویسم. خیلی مواقع هم،شعر می نویسم
hani.gh کاربر فوقفعال ارسالها 101 امتیاز 1,445 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد 2012/6/23 #79 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من اگه بخوام خودكار بخرم خب اسممو مينويسم ولى اگه خودكار خريده شده براى اولين بار بياد دستم(!)، ذهنم خالى ميشه با يه سرى موج كه همديگرو قطع ميكنن!
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من اگه بخوام خودكار بخرم خب اسممو مينويسم ولى اگه خودكار خريده شده براى اولين بار بياد دستم(!)، ذهنم خالى ميشه با يه سرى موج كه همديگرو قطع ميكنن!
.mary. مریم فارغالتحصیل ارسالها 705 امتیاز 2,653 نام مرکز سمپاد فرزانگانامین۱ شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شریف رشته دانشگاه نرمافزار 2012/6/23 #80 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمم ب حالت های مختلف!