- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
هر مورد مربوط به آزمون های قلم چی برای کنکور رو تو این تاپیک مطرح کنید.
یعنی درسای پیش دانشگاهی رو می خونید توی مدرسه .... حالا چرا املا می خوای بخونی؟ اگه شما از 10 تیر میرید مدرسه کی می خواید دوم و سوم رو بخونید؟به نقل از One Minute :2 تیر هست ...
من میرم !
از 27 خرداد تا 10 تیر که مدرسمون شروع بشه هم یه کتاب تست قرابت معنایی با لغت و املا و اینا میزنم
عشقی میخوام بخونم !
به نقل از داروساز آینده :یعنی درسای پیش دانشگاهی رو می خونید توی مدرسه .... حالا چرا املا می خوای بخونی؟ اگه شما از 10 تیر میرید مدرسه کی می خواید دوم و سوم رو بخونید؟
منم فکر نمی کنم اینجوری باشه کانون برنامه راهبردیش بخش بخشه همه رو با هم بگیره که منطقی نیست و سابقه 17 سالشو زیز سوال می برهبه نقل از One Minute :چرا کانون تو هر آزمون کل یک کتاب عمومی رو امتحان میگیره ؟
مثلا تو یه آزمون کل دینی ، یه آزمون کل عربی و ...
دلیل جیست ؟
چرا همینجوریهبه نقل از داروساز آینده :منم فکر نمی کنم اینجوری باشه کانون برنامه راهبردیش بخش بخشه همه رو با هم بگیره که منطقی نیست و سابقه 17 سالشو زیز سوال می بره
به نقل از ninja :شمأبايدبعضي درساروتوطول تابستون 2،3دوردوره کنيد!واسه همين بعضي ازآزموناش جامعه!کل کتابه!آزمون اولش فک کنم همينجوري باشه!
به برنامش شک نکنيد!مطمئن باشيدبرنامش حساب شدس!
فقط هرآزمون کل برنامشوحتي زوري شده تموم کنيد!
به نقل از شکارچی :زوج درس عربی چرا عربی2 رو نذاشتن؟
حالا از بین عربی1 و3 کدومو انتخاب میکنید و دلیلتون چیه؟
به نقل از One Minute :چرا کانون تو هر آزمون کل یک کتاب عمومی رو امتحان میگیره ؟
مثلا تو یه آزمون کل دینی ، یه آزمون کل عربی و ...
دلیل جیست ؟
نه نداره////// كلاس ها هم اجباري نيست.به نقل از close :سلام:د
يه چند تا سوال راجع به کانون و آزمون هاش!کانون هم مث گزينه2 تو کارنامش تخمين رتبه داره؟
بعد اين کپن هاي80تومني کانون و کلاس هاي بعد آزمونش اجباريه؟
کپن 80 تومنی چیه دیگه؟به نقل از close :سلام:د
بعد اين کپن هاي80تومني کانون و کلاس هاي بعد آزمونش اجباريه؟