مشاوره انتخاب موسسه آموزشی و آزمون‌های دوران کنکور

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
در این تاپیک در مورد انتخاب موسسه آموزشی مناسب و آزمون ها برای دوره کنکور میتوانید سوال بحث کنید و مشورت بگیرید از دوستانتون.

لطفا در مورد بحث های اختصاصی آزمون ها به تاپیک مربوط به خودشون مراجعه کنید.

soroosh_99

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
تا خدا چی بخواد
رشته دانشگاه
فعلا" شک دارم
پاسخ : مشاوره انتخاب موسسه آموزشی و آزمون‌های دوران کن

من تو کانون ثبت نام کردم ولی الان شک دارم که چکار کنم چون از گام اول هم خوشم اومد.
:rolleyes:

nikooo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ƒαяℨαᾔℯℊαᾔ кαṧℌαη
شهر
کاشــــــان
دانشگاه
تهرانـــــــ
رشته دانشگاه
معماری

سوالي كه داشتم ااينه كه كانون فيزيك 1 رو كي مطالعه ميكنه ؟آخه نيست تو برنامش.

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي
گامِ اول - گزینه ۲

عاغايون خانوما!ميگم من يه سوال دارم!مشاوره مدرسه مخمونو زدو جمعه كثيري از همكلاسيا رفتن قلمچيو ماهم همينطوري سرمونو انداختيم پايين رفتيم ثبت نام كرديم!بعد الان چن نفر ميگن برو گام دو و اينا!ولي يه سوال كه برام پيش اومده اينه كه خيلي ازين تك رقميا و دورقميا(تو اهواز كه همشون!)مي رفتنو قلمچي ميدادنو حتا اميداي تكه رياضيه امساله اينجا هم گفتن برين قلمچي!
سره دوراهيه ناجوري موندم!يكي بياد دوستانهو بدونه عصبانيت(ازينكه سوالم تكراريه)خيلي قشنگو اينا توضيح بده دقيقن مزيت گزينه به كانون چيه؟تفاوته برنامه هاشون چيه؟
ببخشيد ببخشيد ببخشيد اگه سوالم تكراري بود!شرمنده ي همتون!:دي

z.n1994

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 مشهد
شهر
سر همه شهرا
مدال المپیاد
اره زبان تو راهنمایی که بودیم رتبه آوردم.کامپیوتر هم
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
به نقل از soroosh_99 :
من تو کانون ثبت نام کردم ولی الان شک دارم که چکار کنم چون از گام اول هم خوشم اومد.
:rolleyes:
اگه میتونی سی دی های آموزشی گام اولو گیر بیار و گر نه برنامش ب درد نمیخوره چندتا از دوستام خودشونو کشتن ولی هنوز عقبن همش باعث استرسشونه که بتونن بهش بر3ن. سوالای آزمونش که داغون تره.
شاید تو تابستون جامعه آماریش بیشتر بشه ولی در طول سال کانون بیشتره
خوشحالم که تو ام کانونی هستی :) <D=

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر / هندسه محاسب

به نقل از z.n1994 :
اگه میتونی سی دی های آموزشی گام اولو گیر بیار و گر نه برنامش ب درد نمیخوره چندتا از دوستام خودشونو کشتن ولی هنوز عقبن همش باعث استرسشونه که بتونن بهش بر3ن. سوالای آزمونش که داغون تره.
شاید تو تابستون جامعه آماریش بیشتر بشه ولی در طول سال کانون بیشتره
خوشحالم که تو ام کانونی هستی :) <D=
سی دی هاش چیز خاصی نیست همون وقتتونو صرف درس خوندن بکنین...شیوه تدریسشون اونقد سریع هم نیست که مناسب دوره و مرور باشه..

z.n1994

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 مشهد
شهر
سر همه شهرا
مدال المپیاد
اره زبان تو راهنمایی که بودیم رتبه آوردم.کامپیوتر هم
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
به نقل از farzaneh.b :
سی دی هاش چیز خاصی نیست
همه درساشو نمیدونم ولی راجع به بعضی درساش خیلی شنیدم...
البته شاید دبیرای شما بهتر درس داده باشن :D ولی مثلا تدریس دینیش قابل مقایسه با تدریس دبیر ما نیست... :O (البته بماند که با کتاب قدیمی تدریس میکنه. :D )
بازم هر کس خودش میدونه :-??

• لایک
امتیازات: ALA73

soofy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی و ادبی فعالیت می کردم یه زمانی
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از ☯ ηίкσ ☯ :
سوالي كه داشتم ااينه كه كانون فيزيك 1 رو كي مطالعه ميكنه ؟آخه نيست تو برنامش.
ببین کانون تو تابستون فیزیک 1 نداره از مهر باید از بین 2 تا زوج درس دوم و سوم یکیشو انتخاب کنی که فیزیک 1 با دومه...

• لایک
امتیازات: ghezi

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند

بچه ها فقط گول تبلیغات موسسات مختلف رو نخورین زود !! چه کانون چه گام اول چه گاج و یا هر چیز دیگه !!
آزمون ها رو خواهشاً بررسی کنید از لحاظ برنامه و سطح سوالات و مطابقتش با کنکور سال قبل !!
برای افرادی که یه مشاور خوب دارن که براشون برنامه بریزه گاج یا گزینه 2 بهتره !
بچه هایی که امسال رفتن گاج گفتن خیلی شباهت داشته با کنکور .

soofy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

من به شخصه دومم را گاج بودم. سوم گزینه 2 . پیش کانون. به عنوان شخصی که هر سه تاشو تجربه کرده به نظرم سوالای گاج بهتره بعدش گزینه 2 . کانون واقعا از هر 10 تا سوالش یکیش به درد می خوره که اونم بعد می ری می بینی سوال سرلسری بوده :) من خودم به خاطر جامعه آماری کانون پارسال کانون نوشتم ولی واقعا اونقدر مهم نیست

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از soofy :
من به شخصه دومم را گاج بودم. سوم گزینه 2 . پیش کانون. به عنوان شخصی که هر سه تاشو تجربه کرده به نظرم سوالای گاج بهتره بعدش گزینه 2 . کانون واقعا از هر 10 تا سوالش یکیش به درد می خوره که اونم بعد می ری می بینی سوال سرلسری بوده :) من خودم به خاطر جامعه آماری کانون پارسال کانون نوشتم ولی واقعا اونقدر مهم نیست

خب منم هر سه رو تجربه کردم!
واسه سال سومیا خوبه که برن گاج و گزینه 2 آزمون کمتر و سوال بهتر!
ولی پیش یا سالی که می خوان کنکور بدن! قلم چی یه حسنی داره آزمون زیاد و جامعه آماریشه! درسته از نظر سوال کمتر از اوناست ولی برنامه ی خوبی داره! در حالی که گزینه 2 و گاج هنوز به اون سطح از برنامه نرسیدن!
به نظر من کسی که خوب خونده و داره خوب می خونه! و کاراشه انجام داده و میده! در طول سال(دقت کنین در طول سال تابستونو نمی گم حتی میشه گفت تابستن گزینه 2 بهتره) قلم چی بهتره! ولی اگه می خواد کارای این چند سالو تو یه سال انجام بده گزینه 2!

sharif

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
???

آ زمون های آزمایشی موسسات مختلف هر کدوم یه سری ویژگی های خوب دارن یه سری ویژگی های بد !

مثلا قلم چی برنامه آزمونهاش خیلی برنامه منسجمی هستش یا جامعه آماریش زیاده ولی خب عوضش عیبی که داره اینکه خدماتی که در طی سال داره از خدمات گزینه 2 کمتره منظورم همون دی وی دی هاس و چیز های دیگه (کانون امسال سی دی می داد و یه دونه درسو توی هر آزمون بررسی می کرد ، کاملا خلاصه و یه جورایی ماسمالی میکردن که اونم تازه اگه گیرت میومد ) یا بعضی ها هم میگن سوالاش خوب نیست (هرچند نظر ها متفاوته ) .

گزینه 2 هم حتما ایراداتی داره که من نمیدونم چون کانون می رفتم .

در کل بحث سر اینکه کدوم بهتره فکر نکنم به جایی برسه . سازمانی رو انتخاب کنید که برنامه شون در طول سال برای شما مناسب تره و اگه یکی رو ثبت نام کردید دیگه حسرت اینکه چرا فلانی رو ثبت نام نکردم رو نخورید، عوضش سعی کنید خودتون رو با برنامه اونا وفق بدین و

در کل توی همه این آزمونها سعی کنید وظیفتون رو به درستی انجام بدید و کاری رو که بهتون می گن انجام بدید و حتما حتما نکاتی از هر آزمون رو جمع آوری کنید که خیلی خیلی بعدا به دردتون می خوره ;;)
در واقع می تونم بگم که فرق چندانی نمی کنه کدوم موسسه میرید، خیلی ها بودن که قلم چی میرفن و به موفقیت رسیدن و خیلی هام بودن که توی گزینه 2 موفق شدن .
توی همشون باید از آزمونهاش درس بگیرید و اشتباهاتتون رو کم کنید تا آزمون به آزمون پیشرفت کنید.
امید وارم نظراتم مفید واقع بشن :)

rooform

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
مشهد

بچه ها من آزمون های پارسال قلم چی و گزینه 2 رو دارم
به نظر شما اشکالی داره که تا عید تو آزمون ها شرکت نکنم و از همین آزمون هایی که دارم استفاده کنم و بعد از عید آزمون های جامع رو ثبت نام کنم؟؟
آخه این آزمون هایی که دارم رو تا حالا نزدم و فقط چون پارسال ثبت نام کرده بودم رفتم و از موسسه دریافت کردم.

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به هیچ وجه چنین ایده ای نزنید. این واقعا اشتباهه. شما تا وقت دارین باید برین آزمون بدین و آزمون دادن رو یاد بگیرین. اشکالاتتون رو بفهمید. بعد آزمون تحلیل آزمون بکنید و ایراداتون رو بفهمید و قلق کار دستتون بیاد. مثلا بدونید مشکل وقت کم آوردن دارید یا بی دقتی یا ... بعدش این ایراداتون رو برطرف بکنید. بعد عید شما وقت ندارید آزمون دادن یاد بگیرید و وارد جزییات کار بشین. واقعا اگر آزمون ثبت نام نکنید خیلی ضربه بزرگی الکی و بیخودی به خودتون زدید.

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

من دومم و گزینه دو بودم و سوممو کانون درصدام تو گزینه دو با این که سختره بهتر از کانونه
کانون دقت و میبره بالا ولی گزینه دو سطح به نظرم منی که بی دقتم کانون برا بهتره

brano

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

من واقعن بين اين دو ايده موندم
1:همه دروس محدوده آزمون ها رو بخون حتي اگه كاملا به مباحث مسلط نشدي چون بعدن زياد مرور ميشن (البته بجز جامع ها)
2:هر درسي رو كه تونستي براي محدوده آزمون بخون با تسلط خيلي زياد و اوني رو كه نخوندي صفر بزار تو آزمون بعد جبران كن! :rolleyes:

به علاوه اصلا از كانون خوشم نمياد
اصلا يه رقابت مضحك افتاده سر رتبه هاي بالا بالاي كانون و خيلي از سوالام از كتاباي خودشه ديگه
ولي توي سال مجبورم برم!چون از طرفي برنامه ي نسبتا خوبي براي خوندن و مرور درسها داره برعكس گزينه دو كه مرور هاش توي سال خيلي كمه

يه ايده اي هم بعضيا براي نيافتادن توي اين رقابت مضحك دارن براي اينكه چشم نخورن انجام ميدن بعضي سوالا رو كه 100 درصد بلدن تو پاسخ برگ وارد نميكنن و مثلا رتبه شون بجاي 30 تاي اول 130 تاي اول ميشه !

rooform

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
مشهد

ممنون از راهنماييت محمد. حق باشماست. تصميم گرفتم از مهر تو قلم چى ثبت نام كنم. فقط يه مشكل بزرگ دارم. اونم پشتيبانهاى قلم چيه كه واقعا بعضي وقتا ميرن رو اعصاب. يا اينكه مجبورت مي كنن كتاباي كانون رو بخري. ميشه از ابتدا بگيم پشتيبان نميخوايم؟

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
ازمون

به نقل از نیکی :
ممنون از راهنماييت محمد. حق باشماست. تصميم گرفتم از مهر تو قلم چى ثبت نام كنم. فقط يه مشكل بزرگ دارم. اونم پشتيبانهاى قلم چيه كه واقعا بعضي وقتا ميرن رو اعصاب. يا اينكه مجبورت مي كنن كتاباي كانون رو بخري. ميشه از ابتدا بگيم پشتيبان نميخوايم؟
بگو من خودم مشاور دارم با یه پشتیبان بندازید که زیاد گیر نده. میتونی هم کلا توجه نکنی به حرفشون اگه رو اعصابتن. میتونی هم زنگ زدن یه مقادیری دروغ :D بگی. گف فلان کتاب رو خریدی؟ بگو اره :D
البته زیادم بد نیست حرفاشونا!

soofy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از نیکی :
به نقل از نیکی :

پشتیبانای کانون اگه خودت ازشون سوال نپرسی اصلا کاری بت ندارن. من که پشتیبانم اصلا بعد کنکور زنگ نزد بگه چی کار کردی حتی فقط 2رو قبل آزمون زنگ می زنه حوزه رابت می گه.. .

rooform

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
مشهد

به نقل از نــیلــــوفــــــــــــر :
بگو من خودم مشاور دارم با یه پشتیبان بندازید که زیاد گیر نده. میتونی هم کلا توجه نکنی به حرفشون اگه رو اعصابتن. میتونی هم زنگ زدن یه مقادیری دروغ :D بگی. گف فلان کتاب رو خریدی؟ بگو اره :D
البته زیادم بد نیست حرفاشونا!
وای خیلی باحال بود :)) فکر کنم راه خوبی باشه.
به نقل از soofy :
پشتیبانای کانون اگه خودت ازشون سوال نپرسی اصلا کاری بت ندارن. من که پشتیبانم اصلا بعد کنکور زنگ نزد بگه چی کار کردی حتی فقط 2رو قبل آزمون زنگ می زنه حوزه رابت می گه.. .
آخه میدونی سوفی جون من یه سال کانون می رفتم یه پشتیبان داشتم که اینقدر گیر می داد کلافم میکرد. واسه همه درسا بچه ها رو مجبور کرده بود کتابای کانون رو بخرن.

بالا