انجمن کتابخانه ی موسیقی

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : انجمن کتابخانه ی موسیقی

من هم هنوز با توجه به توضیحاتی که دوستان دادن قانع نشدم که چنین کاری بکنیم. دلایل مخالفتم رو هم بچه ها توی پست های مختلف گفتن. برآیند نظرم موافق نیست.

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : انجمن کتابخانه ی موسیقی

به نقل از ParNiaN.D :
من به عنوان کسی که فکر میکنه موسیقی میتونه حتی از کتاب و فیلم هم مفید تر باشه، باز با این ایده مخالفم.

1.موسیقی یه چیز خیلی شخصیه. کتاب مفید رو میشه تعریف کرد اما موسیقی مفید رو نه. شاید موسیقی ای که من باهاش سیر و سلوک میکنم به نظر تو خیلی بی مزه باشه.
اما کتاب این جوری نیست.

2.خوندن یه کتاب به نسبت گوش دادن به موسیقی خیلی وقت میبره. پس خیلی لازمه که تو قبل از شروع خوندن کتاب، اون رو بشناسی.
اما موسیقی این جوری نیست. حتی اگه هیچی از آهنگ هم ندونی کل دانلود و شنیدنش به اندازه ی 5صفحه کتاب خوندن طول نمیکشه. من ترجیح میدم به جای این که برم یه عالمه نقد از یه آهنگ بخونم، خودم دانلودش کنم و ببینم چی به چیه!

3.اگه قراره موسیقی اصولی و پدر مادر دار رو معرفی کنیم، تعداد افرادی که این موسیقی رو میشناسن تو سایت زیاد نیستن. از اون گذشته، برای این کار تاپیکای خوبی تو انجمن موسیقی هست.

اصلاً مگه هدف انجمن موسیقی چیه؟ همین اطلاعاتت اگه بره تو یه تاپیک که بقیه هم بتونن بیان توش نظر بدن، خیلی مفید تر واقع میشه.
1. هیچ پستی نباید بیش از 15-20 خط باشه که خوندنش طول بکشه .
2.تو میتونی صرفاً اسم آهنگ رو ببینی بری دانلودش کنی . بعد بری گوش بدی و بیای نقدهاش و تبلاچرهاش و ... رو ببینی و بخونی.
3. توی انجمن موسیقی این جور چیزا گم میشن . ولی اگه همچین انجمنی زده بشه تو میتونی توی پست کسایی که بهشون اعتماد داری بری و آهنگهاشون رو ببینی و خب در این حالت بسیار منظم تر از آب درمیاد.

بالا