به نقل از فــ :اختلاف عمومی و اختصاصی 1600 تا :/
چه کسی میتواند به داد ِ من برسد؟
به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :عمومیت کمتره آیا ؟
آخه یکی از دوستان گفت تو اختصاصی سوتی زیاد دادم ، گقتم شاید همچنین واسه شما هم همینجوری شده باشهبه نقل از فــ :بله دیگه.
آها یعنی الان می خوای بگی اختصاصیت بد بوده برو عمو جان برو بد بوده که تراز اختصاصی شما 7837 و تراز کل شما 7784 شدهبه نقل از محمد_پ :منم فقط عمومیامو میذارم چون بقیه رو خیلی سوتی دادم
عمومی:7655
خوشمان آمدبه نقل از blue flower :آها یعنی الان می خوای بگی اختصاصیت بد بوده برو عمو جان برو بد بوده که تراز اختصاصی شما 7837 و تراز کل شما 7784 شده
این بد نیست آقای محمد
عذر میخام ولی مطمئن باش بد بودنِ هر کسی با یکی دیگه فرق داره،مثلا اون "رژان ربانی" ک رتبش همیشه یکه و الان 6 یا 7 شده بد ترین آزمونِ عمرشو دادهبه نقل از blue flower :آها یعنی الان می خوای بگی اختصاصیت بد بوده برو عمو جان برو بد بوده که تراز اختصاصی شما 7837 و تراز کل شما 7784 شده
این بد نیست آقای محمد
یه نفر درکت کنه منم من رو هم جو گرفت از تو هم یه 150 تایی پایین تر هر جفتشو شدمبه نقل از saron :میخواستم ترازمو برسونم به 7500 انقد جو گرفتم غلطام زیاد شد ترازم شد 6900. بدون غلط میشدم 7200 :\
آفرینبچه ها همدیگه رُ باهم مقاییسه نکنید. خودتون ُ با دفعه های ِ فبلتون مقایسه کنید. کاری به بقیه نداشته باشید!
E منم دقیییییییییییقا وضعیت تو با همون تراز با همون هدف با همون"اگر غلط نمی داشتید"!!!!!!!!به نقل از saron :میخواستم ترازمو برسونم به 7500 انقد جو گرفتم غلطام زیاد شد ترازم شد 6900. بدون غلط میشدم 7200 :\
من شنیدم تو تهران بانکِ کتاب همون 5 شنبه میفروشه سوالا روبه نقل از sampadsky :بچه ها من امروز شنيدم بعضيا سوالارو ميخرن!! خواستم ببينم تو شهر شماها هم از اين خبرا هست؟
رقابت به طرز وحشتناكي زياد شدهبه نقل از soheilkahkeshan :رياضي 72
فيزيك 92
شيمي 84
ادبيات 80
عربي 80
ديني 60
انگليسي 77
تراز 7500
رتبه 450!!!!!رقابت بدجوره يا آزمون؟؟؟؟
اینکه ترازا تو ریاضی بالاتره دلیل نمیشه رقابت بیشتر باشه. معنیش اینه که اتفاقا رقابت کمتره. نشون میده که اختلاف رتبه های تاپ با رتبه های پایین خیلی زیادی زیاده.به نقل از Farz :رقابت به طرز وحشتناكي زياد شده
قديما ميگفتن بچه هاي تجربي ترازشون بالاست و اين حرفا
حالا برعكس شده
نفر ١٩٩ تو رياضي ترازش 7800
نفر ١٩٠ تو تجربي ترازش ٧٤٠٠
:-\
درسته كه نشون میده که اختلاف رتبه های تاپ با رتبه های پایین خیلی زیادی زیاده اما تاپ ها خيلي زيادن!!!!!!به نقل از saron :اینکه ترازا تو ریاضی بالاتره دلیل نمیشه رقابت بیشتر باشه. معنیش اینه که اتفاقا رقابت کمتره. نشون میده که اختلاف رتبه های تاپ با رتبه های پایین خیلی زیادی زیاده.
سال پیشو شما نگا کنین تو همین ریاضی تراز 8000 دیگه خ بد میشد رتبش میشد 20 مثلا. الان 8000 میشه 100! ترازم که میدونین با توجه به عملکرد بقیست :د