Hamid.s
Bug
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- نرمافزار
پاسخ : آزمونهای آزمایشی قلم چی [کنکوریها]
رسما یکی دو ماه جلو تر از ما داره برا خودش درس میده :د مچکرم ازش (البته باز هم اون سوال رو نگفته بود به ما اگه تو کتاب هست :د )
و باز هم من مچکرم از دبیرمون که عالی درس میده. یعنی من میتونم به جرات بگم تست اسید و باز فقط از محلول بافر و یک کم هم اون صابونی شدن و اینا زدم از رو سبز. ولی همه آزمونا رو خیلی خوب و شیک زدم اسید و باز رو.
پ.ن: این آزمون رو بد زدم چون آخر آزمون دستشویی داشتم
یعنی ده دقه وقت اضافه داشتم سر اختصاصیا آخرش اما فقط لحظه شماری میکردم تموم شه برم دستشویی. نمیتونستم به هیچ موضوعی فک کنم چه برسه به اسید و باز 
دبیر ما تو عید میخواد کلاس بذاره برامون انتگرال شروع کنه. ما موندیم تو کفش :\دبير محترم ها اصن نرسيده كاربرد مشتق رو شروع كنه
رسما یکی دو ماه جلو تر از ما داره برا خودش درس میده :د مچکرم ازش (البته باز هم اون سوال رو نگفته بود به ما اگه تو کتاب هست :د )
من شيمى اين فصلم افتضاحه! ميدونم ربطى نداره ولى واسه شيمى شما چى كار ميكنين؟ اونايى كه بالا 70 ميزنن
من خيلى سبز تست ميزنم ( زوج هاشو زدم) ،تستاشو بلدم اكثرا ولى انگار فايده ندارم تو آزمون گند ميزنم
پيشنهاد اينا؟
و باز هم من مچکرم از دبیرمون که عالی درس میده. یعنی من میتونم به جرات بگم تست اسید و باز فقط از محلول بافر و یک کم هم اون صابونی شدن و اینا زدم از رو سبز. ولی همه آزمونا رو خیلی خوب و شیک زدم اسید و باز رو.
پ.ن: این آزمون رو بد زدم چون آخر آزمون دستشویی داشتم
یعنی ده دقه وقت اضافه داشتم سر اختصاصیا آخرش اما فقط لحظه شماری میکردم تموم شه برم دستشویی. نمیتونستم به هیچ موضوعی فک کنم چه برسه به اسید و باز 

)