همونطور که میدونید تقریبا این دو تا دانشگاه، توی بیشتر رشته های فنی رقیب هم هستند(به غیر از استثنا مثل نجوم و ..)، رنکینگ ها و ... هم مطرح هست، من مدت هاست که تحقیق میکنم این داشنگاه ها چه تفاوت هایی با هم دارن، نهایتا هر کدوم چه ویژگی هایی دارند و ...!
متاسفانه دبیرستانی هایی مثل ما و هم سن هام خیلی رویا پرداز و الگو بردار هستند، یعنی الان از هر کی بپرسی که خوب مثلا رتبه زیر 60 شدی، چه دانشگاهی میخوای بری در پاسخ خیلیهاشون میگن برق شریف! در صورتی که بد نیست واقعیت ها رو هم از زبون همین دانشجو های برق شریف بشنویم و یا دانشجو های هوا فضا و ... و نهایتا یه تصمیم و انتخاب خوب بکنیم.(البته اون هایی که میخوان هدف گذاری کنند!)
تو سایت دانشجو های زیادی از این دو تا دانشگاه هستند، جدا فرق دانشگاهاتون تا چه حده؟ از نظر صمیمیمت و خیال آسوده کجا بهتره؟ از نظر علمی و امکانات کجا؟
آیا واقعا برق شریف، مکانیک شریف سنگین هستند؟آسونن؟ اگر برمیگشتید به دوران انتخاب رشته شریف میرفتید یا تهران؟(الان کجا هستید) و سوالاتی از این قبیل!
بچه های سال بالایی جواب بدن لطفا ، سوال من هم هستش ...
البته من ترجیح میدم یه رشته سبک توی یه دانشگاه تاپ انتخاب کنم تا هم توی اون رشته بهترین باشم هم وقت واسه کارای دیگه داشته باشم به هر حال اگه خلاقیت داشته باشی توی هر رشته ای میتونی درآمد زیادی کسب کنی
یکی از دوستای من، ورودی 87 (فک کنم) مکانیک شریف هست. رتبه کنکورش 59 بود. خودش میگفت که کاش میرفتم دانشگاه تهران یا امیرکبیر، میگفت اینجا به ما خیلی زیاد سخت میگیرن ولی اونجاها نه زیاد، استادامونم که تقریبا یکیه...
من بیشتر درباره مکانیک میدونم...و از همه مکانیکیا (به خصوص شریفی) هم شنیدم که میگن مکانیک امیرکبیر خیلی خوبه...
به نظر من علاقه به رشته ات مهم ترینه...اگه برق رو واقعادوست داشته باشی....تو شریف هم میتونی...ینی واست سخت نیس.... :)
یکی ازبچه هامون رتبه 50بود...با شک و تردید رفت برق شریف...ممکنه الان رشته اشو دوست داشته باشه...ولی حتی 1%فک کنین دوسش نداشته باشین....
در این حالت هردانشگاهی باشی نمیتونی بکِشی...
باید ببینی میخوای چیکار کنی...کسی که فقط بورس امریکا میخواد بهتره بره شریف(درسته؟)
مثن من شنیدم تو شریف باید همه زندگی تو بذاری...اینجوریه؟
من شنیدم که جو دانشگاه تهران خیلی سیاسیه!
اما جو شریف خیلی خرخونانست
ینی غیر از اونایی که صندلی میخرن و اکثرن هم دووم نمیارن بقیه از لحاظ روحی مشکل دارن
ببينين من با اون دوستي كه حرف از بورس آمريكا زد يجوري موافقم
كلن اطرافيانمو كه ميبينم (دوستان خانواده و ....)نظرشون بيشتر به شريفه ميدونيد دليلش بيشتر اينه كه شريف جاافتاده تره
زمانه شاه شريف دانشگاه شاهنشاهي بوده يجورايي
وقتي اكثره رتبه هاي برتر رياضي(به گفته رييس دانشگاه 98% ) و .... ميرن شريف دانشگاه هاي خارجي هم جذب اين دانشگاه ميشن_البته دانشگاه خارجي داريم تا خارجي و دانشگاه هاي خارجم حالا ديگه اكثرن دنباله پولن_
آدمي كه ميخواد جايي استخدام بشه( مثلن دانشجوي دكترايي كه ميخواد بورس يه دانشگاه بشه) ترجيح ميده كه بره جايي كه بيشتر مطرح ميشه اونجا..... و خب احساس اكثريت اينه كه شريف تو اين زمينه بالاتره.
البته من تحقيق زيادي نكردم و خب قبول دارم كه نياز به تحقيقات بيشتري داره....
همين نظر خود دانشگاه شريفي ها و دانشگاه تهراني ها در باره دانشگاهاشون....
+
خودتون شريفي ها وتهراني هاي سايتو ميشناسين كيا هستن درباره دانشگاهاشون از اونابپرسيم
اينجوري به نظر موثق تر مياد
همين نظر خود دانشگاه شريفي ها و دانشگاه تهراني ها در باره دانشگاهاشون....
+
خودتون شريفي ها وتهراني هاي سايتو ميشناسين كيا هستن درباره دانشگاهاشون از اونابپرسيم
اينجوري به نظر موثق تر مياد
آره خیلی فکر خوبیه
یه دانشجوی مکانیک یا نفت شریف روزی چند ساعت باید درس بخونه تا هم شاگرد اول باشه هم به امور متفرقه برسه ؟
من الان 2 ماهه کفشم پاره شده هنوز وقت نکردم برم درستش کنم ، در این حد