professor cia کاربر فعال ارسالها 25 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد 2012/12/15 #281 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمم!
NaRgEs_77 کاربر فعال ارسالها 59 امتیاز 132 نام مرکز سمپاد ترکیان فر فرزانگان شهر کاشان 2012/12/15 #282 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمم! :) ارام باش! :-\ 1377! (واسه اون مورد دومی نخندین خودمم دلیلشو نمیدونم!)
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمم! :) ارام باش! :-\ 1377! (واسه اون مورد دومی نخندین خودمم دلیلشو نمیدونم!)
mahdi59 کاربر فعال ارسالها 53 امتیاز 65 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی تهران11 شهر تهران مدال المپیاد انشا الله طلای فیزیک 2012/12/15 #283 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ چقدر روون می نویسی......... یا آقا عوضش کن خوب نمی نویسه
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ چقدر روون می نویسی......... یا آقا عوضش کن خوب نمی نویسه
Marziyeh.banoo کاربر حرفهای ارسالها 475 امتیاز 3,651 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی مواد و متالورژی 2012/12/24 #284 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من اکثرا مینویسم سلام علیکم...............
Zed کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 376 امتیاز 3,063 نام مرکز سمپاد فرزانگان دو/یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه روانشناسی 2012/12/24 #285 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ سعی می کنم اسمم رو خوش خط بنویسم یا بعضا سلام
Aramesh_Z کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 601 امتیاز 8,255 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا (ع) شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 رشته دانشگاه دامپزشکی 2013/1/1 #286 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول اسم خودمو به خط چسبان انگلیسی مینویسم بعدش نقاشی دختری که به حالت نیمرخ واستاده ... اصن عاشق اینم که نیمرخ دختر بکشم دیگه
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول اسم خودمو به خط چسبان انگلیسی مینویسم بعدش نقاشی دختری که به حالت نیمرخ واستاده ... اصن عاشق اینم که نیمرخ دختر بکشم دیگه
فـ ـاطـ ـ يما! کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 151 امتیاز 1,736 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه هنر اصفهان رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2013/1/1 #287 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمم... و نمی دونم چرا ولی ایران! اما انگار این کلمه سز انگشتام گیر کرده تا سریع با خودکار بیاد پایین! + و بعضا یه جمله که خودم بگم...!!! _______ هرچند اصن ازون آدما نیستم که به کشور ُ اینجور چیزا تعصب ِ خیلی خاصی داشته باشن...
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمم... و نمی دونم چرا ولی ایران! اما انگار این کلمه سز انگشتام گیر کرده تا سریع با خودکار بیاد پایین! + و بعضا یه جمله که خودم بگم...!!! _______ هرچند اصن ازون آدما نیستم که به کشور ُ اینجور چیزا تعصب ِ خیلی خاصی داشته باشن...
N.Y.M کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 523 امتیاز 3,790 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر TEH سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی برق 2013/1/1 #288 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول به نام خدا :) بعد اسم خودم بعدم احتمالا نام دبیر
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول به نام خدا :) بعد اسم خودم بعدم احتمالا نام دبیر
nilofar banihashem کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,011 امتیاز 11,420 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان/فرهنگ شهر بجنورد رشته دانشگاه روان شناسی 2013/1/2 #289 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول به نام خدابعدشم اسم خودم ومدرسه واینا
M.humand کاربر نیمهفعال ارسالها 18 امتیاز 40 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید بهشتی آمل شهر آمل 2013/1/2 #290 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسم خودم رو مینویسیم X-( X-( X-(