جبرش یخورده با نگاه عوضیانه طرح شده بود. توی هر دامی که طراح طرح کرده بود افتادم اصلابه نقل از م پ :بچه ها ی سوال واسم تو این آزمون پیش اومد.
سوال26 عربی 7فروردین
گزینه یک:فعل غایبش تو اول جمله نباید مفرد بیاد؟
کسی جبر نبوده این آزمون؟
پس غلطه ک فعل جمع آورده دیگه؟به نقل از Farz :بلی بلی
منم واسه همون اون گزینه رو غلط زدم و ج درست در اومده
ولی گویا آزمون نکره و معرفه "زنگ" مد نظرش بوده
آره. این غلط بود.به نقل از م پ :پس غلطه ک فعل جمع آورده دیگه؟
ی سوال دیگه
بچه سوال 135 جبر
گفته ی کد 100 رقمی خودش ی نوع چینش رو واسه اعداد در نظر گرفته!
و فرق داره کد مورد نظر با یک شرو شه یا با صفر
اگه حالت دیگه رو هم حساب کنین جواب گزینه سه میشه در حالیکه پاسخ نامه فقط ی حالتو در نظر گرفته!!!!!!
تو کتاب گاج سفید گسسته خوندم که کد با رقم فرق داره.واسه کد فرقی نمیکنه که صفر رقم اول باشه یا نه.به نقل از م پ :پس غلطه ک فعل جمع آورده دیگه؟
ی سوال دیگه
بچه سوال 135 جبر
گفته ی کد 100 رقمی خودش ی نوع چینش رو واسه اعداد در نظر گرفته!
و فرق داره کد مورد نظر با یک شرو شه یا با صفر
اگه حالت دیگه رو هم حساب کنین جواب گزینه سه میشه در حالیکه پاسخ نامه فقط ی حالتو در نظر گرفته!!!!!!
گفته 100رقمی.به نقل از شــقایـــق :تو کتاب گاج سفید گسسته خوندم که کد با رقم فرق داره.واسه کد فرقی نمیکنه که صفر رقم اول باشه یا نه.
خوب دیگه چی میتونست بگه؟کدش صد تا رقم داره.به نقل از sssss :گفته 100رقمی.
گفتی رقم با کد فرق داره. خب اگه منظورش این بود که صفر هم می تونه اولش باشه چی می گفت؟به نقل از شــقایـــق :خوب دیگه چی میتونست بگه؟کدش صد تا رقم داره.
منظورم اینه که اینکه مثلا میگه با ارقام فلانو فلانو فلانعدد صد رقمی بسازید با اینکه کد صد رقمی بسازید،فرق میکنه.فرقشم اینه که توی کد،عدد اول میتونه صفر باشه.به نقل از sssss :گفتی رقم با کد فرق داره. خب اگه منظورش این بود که صفر هم می تونه اولش باشه چی می گفت؟
ببینید!مگه کد های استان های ما با 0 شروع نمیشن؟!مگه شما نمیتونین کد کیف رمزدارتونو با صفر شروع کنین؟ولی نمیتونین یه عدد رو با 0 شروع کنین!پس توی کد ، صفر مثل بقیه ی عدد ها عمل میکنه!به نقل از م پ :خب کد هم از رقم تشکیل میشه!
پس باید هر دوتا حالتو در نظر میگرفت.
من!به نقل از first amir :کسی هست که قید برنامه آزمونا رو زده باشه که به سنجش برسه؟
نكن اين كار رو ---احساسي عمل نكن...به نقل از ghazal! :
خب خواهر من! منم همینو میگم!به نقل از شــقایـــق :ببینید!مگه کد های استان های ما با 0 شروع نمیشن؟!مگه شما نمیتونین کد کیف رمزدارتونو با صفر شروع کنین؟ولی نمیتونین یه عدد رو با 0 شروع کنین!پس توی کد ، صفر مثل بقیه ی عدد ها عمل میکنه!
(نمیدونم چرا نمیتونم منظورو بیان کنم! )
به نقل از ghazal! :زیست پیش1 کتاب واسم خیلی تکراری شده بود به خاطر همینم موقع خوندنش اصلا تمرکز نداشتم.(زیست پیش1 رو تو آزمونا بالای 90 میزدم) من با این وضع چه جوری زیستو مرور کنم؟چون الان یادم رفته،نمیتونم تستارو بزنم ولی خوندن دوباره مخصوصا فصل1...! (
این مشکلیه که من با اختصاصیا دارم از یک کناربه نقل از BUG :دقیقا مشکلی که من با شیمی 2 دارم. تابستون دو دور خونده بودم فول. الان که با کانون باید بخونم درصدام همش زیر 50 درصده! اصن حوصله دوباره خوندنشو ندارم.